niezabudka34 24.02.06, 16:56 Umiesz pisac? Masz do opowiedzenia ciekawa historie? Ogolnopolski miesiecznik szuka autorow opowiadan! Informacje: sekrety@axelspringer.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary Re: szukamy autorow 24.02.06, 19:58 Nie wierze własnym oczom. AS szuka współpracowników na forach internetowych?! Odpowiedz Link Zgłoś
niezabudka34 Re: szukamy autorow 24.02.06, 21:45 Nie AS szuka wspolpracownikow, tylko redakcja szuka fajnych tekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adler Re: szukamy autorow 31.07.06, 17:44 niezabudka34 napisała: > Nie AS szuka wspolpracownikow, tylko redakcja szuka fajnych tekstow. Gdybys wiedzial co jest "fajnym" tekstem w tabloidzie, a to jest domena AS, to zweryfikowalbys swa wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
a.adler Re: szukamy autorow 31.07.06, 17:42 zwierz.alpuhary napisał: > Nie wierze własnym oczom. AS szuka współpracowników na forach internetowych?! Bo juz nikt nie chce u nich pisac, bo poziom zenujaco niski. Zadna szanujca sie redakcja (sa jeszcze takie) nie zatrudni kogos, kto w CV ma "kariere" w AS :) Odwrotnie? Nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: zwierzu z forum z pruszkowa, 09.06.06, 16:10 ... tu też jesteś? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: zwierzu z forum z pruszkowa, 10.06.06, 23:08 a co mam nie być jak jestem? Ino rzadko zaglądam, bo niewiele się dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: szukamy autorow 13.06.06, 17:08 opowiadań? czyli czegoś wymyślonego, tak? w takim razie co to ogłoszenie robi na forum 'Dziennikarstwo'?! dziennikarstwo to fakty, nie fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
polazgateska Re: szukamy autorow 15.10.06, 00:33 Niestety, coraz częściej fikcja. Czasem więcej prawdy można znależć w opowiadaniach "z źycia wziętych". PS. rozumiem, ze wypada dokopac AS na forum Agory :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia34 Re: szukamy autorow 14.03.07, 10:49 Panią Anitę Czerską proszę o odpowiedź na moje e-maile...Przesłałem 3 txt i oczekuję tylko potwierdzenia, czy dotarły... Będzie mi miło:-) Odpowiedz Link Zgłoś