Gość: gdynianka IP: 85.219.135.* 03.03.06, 09:05 niestety wydażenie dotyczące Playboya wydarzyło sie nie w III Liceum Ogólno kształcącym ale w VIII Liceum Ogólnokształcącym....myśle że dyrekcja Trójki może bć dotknięta pomyłką... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Absolwent III LO Re: Ciało pedagogiczne IP: *.aster.pl 03.03.06, 14:42 To jest ewidentne kłamstwo! Panienka była z VIII LO, a nie z III LO, ponadto dyrektorem III LO jest niejaki Z.Kosakowski, a nie pa pojawiający się w artykule. Tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Ciało pedagogiczne IP: *.u.mcnet.pl 03.03.06, 14:43 raczej W. Kosakowski, a nie Z. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń 3 lo Re: Ciało pedagogiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:03 jako uczeń III LO w Gdyni jestem przekonany, że felieton Kuby Wojewódzkiego, w którym wystąpił błąd ( dziewczyna była z 8 LO ) może zaważyć na opini o jednym z najlepszych liceów w Polsce. Myślę, że przydałoby się oficjalne sprostowanie. Na przyszłość Kubo radzę uważniej słuchać wiadomości, nie zaszkodziłoby sprawdzenie informacji u źródła!! Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walczewski Re: Ciało pedagogiczne IP: 217.206.228.* 06.03.06, 18:22 A ja, jako uczen wyzszej szkoly zycia, ktory cieszy sie, ze nie musi przezuwac juz zgnilej literarury romantyzmu i pozytyziwzmu oraz matematycznego horroru spod znaku funkcji arytemtycznych, prezkonany jestem, iz jestes zabawnym chlopkiem-roztropkiem (jestes mlody wiec uzywaj rozporka jak najczesciej :))Czy wazne jest, ze mowa o III liceum, XI czy XXX (kumasz baze z tym ostatnim? Czaisz, kminisz?), wszytskie i tak sa jednakowe w programowaniu ucznia na jednostki o niskim wspolczynniku indywidualizmu...Widze prymusie, ze pedagogodzy niezle cie wytresowali w obronie licealnych szancowo. Odpowiedz Link Zgłoś