Dodaj do ulubionych

Wiosna ucieka z Polski

17.03.06, 12:32
yyyy... ale o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek - Londyn Wiosna ucieka z Polski IP: 213.235.24.* 17.03.06, 12:40
      I ma racje. Zapraszamy do Wielkiej Brytanii. Dla wiosny zawsze znajdzie sie
      miejsce, bo zimno tu troche. Natomiast w Polsce wroze wieczna zmarzline.... w
      glowach politykow. Taniec Kaczek Na Lodzie
      • drzejms-buond Re: Wiosna ucieka z Polski 17.03.06, 13:06
        no jak nikt nie chce??????//
        a my tak czekalismy!!!!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29676&w=36560935
        "notopojapkach"
        :-/
    • Gość: ola Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:20
      Nie tylko wiosna ucieka z Polski.Jaki kraj taki klimat i pogoda.Po co wiosna ma
      się spieszyć do Polski?
    • Gość: fagus Wiosna uciekła, jest jeszcze Lato (Grzegorz) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:26
    • Gość: Iv 25 Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.edica.pl / *.edica.pl 17.03.06, 13:40
      ja też nie mam pojęcia, o co tu chodzi... żalosny, infantylny tekst... bieda
      • Gość: mobbick Re: Wiosna ucieka z Polski IP: 212.160.172.* 17.03.06, 14:54
        no co ty? lekki, finezyjny - dla mnie cacuszko
        taki wiosenny :)
    • Gość: bez paniki Mam zdjęcie Warszawy z kwietnia 2003 roku i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:50
      była totalna zima . Cała Warszawa w śniegu . Po co ta panika o tą wiosnę ?????
      Dziennikarze mają o czym pisać ,a ludzie to chwytają ????? Nie rozumiem .
    • Gość: martenika ale na sile... IP: 83.104.90.* 17.03.06, 14:09
      ale zrobione COS na sile. ani to wywiad ani artykul ani nawet na deser... feee
      • nadare Re: ale na sile... 17.03.06, 14:32
        Jakos sie zawiodlam, wolalabym o wiosnie - porze roku poczytac albo jeszcze
        lepiej, poczuc ja:)
    • Gość: ano o to! Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.03.06, 14:20
      że młoda wykształcona dziewczyna,musi jechać za chlebem na poniewierkę w
      niewiadome nie ma dla niej ojczyzny,bo Ojczyzną macocha w rządzie premier
      popierający wojenki i uczestniczący w nich,premier który nie ma pomysłu na
      likwidację bezrobocia.
    • Gość: ssooaa Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.elpos.net 17.03.06, 14:23
      A ja znalem Katarzynę Wiosnę która urodziła się w pierwszy dzień wiosny :)
    • zaifi a no o to! 17.03.06, 14:29

że młoda wykształcona dziewczyna,musi jechać za chlebem na poniewierkę w
      niewiadome nie ma dla Niej ojczyzny,bo Ojczyzną macocha w rządzie premier
      popierający wojenki i uczestniczący w nich,premier który nie ma pomysłu na
      likwidację bezrobocia.
    • Gość: trepan To juz nawet wiosna ucieka z tego kraju... IP: *.nbw.tue.nl 17.03.06, 14:40
      trzeba powolac komisje....
      specjalna
    • Gość: pan_p Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:47
      yyy no to jak już Wiosna pojechała, to w ogóle zima.

'jak ci zimno w grudniu, wyjrzyj przez okno w lipcu'
    • Gość: pogryźć się można. Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:47
      s4.bitefight.pl/c.php?uid=66930
      • Gość: gobi bitefight IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:57
        Jesteś idiotą zaśmiecającym Internet. O ile mogę zrozumieć spamerów sprzedających viagre, to nie rozumiem, w jakim celu wciągasz ludzi w swoje gierki.
        Skończ z tym!
    • Gość: adam Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.zyw2.hut.chem.corp.local / *.par.totalfinaelf.net 17.03.06, 15:17
      o to chodzi ze inteligentni ludzie ktorzy domysliliby sie o co chodzi wyjezdzaja
      a zostaja takie cymbaly jak ty.
    • Gość: Gosc. Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.home.cgocable.net 17.03.06, 15:22
      J
    • Gość: Gosc. Re: Wiosna ucieka z Polski IP: *.home.cgocable.net 17.03.06, 15:26
      Jeszcze takiego glupiego artykulu to na internacie to chyba nikt nie czytal.
      Wszystko bez sensu, trudno sie domyslic o co tu chodzi.Pomimo,ze po Polsku jest
      napisany,to autorka jest chyba jakas niecodzienna w myslach i czynach,jednym
      slowem cos z glowa musi zrobic, radze sprawdzenie u lekarza.
    • irini Re: Wiosna ucieka z Polski 17.03.06, 16:15
      No tak, a co będzie z latem? Tez ponoć ma nie być.

irenka40.blog.onet.pl/
      • Gość: bezportek Wiosna ucieka z Polski, zostaje syf i brud IP: 63.146.250.* 17.03.06, 17:08
        Nie bedzie por roku, kwiatkow, listkow i blawatkow ino wymarzona przez
        elektorat rownosc i sprawiedliwosc - kazdemu tyle samo zimnego gruntu pod
        brudnym zadkiem. Wreszcie, po latach kwekania i zawodzenia, proletariat
        doczekal wymarzonego ustroju, raju bezroboli i brudasow. Na zdrowie, menele!
        Tymczasem ludzie pracy powolutku opuszczaja nadwislanskie ziemie i szukaja
        szczescia w imperialistycznym tfu, kapitalizmie.
    • Gość: Maxs no to niech spada jak jej sie tu nie podoba IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.03.06, 21:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka