Dodaj do ulubionych

Młode matki bez pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:52
1) Wiedziałem, że tak będzie. Już jak trwały pracę nad ustawą o becikowym
wiedziałem, że nie będzie żadnej kontroli nad tym jak wydawane będą pieniądze
z becikowego.
2) Na miejscu znajomych, sąsiadów, pozostałej rodziny tych pseudorodziców co
wyrzucili dziewczynę z domu, a za jej pieniądze z becikowego kupili sobie
telewizor, zebrałbym ekipę i spuścił ostry wp...ol tym rodzicom. Mam nadzieję,
że na starość nie będzie się komu nimi zajmować.
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: Młode matki bez pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:23
      Dzień dobry, skoro ten temat został poruszony chce sie dowiedzieć czy może ktoś
      mógł by mi podać namiar (telefon, strona www itp) do jakiegoś przytuliska lub
      domu opieki dla małoletniej samotnej matki w warszawie lub jej okolicach.
      Interesuje mnie konkretna placówka właśnie skierowana do małoletnich.
      Z góry dziękuję
      • Gość: Jo Re: Młode matki bez pomocy IP: *.adsl.wanadoo.nl 19.04.06, 17:48
        Wystukaj np.: dom samotnej matki w Google.
    • Gość: Marcin Re: Młode matki bez pomocy IP: 213.25.198.* 19.04.06, 15:12
      Wg pana posła Piłki minister powinien wydać rozporządzenie, zmieniające ustawę.
      To ciekawa propozycja, aby aktem niższej rangi (rozporządzenie) zmieniać akt
      wyższej rangi (ustawę).
      • Gość: VOX7777 Re: Młode matki bez pomocy IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.06, 08:01
        oczywiscie ze mozna rozporzadzeniem zmienic ustawe, nawet mozna poleceniem
        sluzbowym nowelizowac ustawę (narazie jeszcze bez ustawy zasadniczej ale to
        kwestia czasu) mamy w koncu demokracje i wszystko mozna;)) w tym kraju zawsze i
        wszystko mozna bylo.........ale tylko niektorym.......a reszta gęba w... i
        placic podatki i umierac przed terminem emerytury zeby bylo z czego wydawac
        kase na glupie pomysly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka