donpepego 25.05.06, 09:23 Drogi panie, drugi koncert Rolling Stonesów w Polsce to już był. Kilka lat temu na stadionie w Chorzowie. Tam też jest Polska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Felek Re: Palma Keitha Richardsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:08 Pawle... wszedłem na te stronke tylko po to aby udzielić Ci małej uwagi, zgadzam sie z moim przedmówcą, drugi koncert Rolling Stonesów odbył sie na stadionie w Chorzowie, oj maleńkie faux pas felietonisto, raziło mnie to dziś w oczy gdy czytałem rano Twój artykuł. Wybacz, że ośmielam sie "wtrancać" Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
strembol Re: Palma Keitha Richardsa 29.05.06, 09:28 Panowie, oczywiście macie rację. Przepraszam za pomyłkę i pozdrawiam Paweł Stremski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Palma Keitha Richardsa IP: *.compower.pl 29.05.06, 18:26 A ja dodam jeszcze cos innego. Otoz to nie pierwsze przelozenie koncertu z pomodu wspinaczek Richardsa. Przy trasie chyba Bridies on Babyloon Tour (ale glowy nie dam) Krichards potlukl sie bo.. spadl z drabiny. Odpowiedz Link Zgłoś