Dodaj do ulubionych

Bal u Konia

18.01.02, 09:43
chyba będą:
Kitek+OOna
Chydy+luciella
dixi+...
Jasminka+przystojniacy
magnoli+KRM+men+przystojniak
Maryjka+Mario
Samanta+Biziu+Crimen...
Koń+wszystkie babki i zimowa koxhanka...
proszę się dopisywać...
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Bal u Konia 18.01.02, 09:50
      Motor+jakśtam Panienka...
      • kropka! Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:05
        motor, a Ty lubisz ryby???? ;))
    • Gość: Jureek Re: Bal u Konia IP: 62.8.156.* 18.01.02, 09:56
      Nie będę na balu. Nie umiem tańczyć :-(
      J.
      • mag_nolia Re: Bal u Konia 18.01.02, 09:57
        to nic Jureek, będziesz improwizował, nikt nie zauważy...
        • Gość: Jureek Re: Bal u Konia IP: 62.8.156.* 18.01.02, 10:13
          mag_nolia napisał(a):

> to nic Jureek, będziesz improwizował, nikt nie zauważy...

Będzie ciemno?
          J.
          • mag_nolia Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:15
            ciemnawo...
            ale będzie tłum...
            • Gość: Jureek Re: Bal u Konia IP: 62.8.156.* 18.01.02, 10:19
              W tłumie i tak nie da się tańczyć.
              J.
              • mag_nolia Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:21
                no przeciez o to Ci chodzi...
                to dopisuję:
                Jurek+Samanta i Magnolia
                • jureek Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:31
                  mag_nolia napisał(a):

> no przeciez o to Ci chodzi...

No, przejrzyłaś mnie na wylot :-)))

> to dopisuję:
                  > Jurek+Samanta i Magnolia

• mag_nolia Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:10
      Kropeczka+Motor
      • kropka! Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:25
        jak na razie motor wsiąkł....nici z tancerza...
        • mag_nolia Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:27
          pochlipuje, bo Koń nie chciał mu zaproszenia wystosować...
          nie martw nic kropeczko, przyciagniemy go choćby wołami...
    • dixi Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:16
      no ja ze starymkoniem tango zamawiałam, ale nie potwierdził, to nie wiem czy
      będę...
      • boska_meg Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:31
        Jeśli znalazł by sie dla mnie jakiś przystojny tancerz też bym była skłonna
        potańczyć
        • mag_nolia Rej i boska 18.01.02, 10:32
          znajdzie się, dopisuję:
          boska+Rej
        • motor Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:33
          Kropeczko juz jestem - mam nadzieję, że długo nie siedziałaś sama w koncie?
          • mag_nolia Re: Bal u Konia 18.01.02, 10:33
            a nie mówiła, że Motor to grzentelmenżczyzna
          • kropka! Re: motor 18.01.02, 10:33
            pytałam, czy lubisz ryby???hę
            • motor Re: motor 18.01.02, 10:35
              Dla Ciebie zjadł bym nawet glony
              • boska_meg Mam pytanie d Magnoli 18.01.02, 10:39
                Nie znam Reja czy to ktoś warty grzechu?
                • mag_nolia Rayoff 18.01.02, 10:40
                  wspaniały facet, inteligentny i subtelny...
              • kropka! Re: motor 18.01.02, 10:42
                w takim razie trzymam Cię za słowo !!!
                • motor Re: motor 18.01.02, 10:44
                  Jakaś Ty Kwiatuszku zawzięta
                  • kropka! Re: motor 18.01.02, 10:46
                    kochany, słowo sie rzekło....nie ma odwrotu !!! i koniec kropka!!!!
                    • motor Re: motor 18.01.02, 10:48
                      Nadal jadu starcza Królewno?
                      • kropka! Re: motor 18.01.02, 10:59
                        spoko, dla Ciebie zawsze;))
    • mag_nolia ach Emperorr jeszcze 18.01.02, 10:38
      dopisuję
      Emperor+Magnolia+...
      • motor Re: ach Emperorr jeszcze 18.01.02, 10:58
        O której impreza się zaczyna?
        • kropka! Re: ach Emperorr jeszcze 18.01.02, 11:02
          a co Ci tak spieszno, co???
          • motor Re: ach Emperorr jeszcze 18.01.02, 11:04
            Nie mogę się doczekać chwili kiedy wezmę Cię w ramiona
            • kropka! Re: ach Emperorr jeszcze 18.01.02, 11:08
              lepiej pomyśl, jak Ci mogę zdeptać buty...
              • motor Re: ach Emperorr jeszcze 18.01.02, 11:11
                Wszystko zniosę za tę chwile rozkoszy
                • kropka! Re: ach Emperorr jeszcze 18.01.02, 11:13
                  na Twoim miejscu, nie byłabym taka pewna, hi, hi, hi
                • men_ MOTOR, sorry Ty będziesz w końcu dzisiaj w 18.01.02, 11:13
                  Vikingu ?????
                  • motor Re: MOTOR, sorry Ty będziesz w końcu dzisiaj w 18.01.02, 11:15
                    Jeszcze nie wiem - ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że tak
                    • Gość: parka a ja będę incognito IP: *.chello.pl 18.01.02, 13:06
                      ...sama, z maseczką (ale nie kosmetyczną) na twarzy, i naturalnie, wybiegając w
                      popłochu o północy zgubię pantofelek...
                      • mag_nolia Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:10
                        a pantofelek odnajdzie...men...i pomyśli, że to mój...
                        ha!ha!
                        pozdr...!
                        • Gość: parka Re: a ja będę incognito IP: *.chello.pl 18.01.02, 13:17
                          zatem pozna swój błąd gdy już będzie za późno!
                          • motor Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:31
                            Ten to zawsze ma fart!
                            Z tym, że każdy wie bliżej ziemi lepiej widać
                            • mag_nolia Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:33
                              Motor, dla Ciebie będzie drugi pantofelek...
                              • rayoff Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:36
                                ciekawe co misie na przykład dostanie? :)))
                                • mag_nolia Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:37
                                  rękawiczka-dla Reja
                              • Gość: parka Re: a ja będę incognito IP: *.chello.pl 18.01.02, 13:37
                                mag_nolia napisał(a):

> Motor, dla Ciebie będzie drugi pantofelek...

też mój? cóż, wrócę boso
                                • mag_nolia Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:38
                                  Koń Cię Parko przyniesie..., a co będziesz nogi męczyć...
                                  • rayoff Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:40
                                    Koń, Koń, a Motorowi przykro się zrobi...
                                    • mag_nolia Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:41
                                      Kropeczka go pocieszy, a jak nie to ja powiem mu pare miłych słow...i
                                      przejdzie...
                                    • motor Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:43
                                      Chciał bym mieć pewność, że nie przypadnie mi do znajdywania bucik Mena
                                      • mag_nolia Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:46
                                        men nawet jak pogubi swą garderobę, to nie znajdujcie...bo kto by go poszukiwał
                                        na tych różnych forach...niech upoluje sobie nową...
                                  • Gość: parka Re: a ja będę incognito IP: *.chello.pl 18.01.02, 13:52
                                    mag_nolia napisał(a):

> Koń Cię Parko przyniesie..., a co będziesz nogi męczyć...

mam nadzieję mieć nogi bardzo tańcem utrudzone. Czy panowie to słyszą? Zresztą z
                                    paniami też tańczę.
                                    • mag_nolia Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:53
                                      na mnie Parko nie licz, tańczę z facetami, no chyba, że w kółeczku...
                                    • rayoff Re: a ja będę incognito 18.01.02, 13:56
                                      Słyszą, panowie słyszą, do Konia się na kurs zapisałem, ale nie wiem jak mi
                                      szło będzie bo tam alkohol jest podawany w trakcie kursu
                                      • Gość: yess Re: a ja będę incognito IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:58
                                        dzieciom alkoholu nie wolno podawac :)
                                        • rayoff Re: a ja będę incognito 18.01.02, 14:00
                                          Za późno - zmyliłem organizatora...
                                          0:)
                                          • Gość: yess Re: a ja będę incognito IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 14:02
                                            nic nie jest za pozno ! zaraz polece i robie awanture i oddaj to piwo !!!!
                                        • starykon Re: a ja będę incognito 18.01.02, 14:00
                                          I dzieci też nie powinny go podawać. A kredyt od jutra. Tak mówi wisząca nad
                                          barem kartka.
                                          starykon
                                      • Gość: parka alkohol? słusznie IP: *.chello.pl 18.01.02, 14:00
                                        wyluzuj się zatem, mój danserze. Pierwszy taniec spędzimy w barze, a potem cały
                                        parkiet nasz.
                                        • rayoff Re: alkohol? słusznie 18.01.02, 14:04
                                          Jak mówisz - pierwszy taniec na barze, a potem na parkiet? :)
                                          • Gość: yess Re: alkohol? słusznie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 14:06
                                            hmmmm dziecko drogie a ty gdzie? :))
                                            • Gość: parka Re: alkohol? słusznie IP: *.chello.pl 18.01.02, 14:08
                                              rayoff, wpisuję Cię do swego karnecika.
                                              • rayoff Re: alkohol? słusznie 18.01.02, 14:11
                                                Ćwiczę kroki na barze. Bar dłuższy niż szerszy więc wszystkich tańców się nie
                                                da. Parka - czuję się zaszczycony, pierwszy raz mnie ktoś wpisał do karneciku,
                                                a nie do kajeciku... :)
                                                • Gość: parka ćwicz na barze IP: *.chello.pl 18.01.02, 14:22
                                                  rayoffku, choć bary bywaja śliskie, ćwicz - tylko drinków nie strącaj.
                                                  Szczególnie pilnie trenuj wicie się wokół rury - co nowomodnie go-go się nazywa
                                                  (czy jakoś tak)
                                                  • rayoff Re: ćwicz na barze 18.01.02, 14:27
                                                    Rur na barze nie ma, pare siedzi przy barze, ale wic sie wokol nich nie bede.
                                                    Trzeba miec swoj honor ;)
                                                  • Gość: parka Re: ćwicz na barze IP: *.chello.pl 18.01.02, 14:30
                                                    drogi r. chyba jesteśmy dla siebie stworzeni - przyjamniej do rumby i foxtrota
                                                  • starykon Re: ćwicz na barze 18.01.02, 14:31
                                                    Jak Parka mówi wij się to się wij. A te jak wypiją to pójdą. Podobno mają
                                                    umówione spotkanie. Wiem , bo prosiły żeby im szybko nalać i nawet bez lodu
                                                    chciały. No cóż różnie się pija. Konie na ten przykład to i z wiader pijają.
                                                    starykon
                                                  • rayoff Re: ćwicz na barze 18.01.02, 14:34
                                                    Konie to muszą mieć głowy jak z wiader doją... Ciekawe jak się nazajutrz czują?
                                                    Wić się nie będę, już wstają, wyjść chcą znaczy. Powiję się wieczorem, ok
                                                    Parka? :)
                                                  • Gość: parka Re: ćwicz na barze IP: *.chello.pl 18.01.02, 14:38
                                                    OK wężu
                                                  • rayoff Re: ćwicz na barze 18.01.02, 14:39
                                                    zatem postanowione :)
                                                  • Gość: parka Re: ćwicz na barze IP: *.chello.pl 21.01.02, 11:58
                                                    Panowie, było bosko. Wyrazy uznania dla tancerzy, gratulacje dla wodzireja.
                                                  • starykon Re: bajki słowackie 21.01.02, 12:03
                                                    Może jednak zrobimy w piątek WIELKI BAL KOTYLIONOWY.
                                                    Dochód z Balu można przeznaczyć na szczytny cel...
                                                    starykon
                                                  • Gość: parka Re: bajki słowackie IP: *.chello.pl 21.01.02, 17:59
                                                    pisz zatem zaproszenia, młodzież robi kotyliony, a ja "siadam na kasie"
                                                  • Gość: parka Re: bajki słowackie IP: *.chello.pl 23.01.02, 18:15
                                                    piątek się zbliża, a kotyliony nie gotowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka