Gość: Gagwhore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:19 Wszyscy jesteśmy piękni.Peace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszama Modele na wózkach inwalidzkich 26.10.06, 20:03 Czysto naukowe pytanie: Dlaczego nie opublikowano ich zdjęć? Ja chciałabym zobaczyć jak wygladają ludzie wygrywający konkurs piękności. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Modele na wózkach inwalidzkich 27.10.06, 00:21 miszama napisała: > Czysto naukowe pytanie: Dlaczego nie opublikowano ich zdjęć? Ja chciałabym > zobaczyć jak wygladają ludzie wygrywający konkurs piękności. a po jaką cholerę? żeby jakiś nazbyt religijny dewiat-oszołom miał mokre sny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anko Modele na wózkach inwalidzkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:21 Cudze chwalicie, swojego nie znacie. U nas też są modelki na wózkach inwalidzkich, ich zdjęcia, wywiady znajdziecie w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor: Modele na wózkach inwalidzkich IP: *.chello.pl 26.10.06, 21:37 niemcy i społeczeństwo bez uprzedzeń? buhaha. nonstop pilnowana przez tłum polizei synagoga (tfu, co za brzydkie slowo!), ndp dochodzi do władzy bo straszy polakami. buhaha tolerancje niech sobie gazeta wybiórcza wsadzi miedzy bajki, ja do tego g. reki nie przyłożę Odpowiedz Link Zgłoś
c-leg Re: Modele na wózkach inwalidzkich 26.10.06, 22:17 Przykladem uprzedzen jest tekst Autora powyzej. A swoja droga w oryginalnym tekscie nie ma w ponizszym zdaniu slowa: "niemieckim" Tlumaczenie Gazety Wyborczej: > agencja modeli chce zlikwidować uprzedzenia w niemieckim społeczeństwie oryginal: > eine Agentur möchte mit der Veranstaltung Vorurteile abbauen Gazeta Wyborcza chce uprzedzenia budowac? Czy pracownicy GW nie znaja jezykow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor: lepiej być faszystą niż pedałem! IP: *.chello.pl 26.10.06, 23:00 Jako autor posta powyżej twojego, jasno wyrażam sprzeciw dla przymusowej tolerancji. kogoś skazanego na wózek nie uważam za innego przez wózek, chciałem napisać o przymusie tolerancji dla mniejszości dla terroryzujących większość jaki na nas sie nakłada: w mojej opini nie ma miejsca na swiecie na sianie teroryzmu państwowego w wykonaniu USA i Izraela. Niemcy nie chcą mieć synagog, to dlaczgo sie ich zmusza żeby takie tam były? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Modele na wózkach inwalidzkich 27.10.06, 00:20 Nie ma o czym mówić - wózek nic nie zmienia... to są tacy sami ludzie, jak my. Ba, to są po prostu ludzie. Nie ma - my; oni... Świadomość społeczna w tej materii jest, niestety, niewielka. Ludzie nie wiedzą jak się zachować, kiedy widzą osobę na wózku... Może te szmaty-politycy zajmą się problemem osób niepełnosprawnych - dojazdy, usprawnienia, i tak dalej - a nie tematem zygot? Pole do popisu dla LPR i PiSu, oszołomów-katofaszystów... Jak tak bardzo kochają życie, niech pomagają tym, którzy tego potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Żałosne naigrywanie się IP: *.kolornet.pl 27.10.06, 02:26 może miss Downa? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Modele na wózkach inwalidzkich 27.10.06, 04:41 A gdzie chłopcy? :) Odpowiedz Link Zgłoś