Dodaj do ulubionych

Upamiętnić gejów

12.01.07, 07:37
Jeśli już to ten pomnik chyba powinien stać w Oświęcimiu? Co to za kretyńska
argumentacja, że na pl. Trzech Krzyży się spotykali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maryna Z Placu 3 Krzyży wywozili ich do Oswiecimia IP: *.atm.com.pl 12.01.07, 09:27
      Poczytaj sobie o projekcie na www.rozowytrojkat.waw.pl to Ci moze conieco
      rozjasni
    • Gość: kapuHa Upamiętnić gejów IP: *.chello.pl 12.01.07, 09:57
      Jeśli Młodzież Wszechpolskia i LPR nie chą pomnika w Warszawie- podobno mieście
      równości, to niech postawią go we Wrocławiu, mieście naprawdę otwartym dla
      WSZYSTKICH niezależnie od kultury, wyznania i poglądów.
    • Gość: karol Re: Upamiętnić gejów IP: *.chello.pl 12.01.07, 11:31
      A właśnie taka, żeby przypominać co nie którym, skąd się wywodzi ich
      nietolerancja i ciemnota.
      • Gość: Apokatastaza Re: Upamiętnić gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:29
        drogi Karolu!!
        powiedzi tak szczerze czy tolerujesz pedofilię?? pewnie nie... zatem jestes
        nietolerancyjny ciemnogród... pojawia sie pytanie czy nalezy tolerowac
        WSZYSTKO?? nasz slynny seksuolog pan Starowicz stwierdzil ze wspolczesna
        seksuologia zna 2 zboczenia: pedofilię i homoseksualizm, zatem jakim sposobem
        tolerujemy jedno zboczenie a drugie staramy sie tępić?? dlaczego pedofili
        wysyla sie na przymusowe leczenie a gejów się wielbi i chwali?? pewnie powiecie
        ze pedofile wyrządzaja przeogromną krzywde niewinnym dziecia ale przeciez
        zdarzaja sie przypadki kiedy np dziecko zgadza sie na "taka" sytuacje:/
        • Gość: Ritsuko Re: Upamiętnić gejów IP: *.kigcp.pl 16.01.07, 10:12
          Głupszego postu dawno nie czytałam, nie wiem skąd bierzesz takie informacje (już
          poglądy lepiej zostawić bez komentarza), ale prof Lew-Starowicz mówi coś zgoła
          innego. Sama jestem studentką na uczelni, na której wykłada i powtarza nam
          zawsze ze HOMOSEKSUALIZM TO NORMALNA ORIENTACJA tak samo jak heteroseksualizm.
          Proszę o niepowoływanie się na opinię kogoś, jeżeli się nie sprawdziło źródła,
          bo ośmiesza Pani siebie, ale i niestety Pana Profesora. Jeżeli posiadałaby Pani
          chociaż małą cząstkę jego wiedzy, wiedziałaby Pani, że homoseksualizm już dawno
          został skreślony z list chorób i jest uznawany za coś NORMALNEGO przynajmniej z
          punktu widzenia nauki jaką jest seksuologia...
    • Gość: Michał Od kiedy to amatorzy heil hitler są eskspertami IP: *.chello.pl 12.01.07, 11:36
      od holocaustu? Czy niedługo chłopcy z MW zaczną mówić, że jego też nie było?
    • Gość: MiRkU Świetny pomysł, ale Hania się nie zgodzi. IP: *.chello.pl 12.01.07, 11:43
      Hania ma chrapkę na drugą kadencję i nie odważy się ryzykować rozszarpania przez
      mohery... W końcu sporo ludzi poparłoby pomysł człowieczka z wąsikami na
      rozwiązanie kwestii homoseksualnej.
    • Gość: ~~marysia~~ Stronę to mają beznadziejną... IP: *.chello.pl 12.01.07, 11:49
      Boję się, że akcja wcale nie ma na celu wybudowania żadnego pomnika. Trochę
      zrobią szumu, ale nic nie wskórają z powodu braku dobrej organizacji, a potem
      będą mówić, że się ich prześladuje...
    • Gość: m_q A Ernsta Röhma i jego kochanków z SA nie... IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.07, 11:58
      ... upamiętnią?

Toż to oni byli pierwszymi gejami - ofiarami nazizmu.

Współtwórcy NSDAP i najofiarniejsi bojowcy SA zakłłuci w "Noc Długich Noży"
      przez homofobicznych partyjnych kolegów!

Czy gejowie którzy zginęli budując nazizm mają byc zapomniani?
      • Gość: Bbb To były wewnętrzne porachunki nazistów IP: *.chello.pl 12.01.07, 12:36
        nie wiem jak możesz mieszać te dwie sprawy. To tak jakbyś na inicjatywę
        upamiętnienia AK, powiedział że skoro AK to Stalina też, bo przecież tak samo
        walczył z nazistami. Zastanów się trochę zanim coś powiesz.
    • Gość: panzzamiasta A pomnik upamiętniający Romów kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:28
      A ja chce pomnik Romów na placu defilad. Zgineło ich więcej niż
      homoseksualistów, a nikt im pomnika w warszwie nie postawi.

A co do pomnika na pl. Trzech Krzyży, to "Matka Joanna od Pedałów" Senyszym
      pewnie pędzi tak, że mało sie nie zabije, żeby poprzeć tą incjatywe.

Ja mam dla niej misje: niech jedzie wyzwalać lezbijki w Iranie i innych
      państwach muzułmańskich. Bo one są tam ucieśnione, nie mogą otwarcie żyć w
      zgodzie ze swoją orientacją. Niech poprowadzi tam parade równości. Nawet mogę
      dofinansować podróż w takim szczytnym celu.
      • Gość: Apokatastaza Re: A pomnik upamiętniający Romów kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:43
        Brawo!! wreszcie ktos inteligentny:/ wy chyba na prawde nie wiecie co to
        przesladowanie!! kazdego roku w Irlandi umieraja setki katolikow z powodu wiary
        ktora wyznaja... TO JEST NIETOLERANCJA!! Bo jezeli jakis gej zapragnie miec
        dzieci a ktos sie z tym sprzeciwi to to nie jest ciemnogród i homofobia ale
        zdrowa reakcja!!
      • Gość: mańka Re: A pomnik upamiętniający Romów kiedy? IP: *.catv.net.pl 15.01.07, 08:34
        > A ja chce pomnik Romów na placu defilad. Zgineło ich więcej niż
        > homoseksualistów, a nikt im pomnika w warszwie nie postawi.

To stawiaj - zawiąż komitet założycielski, chodź po urzędach, udzielaj wywiadów
        w mediach, zbieraj pieniądze. Kto ci zabrania, to wolny kraj, ale samo nic nie
        przyjdzie.
    • Gość: Apokatastaza Re: Upamiętnić gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:35
      teraz tylko czekac az Kolo Gospodyn Miejskich zrobi sobie taki sam pomnik...
      wszak w obozach Gospodyn umieralo nieporównywalnie wiecej niz gejow... I
      jeszcze Miłośniczki Serialu "M jak Miłośc" stworzą swoj pomnik... najlepiej
      zbudujmy nowe miasto ktore wypelnimy takimi pomnikami... BTW. różowy krzyz jako
      pomnik upamiętniający ofiary obozow... to mogl tylko jakis geniusz wymyslec!!
      • Gość: Pavulonik Re: Upamiętnić gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 10:26
        Ta inicjatywa to kretynizm w czystej postaci. Przecież mamy pomnik ofiar
        holocaustu (wszystkich ofiar). Skoro stwiamy pomnik gejom, to postawmy też
        osobne: dla wszystkich kobiet, wszystkich mężczyżn, wszystkich dzieci,
        wszystkich co mieli zeza, wszystkich co nie mieli lewej ręki, wszystkich co
        mieli płaskostopie, albo wszystkich co mieli rude włosy.

Chcecie równości, równych praw, a tak naprawdę robicie wszystko żeby się
        wyróżniać. Po co dzielić ofary na tych i tamtych i jeszcze siamtych. Tam ginęli
        ludzie i o tym trzeba pamiętać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka