aykro 12.01.07, 07:37 Jeśli już to ten pomnik chyba powinien stać w Oświęcimiu? Co to za kretyńska argumentacja, że na pl. Trzech Krzyży się spotykali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maryna Z Placu 3 Krzyży wywozili ich do Oswiecimia IP: *.atm.com.pl 12.01.07, 09:27 Poczytaj sobie o projekcie na www.rozowytrojkat.waw.pl to Ci moze conieco rozjasni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapuHa Upamiętnić gejów IP: *.chello.pl 12.01.07, 09:57 Jeśli Młodzież Wszechpolskia i LPR nie chą pomnika w Warszawie- podobno mieście równości, to niech postawią go we Wrocławiu, mieście naprawdę otwartym dla WSZYSTKICH niezależnie od kultury, wyznania i poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Upamiętnić gejów IP: *.chello.pl 12.01.07, 11:31 A właśnie taka, żeby przypominać co nie którym, skąd się wywodzi ich nietolerancja i ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apokatastaza Re: Upamiętnić gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:29 drogi Karolu!! powiedzi tak szczerze czy tolerujesz pedofilię?? pewnie nie... zatem jestes nietolerancyjny ciemnogród... pojawia sie pytanie czy nalezy tolerowac WSZYSTKO?? nasz slynny seksuolog pan Starowicz stwierdzil ze wspolczesna seksuologia zna 2 zboczenia: pedofilię i homoseksualizm, zatem jakim sposobem tolerujemy jedno zboczenie a drugie staramy sie tępić?? dlaczego pedofili wysyla sie na przymusowe leczenie a gejów się wielbi i chwali?? pewnie powiecie ze pedofile wyrządzaja przeogromną krzywde niewinnym dziecia ale przeciez zdarzaja sie przypadki kiedy np dziecko zgadza sie na "taka" sytuacje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ritsuko Re: Upamiętnić gejów IP: *.kigcp.pl 16.01.07, 10:12 Głupszego postu dawno nie czytałam, nie wiem skąd bierzesz takie informacje (już poglądy lepiej zostawić bez komentarza), ale prof Lew-Starowicz mówi coś zgoła innego. Sama jestem studentką na uczelni, na której wykłada i powtarza nam zawsze ze HOMOSEKSUALIZM TO NORMALNA ORIENTACJA tak samo jak heteroseksualizm. Proszę o niepowoływanie się na opinię kogoś, jeżeli się nie sprawdziło źródła, bo ośmiesza Pani siebie, ale i niestety Pana Profesora. Jeżeli posiadałaby Pani chociaż małą cząstkę jego wiedzy, wiedziałaby Pani, że homoseksualizm już dawno został skreślony z list chorób i jest uznawany za coś NORMALNEGO przynajmniej z punktu widzenia nauki jaką jest seksuologia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Od kiedy to amatorzy heil hitler są eskspertami IP: *.chello.pl 12.01.07, 11:36 od holocaustu? Czy niedługo chłopcy z MW zaczną mówić, że jego też nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiRkU Świetny pomysł, ale Hania się nie zgodzi. IP: *.chello.pl 12.01.07, 11:43 Hania ma chrapkę na drugą kadencję i nie odważy się ryzykować rozszarpania przez mohery... W końcu sporo ludzi poparłoby pomysł człowieczka z wąsikami na rozwiązanie kwestii homoseksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~marysia~~ Stronę to mają beznadziejną... IP: *.chello.pl 12.01.07, 11:49 Boję się, że akcja wcale nie ma na celu wybudowania żadnego pomnika. Trochę zrobią szumu, ale nic nie wskórają z powodu braku dobrej organizacji, a potem będą mówić, że się ich prześladuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_q A Ernsta Röhma i jego kochanków z SA nie... IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.07, 11:58 ... upamiętnią? Toż to oni byli pierwszymi gejami - ofiarami nazizmu. Współtwórcy NSDAP i najofiarniejsi bojowcy SA zakłłuci w "Noc Długich Noży" przez homofobicznych partyjnych kolegów! Czy gejowie którzy zginęli budując nazizm mają byc zapomniani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bbb To były wewnętrzne porachunki nazistów IP: *.chello.pl 12.01.07, 12:36 nie wiem jak możesz mieszać te dwie sprawy. To tak jakbyś na inicjatywę upamiętnienia AK, powiedział że skoro AK to Stalina też, bo przecież tak samo walczył z nazistami. Zastanów się trochę zanim coś powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panzzamiasta A pomnik upamiętniający Romów kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:28 A ja chce pomnik Romów na placu defilad. Zgineło ich więcej niż homoseksualistów, a nikt im pomnika w warszwie nie postawi. A co do pomnika na pl. Trzech Krzyży, to "Matka Joanna od Pedałów" Senyszym pewnie pędzi tak, że mało sie nie zabije, żeby poprzeć tą incjatywe. Ja mam dla niej misje: niech jedzie wyzwalać lezbijki w Iranie i innych państwach muzułmańskich. Bo one są tam ucieśnione, nie mogą otwarcie żyć w zgodzie ze swoją orientacją. Niech poprowadzi tam parade równości. Nawet mogę dofinansować podróż w takim szczytnym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apokatastaza Re: A pomnik upamiętniający Romów kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:43 Brawo!! wreszcie ktos inteligentny:/ wy chyba na prawde nie wiecie co to przesladowanie!! kazdego roku w Irlandi umieraja setki katolikow z powodu wiary ktora wyznaja... TO JEST NIETOLERANCJA!! Bo jezeli jakis gej zapragnie miec dzieci a ktos sie z tym sprzeciwi to to nie jest ciemnogród i homofobia ale zdrowa reakcja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: A pomnik upamiętniający Romów kiedy? IP: *.catv.net.pl 15.01.07, 08:34 > A ja chce pomnik Romów na placu defilad. Zgineło ich więcej niż > homoseksualistów, a nikt im pomnika w warszwie nie postawi. To stawiaj - zawiąż komitet założycielski, chodź po urzędach, udzielaj wywiadów w mediach, zbieraj pieniądze. Kto ci zabrania, to wolny kraj, ale samo nic nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apokatastaza Re: Upamiętnić gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:35 teraz tylko czekac az Kolo Gospodyn Miejskich zrobi sobie taki sam pomnik... wszak w obozach Gospodyn umieralo nieporównywalnie wiecej niz gejow... I jeszcze Miłośniczki Serialu "M jak Miłośc" stworzą swoj pomnik... najlepiej zbudujmy nowe miasto ktore wypelnimy takimi pomnikami... BTW. różowy krzyz jako pomnik upamiętniający ofiary obozow... to mogl tylko jakis geniusz wymyslec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavulonik Re: Upamiętnić gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 10:26 Ta inicjatywa to kretynizm w czystej postaci. Przecież mamy pomnik ofiar holocaustu (wszystkich ofiar). Skoro stwiamy pomnik gejom, to postawmy też osobne: dla wszystkich kobiet, wszystkich mężczyżn, wszystkich dzieci, wszystkich co mieli zeza, wszystkich co nie mieli lewej ręki, wszystkich co mieli płaskostopie, albo wszystkich co mieli rude włosy. Chcecie równości, równych praw, a tak naprawdę robicie wszystko żeby się wyróżniać. Po co dzielić ofary na tych i tamtych i jeszcze siamtych. Tam ginęli ludzie i o tym trzeba pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś