kikooo2 05.05.07, 20:01 Koniec z robieniem ludziom z mózgu wody. Albowiem i na szczęście mamy Katarynę, Janke, Zarembę, Wildsteina, Ziemkiewicza, Semke i Innych - przyzwoitych, uczciwych, prawdomównych! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: KONiEC ! 05.05.07, 20:19 Znaczy co? MAsa krytyczna, czy co? A co jeśli źle obliczyłaś moment? Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: KONiEC !a już myślałem że się wyniesiesz do 05.05.07, 20:18 diabła,żygaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: KONiEC !a już myślałem że się wyniesiesz do 05.05.07, 20:22 przedtem trzeba takich jak ty nauczyć choćby ortografii... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: KONiEC ! 05.05.07, 20:25 > Koniec z robieniem ludziom z mózgu wody. Albowiem i na szczęście mamy > Katarynę, Janke, Zarembę, Wildsteina, Ziemkiewicza, Semke i Innych - > przyzwoitych, uczciwych, prawdomównych! To tylko kataryna nie dostała jeszcze syenkury w mediom publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Karnowski juz de'mode 05.05.07, 20:30 kikooo2 napisała: > Koniec z robieniem ludziom z mózgu wody. Albowiem i na szczęście mamy > Katarynę, Janke, Zarembę, Wildsteina, Ziemkiewicza, Semke i Innych - > przyzwoitych, uczciwych, prawdomównych! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud ? 05.05.07, 20:31 dr.freud napisał: > kikooo2 napisała: > > > Koniec z robieniem ludziom z mózgu wody. Albowiem i na szczęście mamy > > Katarynę, Janke, Zarembę, Wildsteina, Ziemkiewicza, Semke i Innych - > > przyzwoitych, uczciwych, prawdomównych! > > Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: KONiEC ! 05.05.07, 20:31 kikooo2 napisała: > Koniec z robieniem ludziom z mózgu wody. Albowiem i na szczęście mamy > Katarynę, Janke, Zarembę, Wildsteina, Ziemkiewicza, Semke i Innych - > przyzwoitych, uczciwych, prawdomównych! I niezastąpionych! Odpowiedz Link Zgłoś
euro.pa Nirech zaloza gazete: Zakazana uczciwosc. 05.05.07, 20:36 calkiem serio, pobija wszystkie inne zagraniczne propagandowki Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: KONiEC?...nie,to tylko poczatek nowego... 05.05.07, 20:45 prania mozgu przez inne 'autorytety' kikooo2 napisała: > Koniec z robieniem ludziom z mózgu wody. Albowiem i na szczęście mamy > Katarynę, Janke, Zarembę, Wildsteina, Ziemkiewicza, Semke i Innych - > przyzwoitych, uczciwych, prawdomównych! Odpowiedz Link Zgłoś
euro.pa Re: KONiEC?...nie,to tylko poczatek nowego... 05.05.07, 20:51 ja nie pozwalam nikomu prac moj mozg, chce zeby byl brudny i brudze go z luboscia w swiatowych niezaleznych mediach w internecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: KONiEC???!!! 05.05.07, 21:00 czystość to rzecz względna, no i brud takoż :))) Jednakowoż zawsze lepiej mieć choć trochę mózgu zamiast wody! Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: KONiEC???!!! 05.05.07, 21:05 kikooo2 napisała: > czystość to rzecz względna, no i brud takoż :))) > Jednakowoż zawsze lepiej mieć choć trochę mózgu zamiast wody! trafnie to kuro ujelas,pomimo tej wody Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: KONiEC???!!! 05.05.07, 21:08 maskotka inaczej - bucco w nowym nicku... Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: KONiEC???!!! 05.05.07, 21:16 gryfny napisał: > kikooo2 napisała: > > > czystość to rzecz względna, no i brud takoż :))) > > Jednakowoż zawsze lepiej mieć choć trochę mózgu zamiast wody! > > trafnie to kuro ujelas,pomimo tej wody nie wiem jak to jest u kur ale u normalnego brudasa umyslowego tej wody w mozgu jest okolo 70% ale to tylko moje przypuszczenie,bo nie znam naukowych badan procentowego rozkladu wody w ciele poszczegolnego nicka w zaleznosci od jego pogladow. moze olewanie 'autorytetow' te procenty wyrownuje? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: KONiEC ! 05.05.07, 21:07 kikooo2 napisała: > Koniec z robieniem ludziom z mózgu wody. Albowiem i na szczęście mamy > Katarynę, Janke, Zarembę, Wildsteina, Ziemkiewicza, Semke i Innych - > przyzwoitych, uczciwych, prawdomównych! ----kikoo2 lecz się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\ Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: KONiEC ! 05.05.07, 21:09 Joano, jesteś jak zwykle niezawodna..... :() Odpowiedz Link Zgłoś
andrze.n jak ja nazywam barska/parska to wtedy sie troche u 05.05.07, 22:25 jak ją nazywam barska/ciagle parska)), to wtedy sie troche uspokaja. To chora kobita nie umie powstrzymac odruchu plucia = obrzucania inwektywami bez dania szansy na wymiane zdan. Kompletnie zbedna "osobowosc" na forum kraj, (prasa i media ). Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Jednego tylko pojąć nie mogę. Dlaczego Kaczorstwo 05.05.07, 21:27 > Albowiem i na szczęście mamy > (...) Wildsteina, i Innych > przyzwoitych, uczciwych, prawdomównych! Jednego tylko pojąć nie mogę. Dlaczego Kaczorstwo odwołało Wildsteina z funkcji Prezesa TVP? Był za bardzo przyzwoity, uczciwy i prawdomówny? Prezes TVP nie może być przyzwoity, uczciwy i prawdomówny? ------------------------------------- Jarosław Kaczyński ("Sygnały dnia"- 20.03.2007): "Proszę zwrócić uwagę na to, że w tej chwili w Trybunale Konstytucyjnym jest siedmiu polityków. To nieprawda, jest co najmniej dziewięciu, a dokładnie dziewięcioro, a nie jestem pewien, czy nie więcej" Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Jednego tylko pojąć nie mogę. Dlaczego Kaczor 06.05.07, 02:00 dekaczyzacja napisała: > Jednego tylko pojąć nie mogę. > Dlaczego Kaczorstwo odwołało Wildsteina > z funkcji Prezesa TVP? Bo pochodzenia żydowskiego. Co prawda Michnik pisał w ubiegłym roku w NYT że Kaczyńscy nie są antysemitami, ale moim zdaniem były naciski otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Także wiarygodni są! 06.05.07, 20:12 kikooo2 napisała: > Lichocka i M.Karnowski! Ale Ty nie jesteś wiarygodna, wiec Ci nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieno Re: KONiEC ! IP: *.chello.pl 08.05.07, 06:24 To dopiero początek! Odtad wronski i paradowska beda w gazetkach polskich... Odpowiedz Link Zgłoś