Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:40 Żenada, żenada, żenada... PiSiory - dam na mszę żebyście przerżnęli te wybory, dość tego skundlenia i sku..syństwa głoszącego patriotyzm i wartości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.tapczan Re: Wiadomości TVP 17.10.07, 19:52 Zenada, ja sie zastanawiam tym dziennikarzom, jak moga stac takim szambie po kolana, tak tanio sie sprzedawac. Wszyscy zdolni z centrali w Wawie, ktorzy mieli choc trocje honoru juz w konkurencji, albo na dlugich wakacjach... Ogladalem dzis, 17.10.2007 wiadomosci Polsatu, TVN (Kolenda Zaleska) i TVP. Tuba rzadowa potraktowala temat Sawickiej delikatnie, nastepny material juz szedl z grubej rury. Nie problem w tym co powiedziano, ale raczej czego CO PRZEMILCZANO. No wiec bylo o tym, ze Platforma chce prywatyzowac, co okraszono komentarzami premiera, ze zlodziejsko itd. oraz ze to przeciez wynika z programu PO (byl cytat) oraz ze ma o tym rozstrzygnac sad, ale wyrok jutro. Ogldam i na kolamach mam laptopa - i co czytam? TVN24.pl 18:51 news Sad: Program PO nie mówi o prywatyzacji szpitali link www.tvn24.pl/-1,1525179,wiadomosc.html Mieli co najmniej godzine na podanie tej informacji, ba! nawet jesli nie w materiale filmowym to ta mila usmiechnieta blondyna mogla skwitowac to jednym zdaniem - godzine temu sad... Panie redaktorze wydania - niech Pan wytrze ten brazowy nos, bo smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Wiadomości TVP 17.10.07, 20:01 Zaraz, zaraz. Mylisz dwie rzeczy bezwiednie czy świadomie? TVN podał informację o tym, że sąd stwierdził, że obecny program PO nie zawiera informacji o prywatyzacji szpitali. Zresztą orzeczenie jest nieprawomocne i będzie odwołanie. A sędzia stwierdziła dość odważnie z punktu widzenia logiki, że częściowy udział publicznego podmiotu założycielskiego nie oznacza równocześnie częściowego udziału podmiotu niepublicznego. Ciekwae czy wypowiadał się tu biegły, czy sędzie ze słownikiem. I tu PiS oskarżył Komorowskiego o podanie nieprawdy, że "program PO nie mówi o prywatyzacji" A jutro będzie rozpatrzona skarga PO na to, co PiS głosi w spocie, czyli "planowania przez PO prywatyzacji szpitali". A planowanie to nie to samo, co zapisanie expressis verbis w programie prywatyzacji - bo tu dostepnych jest wiele dowodów na to, że PO planowałą takie coś. Więc to są dwie różne sprawy i nie ma co niewątpliwą frustracją spowodowaną odrodzeniem się PiS-u po "znokautowaniu" premiera przez Zająca Tuska i jego kiboli zasłaniać faktów, które są jakie są, nawet jeżeli nie są w smak Platformie Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.tapczan Re: Wiadomości TVP 17.10.07, 20:17 Zaraz zaraz mowisz o TVM czy Telewizji Polskiej? Bo moje uwagi tycza sie Wiadomosci TVP i tym, czego w nich NIE POWIEDZIANO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon tapczan, czy ty nie jesteś przefarbowanym Frojdem IP: 78.133.144.* 17.10.07, 21:01 Coś mi tu brzydko pachnie. Namnożyło się tu ostatnio doktorów i docentów. Wszyscy utytułowani z Czerskiej? Ja nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.tapczan nie, albowiem... 17.10.07, 23:09 tam, gdzie mieszkam (miasto znaczy) nie ma ulicy Czerskiej. Czeska jest, Czerskiej nie ma. Nie mogę więc być doktorem alibo docentem z Czerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday he! he! na sukinsynu czapka gore! 17.10.07, 23:40 To ty i Lelek przefarbowywujecie się jak ku.. z pigalaka. Daj se luz i nie imputuj innym swoich zachowan. Odpowiedz Link Zgłoś
olavol Re: he! he! na sukinsynu czapka gore! 18.10.07, 08:42 Świetne były materiały o Sawickiej w Wiadomościach. Ani słowa o tym, że przez rok uwodził ją agent prosząc by zechciała się skorumpować, bo Mariuszek nie ma się czym pochwalić. Nie było wypowiedzi Sawickiej o Blidzie, nie było o tym, że są poważne wątpliwości czy CBA może działać takimi metodami, patrz ustawa o CBA. Superaśne było też łamanie ramówki, by nadać konfę CBA i reportaż o Sawickiej, oczywiście bez jej konferencji w Sejmie. Cymes normalnie. Rewolucja moralna podoba mi się coraz bardziej. A najbardziej to, że robi ją Marek Barański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: he! he! na sukinsynu czapka gore! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 17:13 olavol napisał: > Świetne były materiały o Sawickiej w Wiadomościach. Ani słowa o > tym, że przez rok uwodził ją agent prosząc by zechciała się > skorumpować, bo Mariuszek nie ma się czym pochwalić. Merdialne k***y same zaczynają wierzyć w bajki, jakie opowiadają ludowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: he! he! na sukinsynu czapka gore! 18.10.07, 17:23 olavol napisał: > Świetne były materiały o Sawickiej w Wiadomościach. Ani słowa o tym, że przez rok uwodził ją agent prosząc by zechciała się skorumpować, Najlepsi fachowcy od łamania charakterów po roku pracy nad kobita wcisneli jej 50 000 złotych. Doktoras G. oskarzaja za wziecie 500 zł, 2000 itp ... Tymczasem Lipiński dawał Begerowej 10 000 zł ( pensji sekretarza stanu) przez 3 lata, bo tyle brakowało wtedy do końca kadencji. Czyli 360 000 tysięcy. Plus pokrycie kosztów weksli. Pan Lipiński jest na wolności i jeździ sobie rządowymi BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropa Re: Wiadomości TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:20 Kto ma reżymową TVP, ten nie ma władzy. Oby to się powtórzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilokitu Re: Wiadomości TVP IP: *.aster.pl 19.10.07, 08:40 Gdzie jest Rada Etyki Mediów?Tak chętnie wypowiadającej się o warsztacie Gazety Wyborczej.mediafm.net/prasa/10641,Kochanie-na-cenzurowanym:-Rada-Etyki-Mediow-krytykuje-Wyborcza.html Odpowiedz Link Zgłoś