Dodaj do ulubionych

Wiadomości TVP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:40
Żenada, żenada, żenada... PiSiory - dam na mszę żebyście przerżnęli te wybory,
dość tego skundlenia i sku..syństwa głoszącego patriotyzm i wartości.
Obserwuj wątek
    • dr.tapczan Re: Wiadomości TVP 17.10.07, 19:52
      Zenada, ja sie zastanawiam tym dziennikarzom, jak moga stac takim szambie po
      kolana, tak tanio sie sprzedawac. Wszyscy zdolni z centrali w Wawie, ktorzy
      mieli choc trocje honoru juz w konkurencji, albo na dlugich wakacjach...

Ogladalem dzis, 17.10.2007 wiadomosci Polsatu, TVN (Kolenda Zaleska) i TVP. Tuba
      rzadowa potraktowala temat Sawickiej delikatnie, nastepny material juz szedl z
      grubej rury. Nie problem w tym co powiedziano, ale raczej czego CO PRZEMILCZANO.
      No wiec bylo o tym, ze Platforma chce prywatyzowac, co okraszono komentarzami
      premiera, ze zlodziejsko itd. oraz ze to przeciez wynika z programu PO (byl
      cytat) oraz ze ma o tym rozstrzygnac sad, ale wyrok jutro.

Ogldam i na kolamach mam laptopa - i co czytam?

TVN24.pl 18:51 news Sad: Program PO nie mówi o prywatyzacji szpitali
      link www.tvn24.pl/-1,1525179,wiadomosc.html

Mieli co najmniej godzine na podanie tej informacji, ba! nawet jesli nie w
      materiale filmowym to ta mila usmiechnieta blondyna mogla skwitowac to jednym
      zdaniem - godzine temu sad...

Panie redaktorze wydania - niech Pan wytrze ten brazowy nos, bo smierdzi.

• dziedzicznacytadelafinansjery Re: Wiadomości TVP 17.10.07, 20:01
        Zaraz, zaraz. Mylisz dwie rzeczy bezwiednie czy świadomie? TVN podał informację
        o tym, że sąd stwierdził, że obecny program PO nie zawiera informacji o
        prywatyzacji szpitali. Zresztą orzeczenie jest nieprawomocne i będzie odwołanie.
        A sędzia stwierdziła dość odważnie z punktu widzenia logiki, że częściowy udział
        publicznego podmiotu założycielskiego nie oznacza równocześnie częściowego
        udziału podmiotu niepublicznego. Ciekwae czy wypowiadał się tu biegły, czy
        sędzie ze słownikiem. I tu PiS oskarżył Komorowskiego o podanie nieprawdy, że
        "program PO nie mówi o prywatyzacji"

A jutro będzie rozpatrzona skarga PO na to, co PiS głosi w spocie, czyli
        "planowania przez PO prywatyzacji szpitali". A planowanie to nie to samo, co
        zapisanie expressis verbis w programie prywatyzacji - bo tu dostepnych jest
        wiele dowodów na to, że PO planowałą takie coś. Więc to są dwie różne sprawy i
        nie ma co niewątpliwą frustracją spowodowaną odrodzeniem się PiS-u po
        "znokautowaniu" premiera przez Zająca Tuska i jego kiboli zasłaniać faktów,
        które są jakie są, nawet jeżeli nie są w smak Platformie Obywatelskiej.
        • dr.tapczan Re: Wiadomości TVP 17.10.07, 20:17
          Zaraz zaraz mowisz o TVM czy Telewizji Polskiej? Bo moje uwagi tycza sie
          Wiadomosci TVP i tym, czego w nich NIE POWIEDZIANO...
          • Gość: neon tapczan, czy ty nie jesteś przefarbowanym Frojdem IP: 78.133.144.* 17.10.07, 21:01
            Coś mi tu brzydko pachnie. Namnożyło się tu ostatnio doktorów i docentów.
            Wszyscy utytułowani z Czerskiej?
            Ja nie mogę...
            • dr.tapczan nie, albowiem... 17.10.07, 23:09
              tam, gdzie mieszkam (miasto znaczy) nie ma ulicy Czerskiej. Czeska jest,
              Czerskiej nie ma. Nie mogę więc być doktorem alibo docentem z Czerskiej.
            • doc.holliday he! he! na sukinsynu czapka gore! 17.10.07, 23:40

To ty i Lelek przefarbowywujecie się jak ku.. z pigalaka.
              Daj se luz i nie imputuj innym swoich zachowan.
              • olavol Re: he! he! na sukinsynu czapka gore! 18.10.07, 08:42
                Świetne były materiały o Sawickiej w Wiadomościach. Ani słowa o tym, że przez
                rok uwodził ją agent prosząc by zechciała się skorumpować, bo Mariuszek nie ma
                się czym pochwalić. Nie było wypowiedzi Sawickiej o Blidzie, nie było o tym, że
                są poważne wątpliwości czy CBA może działać takimi metodami, patrz ustawa o CBA.
                Superaśne było też łamanie ramówki, by nadać konfę CBA i reportaż o Sawickiej,
                oczywiście bez jej konferencji w Sejmie. Cymes normalnie. Rewolucja moralna
                podoba mi się coraz bardziej. A najbardziej to, że robi ją Marek Barański.
                • Gość: shocking truth Re: he! he! na sukinsynu czapka gore! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 17:13
                  olavol napisał:

> Świetne były materiały o Sawickiej w Wiadomościach. Ani słowa o
                  > tym, że przez rok uwodził ją agent prosząc by zechciała się
                  > skorumpować, bo Mariuszek nie ma się czym pochwalić.
                  Merdialne k***y same zaczynają wierzyć w bajki, jakie opowiadają
                  ludowi :-)
                • doc.holliday Re: he! he! na sukinsynu czapka gore! 18.10.07, 17:23
                  olavol napisał:

> Świetne były materiały o Sawickiej w Wiadomościach. Ani słowa o tym, że przez
                  rok uwodził ją agent prosząc by zechciała się skorumpować,

Najlepsi fachowcy od łamania charakterów po roku pracy nad kobita wcisneli jej
                  50 000 złotych.
                  Doktoras G. oskarzaja za wziecie 500 zł, 2000 itp ...

Tymczasem Lipiński dawał Begerowej 10 000 zł ( pensji sekretarza stanu) przez 3
                  lata, bo tyle brakowało wtedy do końca kadencji.
                  Czyli 360 000 tysięcy. Plus pokrycie kosztów weksli.
                  Pan Lipiński jest na wolności i jeździ sobie rządowymi BMW.
    • Gość: Kropa Re: Wiadomości TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:20
      Kto ma reżymową TVP, ten nie ma władzy.
      Oby to się powtórzyło.
      • Gość: kilokitu Re: Wiadomości TVP IP: *.aster.pl 19.10.07, 08:40
        Gdzie jest Rada Etyki Mediów?Tak chętnie wypowiadającej się o warsztacie Gazety
        Wyborczej.mediafm.net/prasa/10641,Kochanie-na-cenzurowanym:-Rada-Etyki-Mediow-krytykuje-Wyborcza.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka