losiu4 ech... 07.12.07, 21:02 oj, jeśli było pokazane dla szlachetnego celu, a jakiś szmatławiec sensację seksualną chce z tego robić... won, szmaciarzu. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: ech... 07.12.07, 23:22 Taaaa....17-letnia Patrycja przejeta losem kobiet z rakiem piersi zglosila sie jako wolontariuszka do redakcji Naj, zeby swoim malym biustem przekonac kobiety do badan... A ja jestem ksiezna Diana... Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Krocze mózgiem Pati 07.12.07, 21:12 wielkość mózgu sprowadzone do łechtaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 as 07.12.07, 21:44 Co na to lewica. Pewnie jak zwykle buc=buc i maminsynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza jak Gownie wstyd IP: *.bb.online.no 07.12.07, 21:49 to idzie w zaparte. Gdzie Wasz honor gnoje?Skasuja to zaraz, bo Gowno nie lubi o honorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozio A ma Gowno Wyborcze gdzises cien honoru? IP: *.bb.online.no 07.12.07, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Jak Twoja stara ma lepsze, to pokaz debilu IP: *.bb.online.no 07.12.07, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Jak Twoja stara ma lepsze, to pokaz debilu 07.12.07, 22:15 jezeli dla ciebie cycki koteckiej sa dobre, to ci wspolczuje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Zadowlony z siebie, debil? 07.12.07, 22:19 ja bardzo :D pewnie dlatego, ze mam do czynienia z fajnymi cyckami, a nie takimi wyploszami jak te krosty koteckiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza To sie trzymaj cyckow zony IP: *.bb.online.no 07.12.07, 22:27 i graztuluje zadowolenia.Zebys nie musial plakac. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: To sie trzymaj cyckow zony 07.12.07, 22:30 no za cycki koteckiej sie nei zlapie, bo nie ma czego :D Odpowiedz Link Zgłoś
glinia Re: Zadowlony z siebie, debil? 07.12.07, 22:35 gekon1979 napisał: > ja bardzo :D pewnie dlatego, ze mam do czynienia z fajnymi cyckami, a nie takim > i wyploszami jak te krosty koteckiej :D Myśle, ze wiekszosc z was piszacych tu o piersiach , tej kobiety, tak naprawde nie ma do czynienia z zadnymi cyckami. Są małe i owszem ale wcale nie sa brzydkie. Poza tym, SE to szmata nie gazeta. Wolałabym poczytać przepisy kulinarne w "Pani Domu", niz czytać to gó... Szacunek dla ludzi, którzy nasmiewaja sie z czyjegoś ciała, maleje w oczach. I mam do tych wszystkich popieprzonych facetów pytanie. Czy wasze penisy, sa aby napewno odpowiedniej wielkości, nie sa zbyt pomarszczone i czy nie macie problemu ze wzwodem?? Bo czytajac was uważm, ze podnosicie tylko swoje ego, pie***ląc bzdury o piersiach kobiety, nie majac o nich najmniejszego pojęcia. P.s. Kobiety z małym biustem sa ponoć najlepsze w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara gekona Re: Zadowlony z siebie, debil? IP: 212.76.37.* 07.12.07, 22:45 Najlepsze są z dużym bo nie traci się czasu na szukanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glinia Re: Zadowlony z siebie, debil? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 22:49 Gość portalu: stara gekona napisał(a): > Najlepsze są z dużym bo nie traci się czasu na szukanie:))) Ale sa cieżkie i panienki sie szybko męczą. Ty tez byś sie zmęczył/a z takim balastem na torsie:P Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Zadowlony z siebie, debil? 07.12.07, 23:28 A co to ma do rzeczy jakie gekon i inni maja penisy? Co oni pokazuja je w Naj czy innej Pani domu, sciemniajac pozniej ze pokazli bo chciali brac udzial w profilaktyce raka prostaty? Coz...kto cycem wojuje od cyca ginie. P.S. Na zas jakbys chcial sie czegos czepnac: jestem kobieta, mam duze piersi i jestem dobra w lozku, ;) Odpowiedz Link Zgłoś
glinia Re: Zadowlony z siebie, debil? 08.12.07, 09:26 bromba_bez_glusia napisała: > A co to ma do rzeczy jakie gekon i inni maja penisy? Ma!! nasmiewajac się i krytykując w taki sposób piersi kobiety( nie ważne jakiej kobiety), świadczy tylko o facetach i o tym jakie mają podejscie, do ciała ludzkiego. Co oni pokazuja je w Naj > czy innej Pani domu, Pewnie nie, bo niektórzy pieknie by ich obśmiali sciemniajac pozniej ze pokazli bo chciali brac udzial w > profilaktyce raka prostaty? Gdyby nie chodziło o panią K. z pewnością wywołałoby to zupełnie inne reakcje. > Coz...kto cycem wojuje od cyca ginie. No w2łasnie, uważaj na swoje, bo być może, bedziesz musiała też udać sie na takie badanie, a potem zobaczysz swoja fotke, w takiej szmacie jak SE, czy moze Fakt > > P.S. Na zas jakbys chcial sie czegos czepnac: jestem kobieta, mam duze piersi i > jestem dobra w lozku, ;) Szkoda, ze nie zauważyłaś, ale ja też jestem kobietą. Czasem trzeba uważniej czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Gekona Re: Jak Twoja stara ma lepsze, to pokaz debilu IP: 212.76.37.* 07.12.07, 22:24 Ma ale Ci nie pokażę boś durny i nie docenisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Gowno prowadzi badania socjalne IP: *.bb.online.no 07.12.07, 22:09 ja ich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Gowno honoru nie ma.Przepraszam. IP: *.bb.online.no 07.12.07, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Gowno honoru nie ma.Przepraszam. 07.12.07, 22:22 Nie przepraszaj za brak honoru. To nie twoja wina. A, że urodziłeś się jako G... Twoi Rodzice też nie są zadowoleni... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joklo Re: Gowno honoru nie ma.Przepraszam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 23:15 bwwald, bidulu, masz z sobą problem Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Gowno honoru nie ma.Przepraszam. 07.12.07, 23:38 Gość portalu: joklo (naucz sięm jenzyka polskiego - tak napisałby Ci Troll) napisał(a): > bwwald, bidulu, masz z sobą problem Mów mi Artur ;) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tenare To są te cycki Koteckiej? IP: *.icpnet.pl 07.12.07, 22:16 Pokażcie balony, a nie piegi na torsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynki Ale ma żgajki wstyd!!! IP: *.chello.pl 07.12.07, 22:21 Co za biuścik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Cera gminna IP: *.bb.online.no 07.12.07, 22:22 mam wrazenie, ze pupilka PO julka p ma starsznie grube odpowietrzacze na ryjku? trafilem? znacie kogos z bardziej plebejska mordka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura ziobry druciara ziobry IP: *.hsd1.or.comcast.net 07.12.07, 22:29 ziobre i te jego mende wychlostac publicznie i pogonic na golo ulicami miasta, na koniec sznur na szyje i powiesic to zwyrodniale scierwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Zeby ktos trafil wreszcie Gowno IP: *.bb.online.no 07.12.07, 22:31 na milion USD, zeby to wreszcie padlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Grisza.. Re: Zeby ktos trafil wreszcie Gowno IP: 90.208.230.* 07.12.07, 22:39 Griszka, juz sie wyluzowales? sluchaj, wloz sobie czopek i idz juz spac. w norwegii juz pozno. walnij sobie naleweczke i do lozka, tylko nie mysl o wypryskach Koteckiej i lapki na kolderce swintuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Boze, zeby Gowno wreszcie splajtowalo! IP: *.bb.online.no 07.12.07, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Boze, zeby Gowno wreszcie splajtowalo! 08.12.07, 07:46 możesz się tylko powściekać kundelku... a mnie ogarnia radość z twego ujadania. Pisz jeszcze, nie ma to jak wkuty pisior... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Pati Koti IP: *.globalconnect.pl 07.12.07, 22:38 No cóż, termin : "dziennikarz Super Expresu" jest takim samym oksymoronem jak "Trabant Limuzyna" albo nie przymierzając "parlamentarzyści radzieccy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Dziedziczna... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.12.07, 22:43 Następnym razem pisz zgodnie z linią Agory/LiD-u, to nie usuną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzepacz Strzepalem sobie rano patrzac na melony Pati-Koti IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.07, 23:22 Chyba strzepie sobie tez przed snem. Niech zyje Super Ekspres !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Usuwa mni e ten gnojek, ale IP: *.bb.online.no 07.12.07, 23:22 to juz nie moja wina.Jak ktos pracuje w Gownie , to jest ubabrany.Szykuj mutry baranie, wiosna bedzie nasza. A Ty durniu sprzedasz sie Lidowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Wiki twoim przyjacielem... 07.12.07, 23:46 Gość portalu: Grisza napisał(a): > to juz nie moja wina.Jak ktos pracuje w Gownie , to jest > ubabrany.Szykuj mutry baranie, wiosna bedzie nasza. A Ty durniu > sprzedasz sie Lidowi. pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Urba%C5%84ski pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Nawrat pl.wikipedia.org/wiki/Patrycja_Kotecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Przepraszam wszystkich, ze pisalem w Gownie IP: *.bb.online.no 07.12.07, 23:25 ale tak mnie ponioslo. Wiecej tego nie zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Nie wiedziałem, że Pani Kotecka jest taka fajna. 07.12.07, 23:35 A niech tam sobie i cenzuruje w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś