jkredman 10.09.09, 21:16 a za hotelem będzie targowisko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Zdzisław Ratusz chce hotel IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.09, 07:41 tytuł tych nędznych wypocin dziennikarzełka jest zgodny z zasadami poprawnej polszczyzny? opolski dodatek do GWna puka w dno od spodu.. tak potocznym językiem można mówić w domu, a i to tylko w niższych warstwach społecznych. Ale taki chyba jest docelowy klient gazety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhaha Re: Ratusz chce hotel IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 10:25 jkredman napisał: > a za hotelem będzie targowisko przecież to styl ratuszowych. mamy juz stacje benzynową na stadionie lekkoatletycznym to możemy mieć też hotel na targowisku. taki miejscowy folklor. rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: Ratusz chce hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:51 Targowisko obok targowiska CIEKAWY POMYSL szkodo gadac jak widac NIKT NAD TYM NIE MYSLI na Cytrusku bylo duzo pustych straganow kupcy z targowiska centrum przeszli na CYTRUSEK miejsca starczylo dla wszystkich i nareszcie cytusek jest pelny w otwarte stoiska wiec nie wiem po co drugie targowisko BEZ SENSU wystarczylo zeby ktos z miasta sie tym zainteresowal zobaczyl jak sytuacja wyglada i okazalo by sie ze plac przy ulicy duboisa i 1 go maja moglby byc piekna wizytowka OPOlA zostal by postawiony piekny HOTEL z ogromnym parkingiem i miasto by mialo dochody z parkingu prosze sie zastanowic jaka firma chciala by zeby kolo nowoczesnego hotelu staly plastikowe budy wygladajace jak wc (NOWE TARGOWISKO) bo mimo tego ze bedzie to nowe diesignem przypomina niestety ubikacje !!!KTOS TY POWINIEN SIE ZAJAC I NIE DOPUSZCZAC DO TAKIEGO FOLKORU ZWLASZCZA ZE CYTRUSEK POMIESCIL WSZYSTKICH BEZ PROBLEMU I NARESZCIE JEST PELNY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Ratusz chce hotel IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.09.09, 23:04 ja si epytam po co kolejny hotel. Gdyby to był super biznes dawno ktoś postawiłby już taki obeikt, poptarzmy: mercur w ciągu ropku prawie pusty, festival - porażka, piast - pokoje połowa pusta. I co? kolejny pusty hotel. wizjonerzy z ratusza: weźcie sie do roboty, uporządkujcie miasto, zróbcie wjazdowe ulice do miasta na miare województwa, obecnie wjazdy z każdej strony jak do małej mieściny - obwodnica zatkana, ul. Budowlanych - porażka, od Metalchemu - porażka, ze Strzelec Op. - wszędzie pełno śmieci po rowach. A wy hotel chcecie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Ratusz chce hotel IP: 77.252.18.* 12.09.09, 07:56 WJAZDY DO MIASTA powinny robić leżące przy granicy gminy, nie Opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Ratusz chce hotel IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.09, 08:07 i wszystko jasne. Tak jak myślałam - dla kretyńskiego pomysłu budowy hotelu - 'genialni" włodarze miasta za pośrednictwem wydziału ochrony środowiska pozbyli się ogromnej lipy. Fakt, kto by chciał działke z drzewem którego korona zajmuje pół działki. Ta decyzja to SKANDAL!!! - to przestępstwo wobec przyrody. Widać, ze miasto nie ma pomysłu. Mam propozycję, która na pewno ratuszowi się spodoba. Zamiast hotelu i targowiska zbudujcie sobie mauzoleum głupich decyzji i pomyśłów. W centralnym punkcie powinien stanąć cokół na popiersie prezydenta miasta /przechodnie/ .Jestem pewna,że projekt można w nieskończoność rozwijać - trudno i coraz smutniej żyje się w naszym mieście i co najgorsze mesjasza nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś