Dodaj do ulubionych

Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera

13.05.04, 17:41
Wiedzieliscie ? W Szczecinie bawi Lepper junior.
Obserwuj wątek
    • Gość: A.R.-50 LAT Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:54
      Wiemy,wiemy! Nawet wiemy w ktorym akademiku.Spoko gosciu.
    • blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 13.05.04, 20:49
      mlody.patriota napisał:

> Wiedzieliscie ? W Szczecinie bawi Lepper junior.

jeszcze? on studiowal tam lekko liczac 5 lat temu agroturystyke. niezly burak
      to jest podbno. koles mial z nim pokoj. maly leper robi tak: przylazi. chesz
      wypic flaszke? nie? to sam wypije. wypija i idzie spac tak ja stoi. to nie zart
      koles jego z pokoju mi opowiadal na jakism wyjazdowym zjezdzie mieli razem
      lokum. pozdrawiam blackexit
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 13.05.04, 21:05
        co ty powiesz? a nie wiesz przypadkiem gdzie studiuje wnuk bin ladena? ten to
        dopiero musi chlać. prawda? plotkarzu.
        • blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 08:45
          Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a):

> co ty powiesz? a nie wiesz przypadkiem gdzie studiuje wnuk bin ladena? ten to
          > dopiero musi chlać. prawda? plotkarzu.

tego to nie wiem niestety. to byla anegdotka nie plotka. widze sojusz
          lepperowsko-jurczykowski sie nawiazal. jednak to sensowne haslo referendlane
          jurczyk=lepper. pozdrawiam blackexit
          • Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 14.05.04, 08:59
            to był żart, nie zauważyłeś? widzę że twoje wizje sojusznicze są tak jasne jak
            twój nick. pozdrawiam!
            • blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 09:16

> to był żart, nie zauważyłeś? widzę że twoje wizje sojusznicze są tak jasne
              jak
              > twój nick. pozdrawiam!

dla mnie sa calkowicie jasne. 3 droga niezrozumialy belkot, oniu juz byli= czas
              na uczciwosc. podobny elektorat. mase analogii. pozdrawiam blackexit
            • anamar PAZDZIOCHU,SKLEROZA? 14.05.04, 13:53

> to był żart, nie
              zauważyłeś?.....................................................................
              ŻART POWINIEN BYĆ CHOCIAŻ TROCHĘ
              ŚMIESZNY...

widzę że twoje wizje sojusznicze są tak jasne jak
              > twój nick.
              pozdrawiam! ...................................................................
              .TO NIE WIZJE.SOJUSZ LEPPEROWSKO-JURCZYKOWSKI TRWA OD CZASU,GDY TWÓJ ULUBIONY
              SBEK JURCZYK ZOSTAŁ PEŁNOMOCNIKIEM KOMITETU WYBORCZEGO LEPPERA.
              • absztyfikant Re: PAZDZIOCHU,SKLEROZA? 14.05.04, 14:08
                Nawet stanal na czele jego komitetu honorowego!
          • Gość: pipi Re: Kto nie z nami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 09:04
            ten z lepperem? Płyciutkie
          • anamar Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 13:49

widze sojusz
            > lepperowsko-jurczykowski sie
            nawiazal........................................................................
            A NAWIĄZAŁ SIĘ...I TO JUŻ
            DAWNO!
            jednak to sensowne haslo referendlane
            > jurczyk=lepper. pozdrawiam
            blackexit.......................................................................
            .WART PAC PAŁACA,A PAŁAC PACA.TYLKO,ŻE LEPPER,MIMO WSZYSTKO MĄDRZEJSZY.NO,ALE
            PRZY MARYSIU TO NIE SZTUKA...
            >
      • Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 08:43
        uuuu a cóz to za plotki i co cie to obchodzi??
        • blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 08:46
          Gość portalu: Ania L. napisał(a):

> uuuu a cóz to za plotki i co cie to obchodzi??

zasadniczo nic oddaje jedynie pewna mentalnosc i styl. pozdrawiam blackexit
          • Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 08:59
            Nigdy nie piłeś na studenckich wyjazdach? Nie miałes wyskoków w szkole na studiach?? Nie? to specyficzna mentalnosc twa i styl...
          • Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 09:01
            Nigdy nie piłeś na studenckich wyjazdach? Nie miałes wyskoków w szkole, na studiach?? Nie? to specyficzna mentalnosc twa i styl...
            • Gość: Szczecinianka Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 14.05.04, 09:06
              Podejrzewam, ze picie na studenckich wyjazdach to jedno, a "robienie" flaszki
              do lustra przed pojsciem lulu to drugie. Gratuluje, jezeli uznajesz to za norme.
              • blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 09:17
                Gość portalu: Szczecinianka napisał(a):

> Podejrzewam, ze picie na studenckich wyjazdach to jedno, a "robienie" flaszki
                > do lustra przed pojsciem lulu to drugie. Gratuluje, jezeli uznajesz to za
                norme
                > .

wlasnie to chcialem powiedziec. pozdrawiam blackexit
              • Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 10:14
                a wy byliście tym lustrem i wszystko widzieliscie zdjęcia zrobione, teraz dywagacje na temat syna leppera. Plotkarze pierwszej wody!!!
                bo mi ktos opowiadał ....ze ktoś na wycieczce ..z kimś kogo nie znam.....
                puknijcie sie w głowe
                • Gość: Stary student Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.com / 212.211.136.* 14.05.04, 10:31
                  Wiesz co blackexit jesteś burak. Twoje wykształcenie zakończyło się na 8
                  klasach - skoro nie znasz życia studenckiego. Oprócz tego gnida, najpierw
                  zmyślasz o lustrach a potem powołujesz się na te zmyślenia. Sam sobie wyjmij
                  słomę z butów
                  • blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 10:33
                    Gość portalu: Stary student napisał(a):

> Wiesz co blackexit jesteś burak.

no to atki watek rolniczy dosc.pozdrawiam blackexit
                  • Gość: Szczecinianka Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 14.05.04, 10:46
                    Wiesz co, jeszcze jestem studentka, ale nie zdazylo mi sie w ramach zycia
                    studenckiego wypijac samotnie flaszki przed snem.
                    A co zlego jest w powtorzeniu zaslyszanej anegdotki - nie rozumiem. Pewnie Ty
                    jestes wzorem moralnosci i wszelkich cnot zlotousty mentorze. Moralnosc panii
                    Dulskiej...
                    • Gość: Lol Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.home.net.pl / *.home.net.pl 14.05.04, 10:50
                      Przypomina mi się z dawnych lat inna anegdotka.
                      Student do studenta:
                      - te, pożycz mi skarpetki bo mam nie wyprane
                      - a, weź sobie, stoją pod oknem
                      <br>
                       ▓       <a
                      href=#>▓▓</a>    ▓<br>
                       ▓      <a
                      href=#>▓</a>   <a href=#>▓</a>  ▓<br>
                      ███   <a
                      href=#>██</a>   ███<br>
                    • Gość: pipi Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:56
                      > A co zlego jest w powtorzeniu zaslyszanej anegdotki - nie rozumiem.

A to, że anegdotka dotyczy konkretnej osoby, wymienionej z nazwiska. A gdyby o
                      Tobie puszczano takie anegdotki na forum, to też byłoby ok?
                      • Gość: pipi Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:02
                        A poza tym to używanie słowa anegdotka jest moim zdaniem sporym nadużyciem. To
                        ordynarna plota i tyle. I ludzie roznoszący takie informacje jawią mi się w
                        dużo gorszym świetle niż Ci o których się plotkuje.
                        • Gość: piotruś Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 194.204.189.* 14.05.04, 11:14
                          ja tez bym pil do lustra jak moim ojcem byłby Endriu. a wszyscy do okoła by
                          wiedzieli że jestem jego synem i mnie do niego porównywali.

;-]

pozdrawiam
                    • Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 13:00
                      czy aby na pewno nie pomyliłaś droga szczecinianko pojęcia dulszczyzny??
                      radzę także zaglądać do słownika ortograficznego...
                      • Gość: Szczecinianka Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 14.05.04, 17:26
                        Nie droga nieduoczona aniu, nie pomylilam pojecia Dulszczyzny. Polecam lekture.
                        Widocznie mnie nie zrozumialas. No coz. Poszukaj moze jeszcze jakiegos bledu
                        ortograficznego. To na pewno Ci ulzy.
      • swarozyc Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 12:18
        blackexit napisał:
        jeszcze? on studiowal tam lekko liczac 5 lat temu agroturystyke. niezly burak
        > to jest podbno. koles mial z nim pokoj. maly leper robi tak: przylazi. chesz
        > wypic flaszke? nie? to sam wypije. wypija i idzie spac tak ja stoi. to nie
        zart koles jego z pokoju mi opowiadal na jakism wyjazdowym zjezdzie mieli razem
        > lokum.
        ''''''''''''''''''''''''''''''''
        a ty kladac sie spac nie myjesz zebow; w przeciwnym razie wszystkie bledy
        ortograficzne ktore popelniasz powpadalyby do dziur, nie mowiac o
        stylistycznych...
        • Gość: Stary student Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.com / 212.211.136.* 14.05.04, 12:27
          A ja słyszałam anegdotkę, że blackexit to wieśniak z obrzezaną fujarką.
          Opowiadała o tym asia. Ale nie powtarzajcie tego nikomu.
          • blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 15:08
            Gość portalu: Stary student napisał(a):

> A ja słyszałam anegdotkę, że blackexit to wieśniak z obrzezaną fujarką.
            > Opowiadała o tym asia. Ale nie powtarzajcie tego nikomu.

ktora asia? pozdrawiam blackexit
            • Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 14.05.04, 22:48
              nie jestem zwolennikiem wyzwisk na forum, jest to delikatnie mówiąc niegrzeczne
              wobec mających inne zdanie forumowiczów. dla ciebie zrobię wyjątek. jesteś
              podłym oszustem, plotkarzem, goniącym za wyssanymi z palca sensacjami.razem z
              absztyfem stanowicie niezłą parę kombinatorów, cwaniaczków przyklejających
              róznym ludziom rózne etykiety, jeżeli mi to robisz, to nie mam żalu, używaj
              sobie ile chcesz. ma m w dupie twoją opinię na temat pazdziocha. ale jazeli
              robisz to ludziom nieobecnym na tym forum. to własnie jest podłe, to zniża cię
              do poziomu brudnego rynsztokowego chama, bełkoczącego bez jakiegokolwiek
              sensu, byle komuś dołożyć, nieważne prawda to, czy fałsz. jesteś jak wrzód na
              dupie gnojku.
              • Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 16.05.04, 16:11
                23 maja pękniesz i wszystkim ulży.
            • Gość: Bruno Wątpliwy Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:41
              asia to ksywa wikarego z twojej parafii-
              • Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 16.05.04, 17:13
                nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka