mlody.patriota 13.05.04, 17:41 Wiedzieliscie ? W Szczecinie bawi Lepper junior. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.R.-50 LAT Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:54 Wiemy,wiemy! Nawet wiemy w ktorym akademiku.Spoko gosciu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 13.05.04, 20:49 mlody.patriota napisał: > Wiedzieliscie ? W Szczecinie bawi Lepper junior. jeszcze? on studiowal tam lekko liczac 5 lat temu agroturystyke. niezly burak to jest podbno. koles mial z nim pokoj. maly leper robi tak: przylazi. chesz wypic flaszke? nie? to sam wypije. wypija i idzie spac tak ja stoi. to nie zart koles jego z pokoju mi opowiadal na jakism wyjazdowym zjezdzie mieli razem lokum. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 13.05.04, 21:05 co ty powiesz? a nie wiesz przypadkiem gdzie studiuje wnuk bin ladena? ten to dopiero musi chlać. prawda? plotkarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 08:45 Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a): > co ty powiesz? a nie wiesz przypadkiem gdzie studiuje wnuk bin ladena? ten to > dopiero musi chlać. prawda? plotkarzu. tego to nie wiem niestety. to byla anegdotka nie plotka. widze sojusz lepperowsko-jurczykowski sie nawiazal. jednak to sensowne haslo referendlane jurczyk=lepper. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 14.05.04, 08:59 to był żart, nie zauważyłeś? widzę że twoje wizje sojusznicze są tak jasne jak twój nick. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 09:16 Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a): > to był żart, nie zauważyłeś? widzę że twoje wizje sojusznicze są tak jasne jak > twój nick. pozdrawiam! dla mnie sa calkowicie jasne. 3 droga niezrozumialy belkot, oniu juz byli= czas na uczciwosc. podobny elektorat. mase analogii. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
anamar PAZDZIOCHU,SKLEROZA? 14.05.04, 13:53 Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a): > to był żart, nie zauważyłeś?..................................................................... ŻART POWINIEN BYĆ CHOCIAŻ TROCHĘ ŚMIESZNY... widzę że twoje wizje sojusznicze są tak jasne jak > twój nick. pozdrawiam! ................................................................... .TO NIE WIZJE.SOJUSZ LEPPEROWSKO-JURCZYKOWSKI TRWA OD CZASU,GDY TWÓJ ULUBIONY SBEK JURCZYK ZOSTAŁ PEŁNOMOCNIKIEM KOMITETU WYBORCZEGO LEPPERA. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PAZDZIOCHU,SKLEROZA? 14.05.04, 14:08 Nawet stanal na czele jego komitetu honorowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Kto nie z nami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 09:04 ten z lepperem? Płyciutkie Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 13:49 widze sojusz > lepperowsko-jurczykowski sie nawiazal........................................................................ A NAWIĄZAŁ SIĘ...I TO JUŻ DAWNO! jednak to sensowne haslo referendlane > jurczyk=lepper. pozdrawiam blackexit....................................................................... .WART PAC PAŁACA,A PAŁAC PACA.TYLKO,ŻE LEPPER,MIMO WSZYSTKO MĄDRZEJSZY.NO,ALE PRZY MARYSIU TO NIE SZTUKA... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 08:43 uuuu a cóz to za plotki i co cie to obchodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 08:46 Gość portalu: Ania L. napisał(a): > uuuu a cóz to za plotki i co cie to obchodzi?? zasadniczo nic oddaje jedynie pewna mentalnosc i styl. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 08:59 Nigdy nie piłeś na studenckich wyjazdach? Nie miałes wyskoków w szkole na studiach?? Nie? to specyficzna mentalnosc twa i styl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 09:01 Nigdy nie piłeś na studenckich wyjazdach? Nie miałes wyskoków w szkole, na studiach?? Nie? to specyficzna mentalnosc twa i styl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianka Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 14.05.04, 09:06 Podejrzewam, ze picie na studenckich wyjazdach to jedno, a "robienie" flaszki do lustra przed pojsciem lulu to drugie. Gratuluje, jezeli uznajesz to za norme. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 09:17 Gość portalu: Szczecinianka napisał(a): > Podejrzewam, ze picie na studenckich wyjazdach to jedno, a "robienie" flaszki > do lustra przed pojsciem lulu to drugie. Gratuluje, jezeli uznajesz to za norme > . wlasnie to chcialem powiedziec. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 10:14 a wy byliście tym lustrem i wszystko widzieliscie zdjęcia zrobione, teraz dywagacje na temat syna leppera. Plotkarze pierwszej wody!!! bo mi ktos opowiadał ....ze ktoś na wycieczce ..z kimś kogo nie znam..... puknijcie sie w głowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary student Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.com / 212.211.136.* 14.05.04, 10:31 Wiesz co blackexit jesteś burak. Twoje wykształcenie zakończyło się na 8 klasach - skoro nie znasz życia studenckiego. Oprócz tego gnida, najpierw zmyślasz o lustrach a potem powołujesz się na te zmyślenia. Sam sobie wyjmij słomę z butów Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 10:33 Gość portalu: Stary student napisał(a): > Wiesz co blackexit jesteś burak. no to atki watek rolniczy dosc.pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianka Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 14.05.04, 10:46 Wiesz co, jeszcze jestem studentka, ale nie zdazylo mi sie w ramach zycia studenckiego wypijac samotnie flaszki przed snem. A co zlego jest w powtorzeniu zaslyszanej anegdotki - nie rozumiem. Pewnie Ty jestes wzorem moralnosci i wszelkich cnot zlotousty mentorze. Moralnosc panii Dulskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.home.net.pl / *.home.net.pl 14.05.04, 10:50 Przypomina mi się z dawnych lat inna anegdotka. Student do studenta: - te, pożycz mi skarpetki bo mam nie wyprane - a, weź sobie, stoją pod oknem <br> ▓ <a href=#>▓▓</a> ▓<br> ▓ <a href=#>▓</a> <a href=#>▓</a> ▓<br> ███ <a href=#>██</a> ███<br> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:56 > A co zlego jest w powtorzeniu zaslyszanej anegdotki - nie rozumiem. A to, że anegdotka dotyczy konkretnej osoby, wymienionej z nazwiska. A gdyby o Tobie puszczano takie anegdotki na forum, to też byłoby ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:02 A poza tym to używanie słowa anegdotka jest moim zdaniem sporym nadużyciem. To ordynarna plota i tyle. I ludzie roznoszący takie informacje jawią mi się w dużo gorszym świetle niż Ci o których się plotkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 194.204.189.* 14.05.04, 11:14 ja tez bym pil do lustra jak moim ojcem byłby Endriu. a wszyscy do okoła by wiedzieli że jestem jego synem i mnie do niego porównywali. ;-] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: 212.14.63.* 14.05.04, 13:00 czy aby na pewno nie pomyliłaś droga szczecinianko pojęcia dulszczyzny?? radzę także zaglądać do słownika ortograficznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianka Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 14.05.04, 17:26 Nie droga nieduoczona aniu, nie pomylilam pojecia Dulszczyzny. Polecam lekture. Widocznie mnie nie zrozumialas. No coz. Poszukaj moze jeszcze jakiegos bledu ortograficznego. To na pewno Ci ulzy. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 12:18 blackexit napisał: jeszcze? on studiowal tam lekko liczac 5 lat temu agroturystyke. niezly burak > to jest podbno. koles mial z nim pokoj. maly leper robi tak: przylazi. chesz > wypic flaszke? nie? to sam wypije. wypija i idzie spac tak ja stoi. to nie zart koles jego z pokoju mi opowiadal na jakism wyjazdowym zjezdzie mieli razem > lokum. '''''''''''''''''''''''''''''''' a ty kladac sie spac nie myjesz zebow; w przeciwnym razie wszystkie bledy ortograficzne ktore popelniasz powpadalyby do dziur, nie mowiac o stylistycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary student Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.com / 212.211.136.* 14.05.04, 12:27 A ja słyszałam anegdotkę, że blackexit to wieśniak z obrzezaną fujarką. Opowiadała o tym asia. Ale nie powtarzajcie tego nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera 14.05.04, 15:08 Gość portalu: Stary student napisał(a): > A ja słyszałam anegdotkę, że blackexit to wieśniak z obrzezaną fujarką. > Opowiadała o tym asia. Ale nie powtarzajcie tego nikomu. ktora asia? pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 14.05.04, 22:48 nie jestem zwolennikiem wyzwisk na forum, jest to delikatnie mówiąc niegrzeczne wobec mających inne zdanie forumowiczów. dla ciebie zrobię wyjątek. jesteś podłym oszustem, plotkarzem, goniącym za wyssanymi z palca sensacjami.razem z absztyfem stanowicie niezłą parę kombinatorów, cwaniaczków przyklejających róznym ludziom rózne etykiety, jeżeli mi to robisz, to nie mam żalu, używaj sobie ile chcesz. ma m w dupie twoją opinię na temat pazdziocha. ale jazeli robisz to ludziom nieobecnym na tym forum. to własnie jest podłe, to zniża cię do poziomu brudnego rynsztokowego chama, bełkoczącego bez jakiegokolwiek sensu, byle komuś dołożyć, nieważne prawda to, czy fałsz. jesteś jak wrzód na dupie gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 16.05.04, 16:11 23 maja pękniesz i wszystkim ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Wątpliwy Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:41 asia to ksywa wikarego z twojej parafii- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Na Akademii Rolniczej studiuje syn Leppera IP: *.ksiazat.v.pl 16.05.04, 17:13 nie. Odpowiedz Link Zgłoś