Dodaj do ulubionych

Psycholog w Opolu - kogo polecacie?

• Gość: pacjentka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.14, 15:01
      trudno polecic, kazdy pzrypadek jest inny.... idź do pierwszego z brzegu Ty dokonujesz wyboru:) Powodzenia:)
      • Gość: popowicz Dobry Psycholog Psychoterapeuta Opole IP: 89.204.139.* 28.03.14, 19:02
        Dobrego psychologa znajdziecie tutaj :

www.monitor-polski.pl/stalinowski-terror-sadowy-szaleje-dr-zbigniew-kekus-do-psychiatryka/
        • Gość: popowicz Re: Dobry Psycholog Psychoterapeuta Opole IP: 89.204.139.* 28.03.14, 19:07
          zanim pójdziesz do psychologa kliknij w ponizszy link ...

www.monitor-polski.pl/stalinowski-terror-sadowy-szaleje-dr-zbigniew-kekus-do-psychiatryka/
          • Gość: popowicz Re: Dobry Psycholog Psychoterapeuta Opole IP: 31.212.67.* 29.03.14, 21:54
            Dla osób szukajacych dobrego psychologa psychoterapeutę proponuje zapoznać się z poniższymi propozycjami ksiązkowymi :

" ZAKAZANA PSYCHOLOGIA TOM I " - -Tomasz Witkowski

" ZAKAZANA PSYCHOLOGIA TOM II " -- Tomasz Witkowski

( nie trzeba kupować dostępne w bibliotece )

" MURY MILCZENIA "-- Alice Miller

ADRES BIBLIOTEKI :

UL. PIASTOWSKA 18 , OPOLE
            • Gość: popowicz Psychiatra Opole IP: 89.204.135.* 30.03.14, 14:30
              Bardzo polecam film " Eugenika w imię postępu " Grzegorza Brauna . Tam znajdziecie informacje o dobrych psychiatrach .

ORAZ w PoNirZsZyM LINKU :

www.proroctwa.com/eugenika-w-imie-postepu.htm
              "Wszystkie fakty przedstawione w tym filmie ukazują niezwykle pole do popisu dla najrozmaitszej maści manipulatorów i morderców, którzy pod pretekstem pomocy lekarskiej fizycznie wyniszczają rasę ludzi białych, tym razem bez komór gazowych i bez użycia karabinów czy szubienic."

"Jedna rzecz jest także istotna, która pewną ilość światła otrzymała pod sam koniec filmu. Ludzie o charakterze nerdów, czyli niezwykle uzdolnionych programistów komputerowych, którzy najczęściej noszą... okulary a eugenicy czy genetycy takich ludzi pragnęli eksterminować. "
              • Gość: Agata Re: Psychiatra Opole IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 15:51
                Daj spokoj juz ze tym spamowaniem. Jeden przestał obrażać to teraz drugi będzie spamował.
                • Gość: michał Re: Psychiatra Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.14, 21:02
                  Na TeMaT SpAmOwAnIa

wiadomosci.onet.pl/forum/zalozyciel-wikipedii-przeciw-cenzurze-internetu-eu,0,1310545,140534828,czytaj.html
              • Gość: moderatorze Re: Psychiatra Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 17:24
                gdzie jest k.urwa moderator tego forum ????
                to o każdym w Opolu można pisać co chory umysł pozwala??
                no to moderator jest leniwym buhajem i nie nadaje się do tej pracy!
                • Gość: fan Re: Psychiatra Opole IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.14, 09:28
                  wątek jest ciekawy. Czekam na kolejne wpisy o tej p. psycholog a może i o innych?
                  • Gość: O Innych Re: Psychiatra Opole IP: 46.79.133.* 01.04.14, 22:02
                    Na piszcie coś o innych .... obserwuje temat od pewnego czasu i wiem że na temat opisywanego tu małżeństwa już zostało tyle napisane , że nic dodac nic ująć ...

Teraz kolej na opisanie nastepnych nie uczciwych !!! Kogo proponujecie ??
                    • Gość: popowicz Psychiatra Opole IP: 46.79.133.* 07.04.14, 16:59
                      Bardzo polecam film " Eugenika w imię postępu " Grzegorza Brauna . Tam znajdziecie informacje o dobrych psychiatrach .

ORAZ w PoNirZsZyM LINKU :

"Wszystkie fakty przedstawione w tym filmie ukazują niezwykle pole do popisu dla najrozmaitszej maści manipulatorów i morderców, którzy pod pretekstem pomocy lekarskiej fizycznie wyniszczają rasę ludzi białych, tym razem bez komór gazowych i bez użycia karabinów czy szubienic."

"Jedna rzecz jest także istotna, która pewną ilość światła otrzymała pod sam koniec filmu. Ludzie o charakterze nerdów, czyli niezwykle uzdolnionych programistów komputerowych, którzy najczęściej noszą... okulary a eugenicy czy genetycy takich ludzi pragnęli eksterminować. "
                      • Gość: antypsycholog Wybór psychoterapeuty IP: 89.204.137.* 10.04.14, 21:35
                        Wybór Psychoterapeuty

" Jarmark cudów , złudzeń i nadziei

Dwie gęsi, trzy niewieście uczyniły jarmark w mieście .

Gra idzie o bardzo wysoka stawkę . Zły wybór w najlepszym razie może oznaczać stratę czasu i pieniędzy. Gorszy scenariusz to pogłębienie się kryzysu , załamanie nerwowe , jeszcze większe kłopoty życiowe . Scenariusz czarny , ale ciągle prawdopodobny to samobójstwo lub śmierć w wyniku psychoterapii "

Tomasz Witkowski - " Zakazana Psychologia tom I "
                        • Gość: antypsycholog Re: Wybór psychoterapeuty IP: 89.204.135.* 15.04.14, 13:21
                          Pani Poczynska zrujnowała chłopakowi młodość i zdrowie , a teraz bardzo zdziwiona , że ten ma do niej pretensje ...
                          • Gość: l Re: Wybór psychoterapeuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 08:59
                            moje podejrzenia się sprawdziły ... Polecani tu psychoterapeuci z Opola to osoby zaufane dla Małgorzaty Goresch-Porczynskiej ... I polecane tutaj dlatego , żebym do nich poszedł i zeby zrobili ze mnie wariata ...
                            • Gość: obserwator Re: Wybór psychoterapeuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.14, 22:13
                              To już się kończył proces dobijania Michała ??

Dlaczego wiekszośc wpisów na forum jest z sieci dynamicchello ??
                              • Gość: chello Re: Wybór psychoterapeuty IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.14, 17:50
                                Może dlatego, że to duży dostawca tak jak neostrada?
                                Czy ty też węszysz podstęp tak jak urojony Michałek?
                                • Gość: Ola Wybór psychoterapeuty IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.14, 19:48
                                  No to wrociliśmy do punktu wyjscia i Michalek znow zaczyna szalec ;)
                                  • Gość: g książka specjalnie dla Państwa Porczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 22:10
                                    Błądzą i okłamują wszyscy tylko nieliczni są w stanie się do tego przyznać

www.empik.com/bladza-wszyscy-ale-nie-ja-aronson-elliot-tavris-carol,prod4410057,ksiazka-p?gclid=CKnx4O71-b0CFVLItAodUXwAcA
                                    • Gość: u Re: książka specjalnie dla Państwa Porczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 22:42
                                      `A co sadzicie o tym ??

Ktos tu psuje interes ...

• 98karolina Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 04.12.15, 12:24
        zapraszam psycholog-cwynar.pl/
      • Gość: nieśmiała Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.icpnet.pl 09.03.17, 12:26
        Polecam wizyty u doktor Maślankowskiej. Bardzo miła kobieta, oraz bardzo dobry psycholog. Dzięki niej lepiej radzę sobie ze swoja nieśmiałością i wiem jak z nią walczyć.
      • Gość: Opolanka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 16.01.18, 01:15
        Ja z mojego doświadczenia polecam świetną psycholog Irenę Maślankowską. Ona pracuje z dorosłymi i dziećmi. Oferuje terapie indywidualne i grupowe. Ma ogromne doświadczenie i rewelacyjnie dobiera skuteczne metody leczenia. Zachęcam
        • Gość: Edyta37 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 19.03.18, 11:24
          Potwierdzam powyższą opinię o mgr I. Maślankowskiej, bardzo dobry wybór, jej psychoterapie warte są czasu i pieniędzy. Skuteczne i sensowne metody pracy przynoszące efekty. Pomaga wyjść z kryzysu, uczy jej radzić sobie z załamaniem nerwowym i porażkami życiowe . Polecam
      • Gość: michał67 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.57.jarosz.pl 26.02.18, 23:34
        Znaną i sprawdzoną osobą w Opolu jest psycholog I. Maślankowska. Bardzo miła pani, która jest otwarta na problemy pacjentów, wykazuje się podczas wizyt ogromnym zaangażowaniem w dopasowanie odpowiednich metod leczenia i terapii. Zawsze pogodna i uśmiechnięta, chętna do rozmów, dociekliwa w poznaniu psychiki człowieka. Można liczyć na odpowiednie pokierowanie procesem leczenia aż do uzyskania stanu równowagi. Polecam
      • Gość: AnnaZ Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.18, 15:51
        Tylko nie pierwszego z brzegu!!! O Boże! Z takimi problemami to tylko do kogoś sprawdzonego, bo inaczej szkoda pieniędzy i czasu. Polecam szczerze z moich doswiadczeń mgr Irenę Maślankowską. Pomogła mi i Tobie również pomoże!!
      • Gość: Olimpia Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.18, 02:03
        Ja mogę polecić z przekonaniem o umiejętnościach, wiedzy i doświadczeniu oraz skuteczności działań, bardzo miłą i rzetelną panią psycholog z Opola mgr. Irenę Maślankowską.
    • Gość: Katarzyna Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.icpnet.pl 29.04.14, 20:07
      Hej,
      sprawdź gabinet psycholog Ireny Maślankowskiej: www.psycholog-opole-maslankowska.pl/

Ona pracuje z dorosłymi :)
      • Gość: fyjydj Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.198.* 06.05.14, 17:56
        natemat.pl/59735,kodeks-etyczny-psychologa-to-czysta-fikcja-dr-tomasz-witkowski-o-ciemnych-stronach-psychoterapii
        • Gość: marek Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 19:19
          co to forum tak umilkło ??
          • Gość: szukacz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.14, 22:44
            szukam bardzo dobrego psychoterapeuty z Opola , który jest w stanie wyciągnąć z Ciężkiego kryzysu życiowego i z ciężkiej depresji , no i przede wszystkim takiego , który nie potraktuje mnie jak wariata , którego trzeba unieszkodliwić ... Kogo polecacie ??
            • Gość: zapytanie Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.14, 10:43
              Poszukuje bardzo dobrego psychologa kogo polecacie ??
              • Gość: psycholog Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.14, 14:19
                jest ich w Opolu mnóstwo .... tylko trzeba poszukać ...
                • Gość: zapytanie Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.14, 01:49
                  wiem , że jest ich mnówstwo , ale niestety nie wszyscy nadaja sie do tego zawodu ...Dlatego prosiłbym o podpowiedź którego wybrać ??
                  • Gość: zapytanie Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.14, 22:36
                    a jesteś mężczyzną czy kobietą
                    • Gość: xyz Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.14, 23:54
                      opsychiatrii.pl/psychotropy-powoduja-zaburzenia/
                      • Gość: xyz Psychoterapeuta Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 22:40

opsychiatrii.pl/moja-historia/
                        Kto pomorze zorganizować podobną do tej stronę internetową ??

Myślę też o klubie dla ludzi z "chorych " ...

Kto pomorze zorganizować ??
                        • Gość: xyz dobry psychiatra w opolu - poradźcie : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 23:22
                          Dobrego Psychiatrę znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

hipokrates2012.wordpress.com/2012/04/02/zabijanie-i-okaleczanie-psychotropami-atypowe-leki-przeciwpsychotyczne-antydepresanty-ssri-i-snri/
              • kjater Re: Dobry psycholog W opola 11.07.16, 00:42
                Polecam dr Irenę Maślankowską. Jest na prawdę dobrym psychologiem, który potrafi pomóc pacjentowi.
                • Gość: Astra Re: Dobry psycholog W opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.17, 16:56
                  Nigdy nie wierzyłam w terapię, ale spotkania z panią Ireną uświadomiły mnie, w jak dużym błędzie tkwiłam. Jeżeli ktoś się zastanawia, warto pójść na wstępne konsultacje. Już po kilku sesjach zaczęłam poważnie traktować sugestie i wprowadzać wiele zmian do swojego życia. Energia wraca do człowieka bardzo szybko. Leki nie przezwyciężą problemów psychicznych. Szczera rozmowa jak najbardziej.

• Gość: Pacjentka JoasiaF Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.18, 14:23
        Pani psycholog Maślankowska już na pierwszej konsultacji dostrzegła problem, który dokuczał mi od lat. Po psychoanalizie ustaliła przyczynę i dała materiały oraz ćwiczenia, które pomogły mi wrócić do zdrowia i powróciła mi nadzieję na lepsze życie. Od lat chodziłam do różnych specjalistów, którzy nie potrafili mi do końca pomoc. Teraz wiem, że będę kontynuować terapię u pani Ireny, bo nigdy tak dobrze się nie czułam jak teraz. Bardzo dziękuję jej za wspaniałe podejście i serce. Serdecznie polecam!
    • Gość: michał Jaki szpital psychiatryczny polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.14, 09:47
      wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/wielka-brytania-opuszczone-szpitale-psychiatryczne-trzymano-tam-takze-zdrowych-ludzi/td4j2
      • Gość: xyz Re: Jaki szpital psychiatryczny polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.14, 22:49
        forum.gazeta.pl/forum/w,65,155086494,155086494,kodeks_etyczno_zawodowy_psychologa_PTP_OPINIE.html
        • Gość: Michał czy psychiatra wogóle wie co robi ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 18:37
          czy psychiatra w ogóle wie co robi z pacjentem ?? jeśli tak to dlaczego go o tym nie informuje ?? jakie będą konsekwencje wpie...lania psychotropów ??
          • Gość: mich Re: czy psychiatra wogóle wie co robi ?? IP: *.opole.pl 18.11.14, 11:24
            Psychiatra bardzo dobrze wie że niszczy Ci życie . przecież on właśnie od tego jest , żeby Cie wyeliminować ze społeczeństwa ...
            • Gość: michał Re: czy psychiatra wogóle wie co robi ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 21:42
              psycho-kit.pl/?p=3697#more-3697
    • Gość: Michał Dobry psychoterapeuta Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 13:04
      Dobrego psychoterapeutę znajdziecie tutaj :

psycho-kit.pl/?p=5887#more-5887
    • Gość: Michał Re: Dobry psychoterapeuta Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 13:06
      dobrego psychoterapeutę znajdziecie tutaj :

• Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 13:24
      Dobry psychoterapeuta Opole :

Dobry psychoterapeuta Opole :

• Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.14, 21:33
      test Rorschacha :

www.stopmanipulacji.info.pl/art.php?p=37
    • Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.14, 21:34
      www.stopmanipulacji.info.pl/art.php?p=37
    • Gość: xyz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.14, 00:09
      sceptycy.org/?page_id=2
    • Gość: xyz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.14, 00:12
      Obszerny ale bardzo pożyteczny artykuł
      '
      sceptycy.org/?page_id=159
      • Gość: psycholog Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.15, 18:44
        warto PoSzUkAć w PoNiŻsZyM artykule

www.macierz.org.pl/artykuly/zdrowie/psychiatria_-_afery,_korupcja_i_dewiacja_-_XXI_wiek.html
        Miłego czytania
    • Gość: Psycholog Re: dobry Psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.15, 15:03
      jeden z najlepszych psychiatrów na Opolszczyźnie - znajdziecie go w PoNiŻsZyM linku :

www.eioba.pl/a/39bg/psychiatria-i-sprawiedliwosc
    • Gość: onet Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 23:21
      generalnie nie warto chodzic do psychoterapeuty , ponieważ psychoterapeutami bardzo czesto zostają osoby rozchwiane emocjonalnie np . dewiantki , osoby z zaburzona osobowoscią itp.

Ponadto pacjent gabinetu psychoterapeutycznegpo nie ma żadnychszans na uzyskanie odszkodowania w sytuacji , w której psychoterapia zaszkodzi lub pójdzie w zła stronę

mówi o tym nawet sam kodeks etyczno zawodowy PTP
      • Gość: xyz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.opole.pl 12.02.15, 12:26
        troche o "nowoczesnych lekach " i psychiatrach :

hipokrates2012.wordpress.com/tag/hipoteza-dopaminowa/
        • Gość: pacjent Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 18:04
    • Gość: pacjent Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 18:05
      • Gość: psycholog Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 21:00

Znajdziecie go w poniższym linku :

lalitamohan-himawanti.blogspot.com/p/antypsychiatria.html
        • psycholog12 Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 15.02.15, 15:03
          DoBrEgO psychiatrę znajdziecie w poniższym linku :

anty-psychiatria.blogspot.com/
          • psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 16.02.15, 22:01
            DoBrY psychiatra z Grodkowa :

www.anty-psychiatria.info/cms/pages/prof.-thomas-szasz.pl/mit-choroby-psychicznej.php
            • psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 16.02.15, 22:32
              Dobrego psychiatrę znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

blogmedia24.pl/node/37217
              • psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 21.02.15, 22:43
                DobregO pSyChIaTrĘ zznajdziecie w poniŻszym linku :

www.macierz.org.pl/artykuly/zdrowie/antypsychiatria_-_alternatywne_terapie_psychiki_a_zbrodnie_psychiatrii.html
                • psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 21.02.15, 22:45
                  Dobrego PsYcHiAtRę znajdziecie w ponizszym linku :

www.macierz.org.pl/artykuly/zdrowie/o-szarlatanskim-pseudoleczeniu-zwanym-psychiatria.html
                  • psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 21.02.15, 22:53
                    KontakT do niEgo znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

• psycholog12 Re: Dobry psychiatra Grodków w Grodkowie 21.02.15, 23:05
                      layah.org/uniwersytet/pmh/o-szarlatanskim-pseudoleczeniu-zwanym-psychiatria
                      • psycholog12 pSyChiatra Grodków 24.02.15, 22:11
                        Dobrego PsYcHiatrĘ z Grodkowa znajdziecie w poniższym artkule :

opsychiatrii.pl/newsy/breivik-przed-sadem-oto-jakich-ludzi-diagnozuje-sie-jako-schizofrenikow/
                        • psycholog12 pSyChiatrA Grodków 24.02.15, 22:16
                          DoBrEgO PsYcHiAtRę z Grodkowa znajdziecie w pOniżSzym linku :

opsychiatrii.pl/newsy/katarzyna-w-w-psychiatryku-czy-bedzie-kolejna-niepoczytalna/
                          • psycholog12 Re: pSyChiatrA Grodków 03.03.15, 01:10
                            DobreGo PsYcHiAtRę znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

www.facebook.com/antypsychiatria
                            • psycholog12 PsYcHiatRa Grodków 04.03.15, 13:00
                              DobrEgo PsychiatrĘ z GrodKowa znajdziEcie w PoniższyM linkU :

www.eioba.pl/a/2asu/eksperyment-rosenhana-jak-latwo-zostac-schizofrenikiem#post145150
                              • psycholog12 Re: PsYcHiatRa Grodków 04.03.15, 23:36
                                DobrY pSyChiatra z Grodkowa - znajdziecie go w PoniŻszyM linku :

psychiatria.mp.pl/uzaleznienia/show.html?id=69688
                                • psycholog12 Re: PsYcHiatRa Grodków w GrOdkowiE 06.03.15, 00:41
                                  Dobrego PsYcHiAtRę znajdziecie w Ponizszym linku :

MORALNE PYTANIA

Czy Postel manipulował ludźmi i czy wprowadzał innych w błąd, jako ordynator bez wykształcenia?

Sam komentuje to w ten sposób: „Manipulacja, która skierowana jest do wykorzystania na rzecz manipulowanych i przynosi im korzyści, jako przejaw ogólnej solidarności, jest przyzwoita, nie tylko usprawiedliwiona ale i wskazana. Jeśli odciągnę choćby jedną osobę od leczenia przez psychiatrę, na pewno już jej pomogłem”.

Postel pyta czym jest psychiatria jeśli nie najgorszą manipulacją i – po części przymusowym – ubezwłasnowolnieniem doprowadzonego do bezsilności człowieka. Zastanawia się czy w ogóle istnieje coś takiego jak choroba psychiczna, czy jest to tylko lekarski akt językowy.

Diagnostyka psychiatryczna jest zawsze odgraniczaniem według banału: „Ty jesteś chory, ale ja jestem zdrowy“. Postel twierdzi, że każdy kto wchodzi do gabinetu psychiatrycznego traci suwerenność nad definiowaniem własnych uczuć.

„Przed psychiatrami trzymałem lustro, w którym wstrętnie wyglądali. Niezdolni i zakochani w sobie, czyli tacy, jakimi są, zaczȩli w to lustro uderzać, zamiast zacząć się uczyć. Ale czy winne jest lustro, kiedy ja jestem wstrętny? Ach, pewnie nie ma już żadnej zarozumiałości psychiatrów, psychoterapeutów i psychologów, której bym nie zranił. Naturalnie nie wolno okłamywać dobrych ludzi“.

wolnemedia.net/zdrowie/psychiatria-%E2%80%93-oszustwo-za-parawanem-uzdrawiania/
                                  • psycholog12 PsYcHiatRa dziEciĘcy GroDków 07.03.15, 13:23
                                    Dobrego PsYcHiAtRę dziEciĘcego z Grodkowa znajdziEcie w PoNiŻsZyM linku :

omvares.salon24.pl/354337,prof-thomas-szasz-psychiatria
                                    • psycholog12 Re: PsYcHiatRa dziEciĘcy GroDków 24.03.15, 20:31
                                      DoBrEgO PsYcHiatrę znajdziecie w poniższym linku :

www.facebook.com/239043416267862/photos/pb.239043416267862.-2207520000.1427225271./239175832921287/?type=3&theater
                                      • psycholog12 Re: PsYcHiatRa dziEciĘcy GroDków 31.03.15, 02:44
                                        pSychiatra dzieEciĘcy z GrOdKoWa - kOnTakt poniżeJ :

hipokrates2012.wordpress.com/2012/04/03/psychiatria-obalic-mity-prawda-o-psychiatrii-ujawniona/
    • szarik111 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 06.07.15, 11:00
      Moim zdanie jedna z lepszych w swoim fachu jest Pani dr med. Anna Dominiak. Jeżeli ktoś będzie chciał skorzystać z usług to na tej stronie znajdzie więcej informacji: kcp.pl/lekarz/anna-dominiak/psycholog-terapeuta/opole/
    • nieistotne69 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 27.08.15, 17:16
      Oczywiście Pani Iwona Konieczna.Jest po prostu superowa,chociaż nie mam porównania bo do innych nie chodziłam.Potrafi skutecznie postawić 'na nogi' chociaż
      terapia trwa bardzo długo.No ale cóż, taki urok terapii.
      • 98karolina Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 04.12.15, 12:23
        Wpisz swoją odpowiedź psycholog-cwynar.pl/
    • 98karolina Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 04.12.15, 12:24
      psycholog-cwynar.pl/
    • grohak Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 08.03.16, 17:11
      Polecam Piotra Mrozowskiego . Namiary sa tutaj www.psychoterapia-opole.pl
    • kjater Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 10.07.16, 23:16
      Ja moge polecić Ci Panią psycholog do której sam chodziłem swojego czasu po stracie żony... Pani dr Irena Maślankowska bardzo mi wtedy pomogła i uważam ja za bardzo dobrego psychologa, który na prawdę kocha to co robi i chce pomagać najlepiej jak to potrafi.
      • hankifas Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 28.08.16, 21:51
        Ja równiez polecam doktor Maślankowską. Jest świetnym psychologiem, który bardzo mi pomógł po śmierci rodziców.
    • paterac Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 10.08.16, 12:54
      Jeśli psycholożkę to według mnie najlepszym wyborem będzie doktor Irena Maślankowska. Fantastyczna kobieta i jeszcze lepszy psycholog. Wyciągnęła mnie z depresji i jestem jej za to bardzo wdzięczny!
    • Gość: ilona Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.airmax.pl 27.10.16, 13:03
      Osobiście polecam psycholog Sandrę Klimańską, świetnie rozumie potrzeby pacjenta. Moja teściowa poczuła się poraz pierwszy w dobrych rękach. Cierpiała z powodu depresji i lęków od około 5 lat.
      • Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 02.11.16, 11:53
        ?? a macie do niej kontakt ?? albo do kogośinnego ??
        • Gość: Lila72 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.252.18.144.internetia.net.pl 14.11.16, 17:14
          Polecam panią psycholog Katarzynę Księżarek, przyjmuje w przychodni na 1 Maja, ma podejście do drugiego człowieka
          • Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 16.11.16, 01:52
            ?? był ktoś ?? wie ktoś coś o niej ??
            • Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 23.11.16, 23:54
              zna ktoś jakiegoś dobrego psychoterapeute ?? z doświadczeniem ??
    • Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 04.12.16, 02:04
      dobrego Psychologa znajdziecie Tutaj :

www.youtube.com/watch?v=msgJ7wMD_h0
    • Gość: Minki Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.icpnet.pl 02.03.17, 10:29
      Doskonały gabinet psychologiczny, w którym można liczyc na fachową pomoc i wsparcie psychologiczne. Ja nie potrafiłam sobie poradzić z nerwicą, która pochłaniała moje życie.... Na szczęście wizyty u Pani Ireny uwalniały mnie od problemu. Nie zadziało się to od razu, ale po jakimś czasie. POLECAM!
      • Gość: Mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 13.03.17, 16:17
        Przed wizytą u lekarza warto przemyśleć ...

www.youtube.com/watch?v=aRDi3FUgd9g
    • natka20000 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 21.03.17, 15:45
      Komunikacją i relacjami interpersonalnymi zajmuje się psycholog doktor Wiesław Sikorski. Byłam z partnerem na terapii i jako jedyny wśród psychologów nam pomógł. Ale doświadczenie i praktyka robi swoje.
      www.psycholog-opole-sikorski.pl
      • Gość: Renia26 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 30.03.17, 18:26
        Sama korzystałam z terapii u psychologa doktora Sikorskiego w Opolu. Nie ma takiego specjalisty w Opolu, a pare gabinetów przetestowałem
        Tel. 517772245

psycholog-opole-sikorski.pl

• Gość: Paulina6 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.17, 16:03
        Jestem szczerze zachwycona szczególnym rodzajem opieki, jaki znalazłam w gabinecie doktor Ireny Maślankowskiej. Regularnej rozmowy z tym psychologiem na pewno nie nazwę przykrym obowiązkiem spowodowanym moim stanem zdrowia. Przeciwnie, wizyty te stały się dla mnie swego rodzaju balsamem na problemy dnia codziennego i nerwy skołatane wyjątkowo perfidną formą nerwicy, jaka mnie dotknęła. Doktor Irena Maślankowska wyróżnia się tym na tle kilku moich poprzednich psychologów, którzy nie potrafili mi pomóc w takim stopniu. Polecam!
      • Gość: Borg Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.icpnet.pl 06.04.17, 14:37
        Doktor Maslankowska ustawia terapię pod sytuację życiową, do niczego nie zmusza, potrafi wyjaśnić i zareagować farmakologicznie na wiele spraw. Nigdy nie sądziłam, że trafię do psychiatry, ale życie tworzy różne scenariusze i nie zawsze pozytywne. Pan Piotr to rozumie i pomaga, jak może.
        • Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 07.04.17, 00:06
          niech spi-dalają wszyscy
          • Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 07.04.17, 19:02
            nie idź w ogóle do psychoterapeuty bo otworzysz puszke pandory
    • Gość: Tom25 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 08.04.17, 18:45
      Bogumiła Konieczna - psycholog, psychoterapeuta, seksuolog.
      • Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 217.173.204.* 25.07.17, 23:27
        znajdziecie go w poniższym liknku :

www.youtube.com/watch?v=Qe_dvlZ-UsY
    • Gość: Mark Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.07.17, 13:42
      Witam, Polecam Halinę Mac Blajer w Psychomedzie na Kwiatkowskiego 1a w Opolu, doświadczony i dobry fachowiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka