Gość: a adresy sklepów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 10:22 Kobitki z Poznania, Warszawy, Krakowa, Wrocławia, Łodzi, Gdańska, Gdyni, Bydgoszczy, Zabrza, Częstochowy, Sosnowca, Łomży i innych miast - zajrzyjcie na Stanikową Mapę. Tam są adresy sklepów, gdzie znajdziecie biustonosze do miseczki K (brytyjskiej) i fachową pomoc: stanikowamapa.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: 195.245.213.* 19.11.09, 10:45 takie walory to majątek ! Odpowiedz Link Zgłoś
saules_meita Re: Akcja pomocy paniom z dużym biustem 19.11.09, 19:37 Owszem, ale i często "utrapienie"... ((((((((; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verushka43 Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 11:57 Ja mam poważny problem z butami. Przez lata miałam rozmiar 36 aż zmienili numerację i teraz mam 34, a więc rozmiar, którego nie ma w sklepach dla dorosłych. Producenci mają kobiety o drobnych stopach w głębokim poważaniu, a nawet jeśli nie, to sklepikarze i tak dla nas 34 nie zamówią. Zostają mi adidaski na rzepy. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: *.zone8.bethere.co.uk 19.11.09, 12:03 drogi ebiusciaste, mieszkam w Londynie i tu wiadomo raj dla duzych misek, mam wszytskie kolory teczy a na biale z ramiaczkami szerokimi na 7 cm patrzec nie moge, jeden ze znanych sklepow to www.brastop.com (ceny o polowe nizsze niz w sklepach w UK), wysylaja rowniez do Polski i ceny 2x mniejsze niz w kraju, polecam szczegolnie bielizne Freya, nosi sie cudnie http://brastop.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
operacjeplastyczne Akcja pomocy paniom z dużym biustem 19.11.09, 12:23 Ja tam lubię duże piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Oj cisną się różne pomysły 19.11.09, 12:27 Chciałoby się skomentować, ;-) ale chyba wypada się powstrzymać. Eh... rozmarzył się człowiek... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 12:37 polecam biustonosze firmy bravissimo, są wspaniałe!!!polecam biuściastym Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Akcja pomocy paniom z dużym biustem 19.11.09, 12:55 Tak w ogole Bravissimo to brytyjski sklep internetowy, w ktorym sa dostepne rozne marki bielizny ( freya, panache, fantasie, lepel, vanity fair i wiele innych) i kostiumow kapielowych, a takze probiusciaste ubrania. Uwaga: rozmiarowke maja brytyjska, ktora dosc znacznie rozni sie od kontynentalnej, radze najpierw zapytac na Lobby Biusciastych w jaki rozmiar celowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigo Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: *.gdansk.agora.pl 19.11.09, 12:42 Dajcie więcej zdjęć !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: 86.47.59.* 19.11.09, 13:00 Do forumowiczek, dodajcie zdjecia do waszych biustow a meska czesc cos poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katalog staników balkonetka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 18:45 Więcej zdjęć jest na blogu Balkonetka. pl Jest tam katalog staników pokazanych na prawdziwych kobietach. Zdjęcia biustonoszy podzielone są ze względu na firmy i rozmiary, więc każdy może się przekonać jakie te miski HH są ogromne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 18:56 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: *.chello.pl 19.11.09, 23:29 kochane kobitki, czy któraś z was kupowała może staniki ze sklepu internetowego Melissa?dłuższy czas przymierzam się do zakupu bielizny z tego sklepu,czy któraś z was ma jakieś zastrzeżenia?trochę sie boję, bo bielizna wydaje sie dość tania w porównaniu do innych producentów Odpowiedz Link Zgłoś
roza_am Re: Akcja pomocy paniom z dużym biustem 19.11.09, 23:53 O sklepie: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,71669007,0,M_E_L_I_S_S_A_sklep_internetowy.html O stanikach: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,75005709,0,MELISSA_2.html A jeśli mieszkasz/bywasz w Poznaniu, to pojutrze rusza tam sklep stacjonarny Melissy, ul. Św. Marcin 47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Akcja pomocy paniom z dużym biustem IP: *.chello.pl 20.11.09, 17:32 dzięki za odpowiedz, niestety nie jestem z Poznania, od urodzenia opolanka:))pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Akcja pomocy paniom z dużym biustem 20.11.09, 00:12 Uwaga: powiekszam kobiece piersi, uwaga: bez silikonu, bez operacji - tylko recznie, manualnie. Odpowiedz Link Zgłoś