Gość: gość IP: *.chello.pl 25.12.09, 19:20 widać że miasto ma za dużo kasy skoro w I dzień Św. jeżdżą puste autobusy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 89 Re: puste autobusy IP: *.rakovski.biz 25.12.09, 19:32 jeżdzi dzisiaj chyba co 80 kurs i bardzo dobrze, nie każdego stać na samochód a tobie życzę aby zepsuł ci się samochód, a koszty jego naprawy przekroczyły jego wartość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: puste autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 21:56 89 jesteś jakimś nawiedzonym bułgarem z ruskiego targu bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: puste autobusy IP: *.chello.pl 27.12.09, 15:31 ty nie rozumiesz że za te pare osób płacą wszyscy podatnicy.A kto w nich brudzi? ... pasazerowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażerka Re: puste autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 10:47 Nie płaca ci co jezdżą, chyba, że na gapę, a za sprzątanie to jest chyba w cenie biletu i nie chodzi o rzucone papiery przez pasażerów, tylko o kurz, piasek na podłodze, jakby od tygodnia nie sprzatane, nie zamiatany nie myty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: puste autobusy IP: 77.223.236.* 28.12.09, 14:10 Szanowna pasażerko na pewno nie jechałaś autobusem po jego wyjeździe z zajezdni.Ciekaw jestem jak by wyglądałó Twoje mieszkania po przejściu kilkudziesięciu osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażerka Re: puste autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 18:07 XYZ właśnie, że jechałam rano i dalej twierdzę, że autobusy sa brudne, i niedbale sprzatane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażerka Re: puste autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 20:04 Puste jak puste, ale uswinione w środku, jakby ziemniaki woziły. Czy je ktos sprząta wogóle? ano jechałam syf totalny, rurki zakurzone, okna zakurzone, podłoga zabrudzona niby pozamiatana. Wstyd dla firmy. Odpowiedz Link Zgłoś