rilian 31.03.10, 21:49 jak działko-terroryści spikną się z "ekologami" i wynajdą na terenie ogródków parę endemitów, żegnajcie wieżowce!... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waszko Drapacze chmur na ogródkach? IP: 194.29.180.* 31.03.10, 22:46 Cała nadzieja ,że Zębaczyński już nie będzie w tym czasie prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Drapacze chmur na ogródkach? IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 22:48 Jak prezydent bał się w przeszłości paru "głosów" z okolic szpitala na Witosa czy parunastu z miejsca gdzie miał być cmentarz to teraz pewnie też nie będzie chciał narażać się działkowcom, a na pewno nie zrobi tego przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Drapacze chmur na ogródkach? IP: *.chello.pl 01.04.10, 00:49 idą wybory więc nie ma szans na żadną sensowną decyzję. najbardziej prawdopodobne jest jednak darowanie atrakcyjnych terenów w centrum miasta ich dotychczasowym okupantom, tak jak miało to miejsce w przypadku targowiska. najlepiej nic nie decydować - "jakoś to będzie" i się rozmyje sprawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Drapacze chmur na ogródkach? IP: *.chello.pl 01.04.10, 01:39 ..."Urbaniści uważają natomiast, że ogródki działkowe w centrum miasta znacznie ograniczają jego rozwój"... Oczywiście, podobnie jak Central Park ograniczył rozwój New York! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchachany Re: Drapacze chmur na ogródkach? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 08:32 Gość portalu: zizi napisał(a): > Oczywiście, podobnie jak Central Park ograniczył rozwój New York! porownujesz ogrodki przy realu do central parku??! :DDD to moze juz nie mow nic wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eladonna Drapacze chmur na ogródkach? IP: 77.223.240.* 01.04.10, 08:37 jesne, wszystko co choć troche naturalne by zlikwidowali. Nie ma jak kolejne wieżowce.. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Drapacze chmur na ogródkach? 01.04.10, 09:13 Gdzie miasto ma w planach tereny zielone ? Jakieś parki, skwery ? Ja jestem za tym żeby w przyszłości przerobić te działki na park. Biurowce, wieżowce ? Idąc przez śródmieście bez liku tablic "lokal do wynajęcia" parter, piętro. Co kto chce. Ja wiem, że są tacy (niektórzy radni m.in.) co najchętniej każdy jeden kawałek zieleniny w mieście zalali by betonem bo inaczej miasto się nie rozwinie. Nie rozwija się m.in. z powodu fatalnego układu komunikacyjnego, braku obiektów użyteczności publicznej (teren targowo - wystawienniczy), miejsc wypoczynku (parki, baseny)itd. Ale nic to. Grunt to drapacze chmur, gondole, regularnie wypłacane diety i bujanie w obłokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Drapacze chmur na ogródkach? IP: *.chello.pl 01.04.10, 09:47 Wszędzie beton. Niedługo drzewa będziemy oglądać w TV tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bum Cyk Cyk to nie Prima aprilis IP: *.punkt.pl 01.04.10, 14:50 Ten temat to akurat nie Prima aprilis. To wizja lansowana od pewnego czasu przez opolski dodatek GW Odpowiedz Link Zgłoś