mamajul1 14.05.10, 19:02 Polećcie mi dobre bezpieczne liceum w Opolu. Być może niedługo przeniesiemy się do waszego pięknego miasta i nasze dziecko musi podjąć nauke. Proszę o w miare obiektywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bella Re: Liceum w Opolu IP: *.punkt.opole.pl 14.05.10, 19:12 A zainteresowania (profil)? No i możliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Liceum w Opolu IP: *.punkt.opole.pl 14.05.10, 19:15 nie ma lepszych i gorszych ogolniakow sa tylko zdolne lub mniej zdolne dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Liceum w Opolu IP: *.punkt.opole.pl 14.05.10, 20:06 Czyli tylko geny? Odpowiedz Link Zgłoś
rilian polecam stronę... 15.05.10, 09:20 cke.scholaris.pl/?str=wysz wyszukujesz po prawej stronie, wykresy powiedzą ci bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volksterier Re: polecam stronę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 17:16 dane tej bazy dotyczą gimnazjów, a nie liceów. Pytanie do autorki wątku: co to znaczy "bezpieczna szkoła" w odniesieniu do liceum? Odpowiedz Link Zgłoś
mamajul1 Re: Liceum w Opolu 15.05.10, 16:57 Zależy mi na opinii mieszkańców miasta. Jak na razie nie jesteście za bardzo pomocni.Jak już pisałam chodzi mi o dobrą bezpieczną szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Liceum w Opolu IP: *.chello.pl 15.05.10, 17:45 mamajul1 napisała: > Zależy mi na opinii mieszkańców miasta. Jak na razie nie jesteście > za bardzo pomocni.Jak już pisałam chodzi mi o dobrą bezpieczną szkołę LO2 lub LO3. Zajrzyj na ich strony. To są na pewno dobre szkoły, z tradycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfesk Re: Liceum w Opolu IP: 77.223.242.* 15.05.10, 21:11 Najbezpieczniejsza, z najlepszą atmosferą i z dobrym poziomem nauczania - LO 5 na Kościuszki/Reymonta. Ale żeby się dostać trzeba mieć odpowiednio dużą ilość punktów w rekrutacji, ale warto. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Liceum w Opolu IP: *.chello.pl 16.05.10, 23:24 Licealna.Trochę luzu ,trochę wiedzy i trochę dyscypliny.Ogólnie jest ok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfesk Re: Liceum w Opolu IP: 77.223.242.* 17.05.10, 01:01 licealna - tylko troszkę wiedzy, tylko troszkę dyscypliny , bardzo dużo luzu = tam się dziecko dostanie z małą ilością punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Liceum w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.10, 18:45 Nie zgadzam się z tymi punktami. Jak ja się dostałam 3 lata temu, to do mojej klasy była bodajże najbardziej zaciekła walka w Opolu. A atmosfera jest fajna, szkoła nie jest takom molochem, jak np. LO II Odpowiedz Link Zgłoś