Gość: ms IP: *.chello.pl 25.05.10, 23:12 to już chyba lekkie przegięcie - przy wejściu ok, niech będzie widać twarz osoby, która wchodzi... ale na korytarzach... masakraaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mx4 Re: Big Brother w akademiku 26.05.10, 06:54 W szpitalu na Katowickiej są kamery na korytarzach, nagrywa się chorych i odwiedzających i nikt się nie oburza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pffff Re: Big Brother w akademiku IP: 213.17.147.* 26.05.10, 13:34 No tak, ale wyobraź sobie, że masz kamerę w mieszkaniu i ktoś ogląda jak rano idziesz do łazienki, albo ogląda sobie gości których do siebie zapraszasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Big Brother w akademiku IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.10, 17:25 tak sieroto, ale tam nie mieszkasz tylko sie leczysz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Big Brother w akademiku IP: *.punkt.opole.pl 26.05.10, 10:12 Bardzo dobrze, przecież na korytarzu nie ma żadnej intymności, dlaczego tak się oburzacie?! Myślę, że to nie obawa o brak prywatności, tylko lęk przed niemożnością picia wszędzie, bo jak się taki lub taka uchleje, to idącego zapitego studenta będzie widać, ot co! A taki pijany różne rzeczy wyprawia... Wreszcie ktoś robi porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Big Brother w akademiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 11:41 A w nosie podłubać swobodnie, a bąka, za przeproszeniem, puścić, bolszewię szerzy jeden taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Big Brother w akademiku IP: 77.223.224.* 26.05.10, 12:56 Skończy się łajdactwo draństwo i pijaństwo nauka jest waszym celem przyszłosci narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Big Brother w akademiku IP: 195.117.145.* 26.05.10, 14:34 po zainstalowaniu kamer akademiki staną się bezpieczne i zniknie cała przestępczość w Opolu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Big Brother w akademiku IP: *.uni.opole.pl 26.05.10, 14:35 (: dlaczego znów nie widzę w artykule pozytywnych aspektów ( jeśli chodzi o UO ) Widocznie, kolejny redaktor, o ile nie ten sam, nie doszedł do opinii studentów, którzy pochwalają monitoring. Ja np. jestem jedną z nich. Dobra rada dla redaktora : Wykonujmy swoją pracę rzetelnie ... ciut więcej pracy, również nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Big Brother w akademiku IP: 213.168.74.* 26.05.10, 14:51 Ja bym zamontowal kamere w gabinecie pseudoprorektora Grochalskiego. Przynajmniej bylo by widac ja popija kawusie zamiast wziasc sie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Big Brother w akademiku 26.05.10, 16:25 A pan(pani) aaa wziął(wzięłaby) się do roboty ze słownikiem języka polskiego. WZIĄŚĆ, mówią i piszą baaardzo prości ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Kulwieć z Piły Re: Big Brother w akademiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:34 A to co, prostemu człowiekowi nie wolno się wypowiadać? Być prostym to żaden wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student Re: Big Brother w akademiku IP: *.chello.pl 26.05.10, 21:02 Od studenta wymaga się więcej, w końcu ma maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Big Brother w akademiku IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 17:30 Bzdura, polska gwara jest piękna, w każdym kraju ludzie szanują swoją regionalną gwarę! nam też wolno, czyż nie??!! Odpowiedz Link Zgłoś