Dodaj do ulubionych

Ciężkie czasy dla forum, Garbowski w II turze

22.11.10, 10:02
Jeżeli administratorzy forum wreszcie się za kasowanie wyborczego spamu, to forum zostanie zalane linkami do jutuby.
Że też gostek wstydu i odrobiny przyzwoitości nie ma. Ja dziękuję za takiego prezydenta, który ma gdzieś reguły współżycia społecznego.
Jura
Obserwuj wątek
    • przemo_opole Re: Ciężkie czasy dla forum, Garbowski w II turze 22.11.10, 10:37
      Nie jestem zwolennikiem Pana Garbowskiego, ale może mu to ktoś na złość robi. Przecież to proste. Wystarczy internet przez komórkę (na kartę) i można wrzucać co się chce praktycznie bez możliwości namierzenia.
      • jureek Re: Garbowski spamerem 22.11.10, 10:44
        przemo_opole napisał:

> Nie jestem zwolennikiem Pana Garbowskiego, ale może mu to ktoś na złość robi. P
        > rzecież to proste. Wystarczy internet przez komórkę (na kartę) i można wrzucać
        > co się chce praktycznie bez możliwości namierzenia.

Ja dałem panu Garbowskiemu szansę.
        Prosiłem go, żeby publicznie zwrócił uwagę spamerom, że tak się nie robi. Nie zrobił tego, nie odciął się od tego spamu, więc jest dla mnie spamerem.
        Tak, panie Garbowski, nazywam pana spamerem i jeśli chce mnie pan pozwać za to określenie służę na priva danymi potrzebnymi do pozwu.
        Jura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka