renata.s 28.07.04, 22:17 Wśród dobrych lekarzy w Krakowie padało nazwisko tego lekarza, w którym szpitalu pracuje? Czy wszyscy podzielają tę opinię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reszka2 Re: lek. Marek Dziechciowski 28.07.04, 22:30 Dr Dziechciowski pracuje w klinice na Kopernika, oprócz tego w wielu innych miejscach Jeżeli potrzebujesz jakiś informacji - daj znać na priva - podam namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
tracolla Re: lek. Marek Dziechciowski 29.07.04, 16:28 Nie!!!!!!!!! Absolutnie odradzam Ci tego lekarza. Trafiłam do niego przypadkowo na początku ciąży. Peirwsza wizyta prywatnie za wynagrodzeniem dla Pana doktora. Na drugiej wizycie w przychodnii na Żabińcu próbował potraktować mnie zdawkowo, odmawiając USG w 12 tyg.! Nie poinformował mnie o ważnych terminach badań, które robi się w trakcie ciąży np. przezierność karkowa płodu, o ile wiem aparat USG na Żabińcu nie wykowana tego badania. Byłam wściekła jak zrozumiałam z czego wynika różnica w traktowaniu pacjentki! Chodzi oczywiście o pieniądze. Dlatego zdecydowanie Ci go odradzam! Nie wzbudza mego zaufania lekarz, który nie informuje mnie o podstawowaych rzeczach koniecznych albo możliwych do zrobienia w trakcie ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś