IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 19:57
Już jutro 19 krajowy dzień żebraka na szczytne cele.
Ciekawe ilu wrzucających pieniądze do puszek często nachalnie je zbierających wie,że 40 % kosztów na zorganizowanie latem każdego roku Przystanku Woodstock \czytaj Rynsztok\pokrywane jest właśnie z żebraczej kwesty.
Takiego numeru hipokryzji i to na krajową skalę nie potrafili nawet czerwoni z jej obecnie najstarszym członkiem Wojciechem W. nazwanym niedawno przez hrabiego politykiem lewicy starszego pokolenia !!!!!!!!!!!!!
P.S. Tak więc pomoc ofiarnego Jurka O. różne przybiera formy o czym sam bohater nie lubi mówić głośno -cha cha cha.
Obserwuj wątek
    • grubyfacio Re: W.O.Ś.P. 08.01.11, 22:49
      A Pan z Caritasu?
      • Gość: opolanin Re: W.O.Ś.P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 11:45
        A Pan ile wrzucił do puszeczki w dniu krajowego żebractwa ?
        • Gość: pedał Re: W.O.Ś.P. IP: *.opole.hypnet.pl 09.01.11, 12:30
          nie ma puszek ,są pudełeczka
          a ja wolę dać na leczenie i zabawe dzieci niż tym co ich molestują i chodzą w kieckach
          • Gość: Student Re: W.O.Ś.P. IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 13:58
            :D:D True...true...
            Niechby chociaż 10% zebranych przez WOŚP idzie na chore dzieci, i tak byłoby super.
            • Gość: kasia Re: W.O.Ś.P. IP: *.opole.hypnet.pl 09.01.11, 16:55
              Popieram
    • raid.op Re: W.O.Ś.P. 09.01.11, 22:43
      Ja nie wiem ale chętnie się dowiem więc Opolaninie nie wstydź się i jeśli nie łżesz jak bura suka to daj nam link na dokument (dokument!) na którym czarno na białym będzie dowód na to o czym napisałeś. Przyznam szczerze, śmierdzisz mi waćpan żmijowym językiem ale chętnie odszczekam jeśli udowodnisz swoje racje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka