Dodaj do ulubionych

Studentki pod Solarisem: przytul mnie [WIDEO]

IP: *.252.19.65.internetia.net.pl 14.01.11, 16:24
ale głupota
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek... ale im to wyszło...hohoho IP: 81.15.197.* 14.01.11, 16:45
      już wiem dlaczego takie korki w centrum były skoro całe Opole przyszło pod Solaris. lol :D
      • jureek Re: ale im to wyszło...hohoho 14.01.11, 16:52
        Smutne to wideo, widać, jak bardzo spięci i zamknięci w sobie jesteśmy. Przez 2,5 minuty tylko jeden przechodzień zareagował bez zahamowań.
        Jura
        • Gość: Gonzo Re: ale im to wyszło...hohoho IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 17:14
          Bez sensu, jak można się przytulać do obcej osoby?
          Fuj...
          • jureek Re: ale im to wyszło...hohoho 14.01.11, 17:45
            Gość portalu: Gonzo napisał(a):

> Bez sensu, jak można się przytulać do obcej osoby?
            > Fuj...

No właśnie mamy przykład tego, o czym pisałem. Nawet z podaniem ręki na znak pokoju w kościele na mszy jest problem. Tak zostaliśmy wychowani, że obcy to fuj.
            Mogę jeszcze zrozumieć jakieś tam obawy przed zarazkami, ale my boimy się nawet uśmiechnąć się do kogoś, żeby nie zostało to zrozumiane jako słabość. Powaga, zamknięcie się w skorupie, totalna nieufność, że kazdy czyha, żeby nas przekręcić i dlatego trzeba uważać, żeby nie dać się sfrajerować - to są podstawowe wartości.
            Jura
            • Gość: ko Re: ale im to wyszło...hohoho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 18:20
              zgadza sie, a zeby bylo lepiej to sami sobie ta kretynska postawa utrudniamy zycie
    • Gość: ah Studentki pod Solarisem: przytul mnie [WIDEO] IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 18:25
      ja bym się poprzytulał latem przy +30C
    • raid.op Re: Studentki pod Solarisem: przytul mnie [WIDEO] 14.01.11, 21:43
      Ax, smutny człowieku, rozchmurz się, to nie boli :)
    • Gość: ;) Studentki pod Solarisem: przytul mnie [WIDEO] IP: 94.254.232.* 15.01.11, 11:08
      ...ten film pokazuje sam początek, kiedy jeszcze nic się nie działo! bez sensu, że to tu wrzucili. potem ludzie się otworzyli i niektórzy wręcz sami rzucali się w ramiona.
      • jureek Re: Studentki pod Solarisem: przytul mnie [WIDEO] 15.01.11, 11:41
        Gość portalu: ;) napisał(a):

> ...ten film pokazuje sam początek, kiedy jeszcze nic się nie działo! bez sensu,
        > że to tu wrzucili. potem ludzie się otworzyli i niektórzy wręcz sami rzucali s
        > ię w ramiona.

Dzięki za pozytywną wiadomość z rana!
        Czyli nie jest tak źle.
        Jura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka