pamejudd 15.04.11, 12:40 Ciekawe... Spadkobierca przedwojennych polskich komunistow redaguje lokalny oddzial ogolnopolskiej gazety i nikt sie nie oburza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 12:59 to nie dziowta, dlaczego udalo sie w opolu jesli ich ideom patryk jaki przyklaskuje, slycznie sie wypowiedzial na portalu społecznościowym facebook, na temat próby zablokowania spotkania narodowców z pawłem kukizem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punisher Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.11, 13:02 Gazeta Wyborcza to anty polska gazeta redagowana przez tych samych ludzi którzy znieśli z naszego orła koronę w pamiętnych niedalekich czasach Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Nie, nie przez tych samych. 15.04.11, 13:26 Przez ich "spadkobiercow" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlo Re: Nie, nie przez tych samych. IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.11, 13:46 BBEEEEEłkot GW"na nie tykam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emig Re: Nie, nie przez tych samych. IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.11, 14:23 To po kiego się wypowiadasz na stronie gazety? Przenieś się na forum "Naszego Dziennika"... Aaa zapomniałem, że oni nie mają forum. Taki demokratyczny dziennik... Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Nie, nie przez tych samych. 15.04.11, 15:29 nie łączyłbym tych panów z klimatem "naszego dziennika". to medium związane, niestety, z kościołem, zaś narodowcy od zawsze kościół traktują instrumentalnie, mając go tak naprawdę w głębokim poważaniu. z hasła bóg - honor - ojczyzna najchętniej rezygnują z członu pierwszego. to pragnienie rządu dusz, podobnie jak w komunie i u lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elorap17 Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 13:49 ONR nie ma brunatnych czy czarnych koszul tylko piaskowe... a ludzie na zdjęciu są z Falangi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: 82.160.71.* 15.04.11, 13:51 coś się panu redaktorzynie pomyliły falanga z onr'em na zdjęciach... ale cóż znowu będą lewaczki grasować po pociągach i uliczkach lejąc Bogu ducha winnych studentów którzy raczą myśleć inaczej niż michnik blumsztajn i reszta... Pan blumsztajn już nieraz błysnął w swoich artykułąch... chociażby na temat rekonstrukcji historycznej porównując "rycerzy" do dresów lejących się po łabach, a rekonstruktorów niemców z okresu II W.Ś. do przebrzydłych nazistów i nawoływał do zakazu zakłądania niemieckich mundurów podczas takich imprez (a wszystko odnosiło się do rekonstrukcji Powstania Warszawskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emig Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.11, 14:26 Lewacy czy inni liberałowie nie leja nikogo po mordach i nie uganiają się po pociągach. Oni wiedzą, że w demokracji bronią jest kartka do głosowania. I dlatego taki ONR czy LPR czy inne nacjonalistyczne głupki nigdy nie będą rządzić w Polsce. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: 82.160.71.* 15.04.11, 15:12 to poczytaj co się działo przed i po marszu niepodległości w warszawie... przede wszystkim informacja... nie mówię o liberałach tylko o durnym lewactwie które przede wszystkim w swoim statucie ma wpisaną zadymę (polecam poczytanie założeń antify) jeżeli drogi przedmówco opierasz swoją wiedzę na ten temat na mediach publicznych to nie mamy o czym dyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: 82.160.71.* 15.04.11, 15:22 nawet dorzucę linki, żeby pokazać jak ci cywilizowani lewacy "walczą" za pomocą kartek do głosowania: antifa.bzzz.net/site/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=9 - tutaj drugi i siódmy "myślnik" a co do głosowania i kartek wyborczych to również czwarty a tutaj artykulik nawet z tej samej prasy pokazujący jak to lewacy nie leją nikogo po mordach: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8646157,ONR_owcy_pobici_w_pociagu__Jechali_na_marsz_do_Warszawy.html oczywiście i tutaj jest typowy przejaw ignorancji w kilku kwestiach no ale ogólny sens jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 14:01 Autor oskarża o nawiązywanie do symboliki faszystowskiej przez kolor koszul (rasizm w czystej postaci!!) - może niedługo Jedyna Słuszna Redakcja będzie wydawać rozporządzenia jakie kolory i kroje koszul są dopuszczane, a jakie nie? Z kolei sam autor jawnie nawiązuje do symboliki komunistycznej z hasłem: "No pasaran". Kompletny brak logiki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek p. Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.252.25.88.internetia.net.pl 15.04.11, 14:19 No bo faszyzm leczy komunizmem. Ale za szczerość trzeba go docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 14:19 Widzę, że faszym ma s Opolu spore zaplecze, wszyscy na razie w tym wątku są za, bie widać nikogo przeciw. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] 15.04.11, 15:27 chłopcy z onr-u przecież muszą zadbać przed swoim spacerem o odpowiednie tło w mediach, na forach... nie dziw się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emig Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.11, 14:33 Nie p...l. Jak chcecie sobie biegać i manifestować "polskość" "honor" i inne takie, to sobie znajdźcie jakieś pole. Ale nie Opole. I tak nigdy nie dostaniecie się do władzy - Polacy pamiętają, co znaczy narodowy socjalizm. Na zawsze pozostaniecie żałosnymi bezrobotnymi skinami, którzy czasem zorganizują jakąś manifestację, żeby pokazać swoją rzekomą "siłę". A ja przyjdę i będę się z was śmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofel Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 14:49 tylko naoliw kółka w hulajnodze, bo się wywrócisz i będzie płacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: 82.160.71.* 15.04.11, 15:36 widzisz narodowy socjalizm tak samo jak każdy inny socjalizm jeszcze żadnemu krajowi na dobre nie wyszedł... nieistotne czy brunatny czy czerwony... ja nie jestem ani bezrobotny ani tym bardziej skinem... bynajmniej też jestem narodowcem czy nacjonalistą... można powiedzieć że jestem liberałem nastawionym bardziej na prawo niż lewo i uważam, że każdy ma prawo demonstrować co chce do puki jest to legalne... niestety ustrój w tym kraju jest daleki od demokracji tak samo jak większość osób uważających się za demokratów... chociażby z tego względu że popierają wszelkiego rodzaju zakazy, nakazy itp.. ogółem mówiąc cenzurę. a Pan (pani) emig dokłądnie wpisuje się w ten wzór nie podając żadnego konkretnego argumentu przeciw tylko sypiąc populistycznymi hasłami jak 99% polityków w tym kraju... nieistotne z której strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 15:36 A jakim to prawem towarzysz Frelich mówi o "mniejszościach śląskiej i niemieckiej"? Nigdzie na terenie RP żadna "mniejszość śląska" nie występuje. Co, wy, już może oderwaliście się od Polski? To tam trzeba interwencji wojskowej,a nie manifestacji patriotycznej? Podła pisanina - rzygać się na was chce. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] 15.04.11, 15:42 ...oderwaliście się... ...tam... - skąd piszesz? spójrz na swoje podwórko, nie emocjonuj się tak bardzo czymś, co daleko od ciebie, bo widzisz być może za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0e autor kłamca IP: *.warszawa.mm.pl 15.04.11, 22:03 zdjęcie nie przedstawia ONR, wbrew temu co twierdzi podpis, tylko Falangę - co zresztą widać po napisie na sztandarze. zupełnie inne ugrupowanie. ale co tam, chłopaki wyszli złowieszczo, więc można ich przypinać wszystkim, którzy się nie podobają redaktorkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: autor kłamca IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 23:04 Frelich pianę z pyska toczy i nawołuje do wzgardy spraszając zapijaczoną i zaćpana hołotę do Opola . Pisz lepiej o swoich kumplach pedałach, bo za obrzucanie błotem polskiej historii może czekać cię spotkanie z wymiarem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: autor kłamca IP: *.252.25.88.internetia.net.pl 15.04.11, 23:16 Przegłeś Teodor. Frelich jaki jest każdy widzi. Spiraj się na argumenty a nie na płciowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbatka Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.superkabel.de 16.04.11, 10:34 Ten ONR to jakaś szczurza organizacja ,nikt nie wie kto jest ich szefem.Członkowie ukrywają się przed opinią publiczną.Jako obywatele pragniemy poznać ich twarze oraz poglądy i preferencje partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Pan Dziobak Onr wymierzył opolu policzek [komentarz] IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.11, 12:19 Chłopaki, jestem gotowy do wyjścia. Jadę do Was. Czysty, umundurowany, mam patriotyczne hasła i transparenty. Wielka Polska-Narodowa! A potem wspólny prysznic i kąpiel, mam lubryfikator. Nie mogę się doczekać. PP Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Raś wymierzył polsce policzek [komentarz] 16.04.11, 22:48 Władze X nie wykazały się determinacją, by to uniemożliwić. Zasłaniając się przepisami, nie kiwnęły nawet palcem, by choć utrudnić im zajęcie głównych ulic w sercu naszego miasta. A powinny użyć każdego dostępnego prawem sposobu, by uchronić naszą przestrzeń od publicznie wykrzykiwanych treści upokarzających każdego człowieka nieprzystającego do RAŚ-owskiego wzorca. Bo - jak przypomniała niedawno Marzanna Pogorzelska słowa Marka Edelmana: - Zło zaczyna się banalnie. Więcej... opole.gazeta.pl/opole/1,35114,9438100,ONR_wymierzyl_Opolu_policzek__KOMENTARZ_.html#ixzz1JimGpYHq Odpowiedz Link Zgłoś