Dodaj do ulubionych

Jak opolskie firmy oszukują fiskusa

IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 21:16
a do Maski i Laboratorium też pójdą?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Jak opolskie firmy oszukują fiskusa IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 06:55
      min 138 max 2 tys. , nie wiem po co ustala się takie chore widełki - później mamy akcje typu pani z kiosku . co dostaje mandat 120x krotności tego czego nie nabiła ...

Najłatwiej uderzyć w małych, duże firmy gdzie robi się przewały na setki tysięcy są chronione przez pracowników o większej wiedzy niż mają sami urzędnicy. Więc żadnemu nie chce się z nimi babrać.
    • grubyfacio Jak opolskie firmy oszukują fiskusa 09.08.11, 08:16
      A może by tak UKS przyjżał się funkcjonariuszom największego kościoła w Polsce?Za swoje usługi nie odprowadzają podatku.Cennika też nie mają wywieszonego.Kontrolerzy boją się ekskomuniki,czy piekła?A może boją się ,że zostaną pochowani w nie poświęconej ziemi?
      Chore państwo.Chory system.Łupienie biedaków narodowym sportem.
      • Gość: gość Do grubyfacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 19:22
        Jak widzę zrobiłeś się bracie cienkim faciem skoro twierdzisz ,że kościół nie odprowadza podatków.Czytając niejednokrotnie Twoje opinie na forum sądziłem ,że posiadasz lepszy gatunek oleju w swojej makowce a tu taki klops.Popracuj nad sobą by znowu pisać grubyfacio.Na razie żegnaj cieniasiefacio!
        • grubyfacio Re: Do grubyfacio 09.08.11, 21:45
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Jak widzę zrobiłeś się bracie cienkim faciem skoro twierdzisz ,że kościół nie o
          > dprowadza podatków.Czytając niejednokrotnie Twoje opinie na forum sądziłem ,że
          > posiadasz lepszy gatunek oleju w swojej makowce a tu taki klops.Popracuj nad so
          > bą by znowu pisać grubyfacio.Na razie żegnaj cieniasiefacio!

Chodzi mi o usługi (śluby,pogrzeby,chrzciny) Księża biorą pieniądze do ręki ! Nieopodatkowane ! To szara strefa.
          • Gość: syn farorza Re: Do grubyfacio IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 22:47
            Grubyfacio pójdzie do piekła
            • Gość: mobber Re: Do grubyfacio IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 10:25
              a tam pójdzie...............................
              on tam jest iz piekła pisze napewno
      • Gość: tomek? Re: Jak opolskie firmy oszukują fiskusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 00:17
    • Gość: gość Jak opolskie firmy oszukują fiskusa IP: *.play-internet.pl 09.08.11, 10:44
      Jak dałem paragon urzędniczce to zaraz znalazła inny powód że by dowalić mandat.
      Mam na kasie fiskalnej wpisany numer daje paragony ale i tak mandat dostałem.
      Tak zwana nadinterpretacja przepisów i nie pogadasz. Można używać nazw własnych ale według tej pani nie i mandat dała. Jak już gdzieś wejdą to mandat wlepią.
      • grubyfacio Re: Jak opolskie firmy oszukują fiskusa 11.09.11, 11:47
        Najpierw niech rząd przestanie oszukiwać podatników i dopiero wtedy,niech wymaga uczciwości.
        RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka