Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 00:54 Poszukuję dobrego spowiednika w Opolu, polećcie proszę kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Dobry spowiednik IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 10:10 A po czym poznać dobrego spowiednika? I dlaczego mam komuś obcemu wyjawiać swoje sprawy? To chore jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Dobry spowiednik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.11, 10:26 sam jesteś chory baławanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry spowiednik IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 12:04 Gość portalu: miro napisał(a): > sam jesteś chory baławanie baławanie? Idź wyspowiadaj się czarnemu, będzie miał niezły ubaw. Potem odpraw pokutę, a po wyjściu z kościółka, zacznij od nowa zbierać grzechy. Bywaj zdrów! Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Dobry spowiednik 11.08.11, 12:46 Ja mogę Cię wyspowiadać.W egzorcyzmach też dobry jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsionc Re: Dobry spowiednik IP: *.opole.hypnet.pl 11.08.11, 15:46 wiecie po co wprowadzono spowiedź? bo od początku cywilizacji jest tak,że wiedza=władza ten kto wiedział najwięcej był najmocniejszy aż dziw,że ludzie nadal dają się nabierać na te brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry spowiednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 18:46 To właśnie dzięki spowiedzi Watykan ma najlepszy wywiad na świecie a swoją droga ja jestem katolikiem ale od wielu lat nie chodzę do spowiedzi ponieważ jak zapisane jest w piśmie św. - Stwórca słyszy nawet moje myśli. A więc krótko -nie ma tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Dobry spowiednik 11.08.11, 21:16 >>wiecie po co wprowadzono spowiedź? bo od początku cywilizacji jest tak,że wiedza=władza ten kto wiedział najwięcej był najmocniejszy aż dziw,że ludzie nadal dają się nabierać na te brednie<< Celne spostrzeżenie.Na potwierdzenie tej tezy,można przytoczyć prosty dowód: Rydzyk spowiadał niektórych polityków...teraz nikt mu nie jest w stanie podskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal lityk Re: Dobry spowiednik IP: *.pool.mediaWays.net 11.08.11, 22:59 Mozna sie przeciez przejsc po konfesjonalach i porozmawiac-nikogo nie wyrzuca. A po co zaraz rozgrzeszenie? Niektore grzechy mozna przeciez troche przedyskutowac.... Tylko nie przed Wielanocom-wtedy kolejka jest ogromna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry spowiednik IP: *.opole.hypnet.pl 12.08.11, 09:53 Dobry tzn jaki? Tani? Szybki?Uprzejmy?Czuły?Skuteczny? Nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Do grubyfacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 16:28 Rydzykowi tacy jak Ty mogą co najwyżej wiązać buty i nic ponadto. Tylko dzieci nakręcają się tym co usłyszą w tych sprzedanych mediach na temat tego człowieka. Najpierw sam posłuchaj co ma do powiedzenia ten ksiądz w swoim radiu i jego zaproszeni goście a dopiero póżniej wyciągnij wnioski.Jak już lubisz żartować to może coś na temat Tuska, który publicznie wielokrotnie mówil ,że jest Kaszubem od pokoleń ,gdy tymczasem nazwisko to przed rokiem 1900 na Kaszubach było nieznane a jego dziadek przybył na te ziemie z innej części Polski itd. Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Do grubyfacio 12.08.11, 19:59 Wierzę,że Rydzyk ma swoich ludzi do wiązania butów.Pewnie też byś chciał się załapać,ale za wysokie progi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atena Re: Do grubyfacio IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.11, 21:57 Ha, ha, ha..... Dawno tak się tak nie uśmiałam;)))))))) teraz już wiem o Tobie wszystko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Dobry spowiednik 12.08.11, 21:31 jak widać powyżej, kiepskie miejsce na zadanie tego typu pytania. choć pytanie dobre. ale nie na przestrzeń internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Do rilian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 21:46 No ba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś