Gość: człowiek ryba IP: *.252.25.126.internetia.net.pl 13.09.11, 14:03 No to niewątpliwie warto skusoć się na tygrysie krewetki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Nowy sushi bar w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:13 Życzę powodzenia, naprawdę, ponieważ w naszym kochanym mieście brakuje urozmaicenia. Alee niestety bedzie wielka klapa. Biorąc pod uwage lokalizację i rodzaj kuchni - 3 miesiące lub do wyczerpania funduszy..... Niestety. Szkoda tych pieniedzy z Anglii na wtopioną inwestycję :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Salomon mark :D 13.09.11, 14:18 I zupa (w restauracji) bez konserwantow... Te Pawlak to z lapanki zatrudniliscie? :D A polaczenie knajpky z sushi z "kuchnia wloska", w dodatku w tak atrakcyjnej lokalizacji jest genialnym przykladem jak wtopic pieniadze :-) Wpadne przy najblizszej okazji na obczajke, bo ceny sa przynajmniej atrakcyjne. Mam tylko nadzieje ze losos w suszkach nie bedzie scinkami z mrozonych dzwonek z Tesco... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Salomon mark :D 13.09.11, 14:25 czy serek Philadelphia.. -- nie no, przestańcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: Salomon mark :D 13.09.11, 15:22 eszcze warto zapytać czy "tygryski" są świeże czy mrożone? Bo jak mrożone to... też mogę kupić w sklepie i sobie przyrządzić. Będą zawsze smakowały tak samo: jak guma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Salomon mark :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 15:49 ojojoj, to żeś się kolego Kuchennych Rewolucji naoglądał! A gdzie wcześniej jadłeś świeże? Krewetki są już mrożone na kutrach! Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: Salomon mark :D 13.09.11, 18:34 Dokładnie, schłodzić a zamrozić to w przypadku krewetek, homarów czy innych owoców morza naprawdę wielka różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Nowy sushi bar w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 15:14 Salmon, nie Salomon droga redakcyjo ! Odpowiedz Link Zgłoś
okobar79 Nowy sushi bar w Opolu 13.09.11, 15:15 ja się nie znam ale sushi - to surowizna a tu jak byk stoi że z pieczonego łososia.. to znaczy że nie surowizna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saya Re: Nowy sushi bar w Opolu IP: *.ip.netia.com.pl 14.10.11, 08:24 po co komentujesz, skoro "nie znasz się na sushi"? Odpowiedz Link Zgłoś
okobar79 Re: Nowy sushi bar w Opolu 14.10.11, 18:59 bo mogę? bo mam prawo? bo mnie to ciekawi? może być wiele powodów... tak samo mogę Ciebie zapytać po co Ty się mnie o to pytasz skoro mnie nie znasz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Nowy sushi bar w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 16:44 Zyczę dużo zadowolonych klientów powodzenia !!! zadowolony klient Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Nowy sushi bar w Opolu IP: *.opole.hypnet.pl 17.09.11, 20:07 Jadłam dziś sushi (zestaw 6x4 rodzaje) w tym miejscu i jestem pod wrażeniem. Ryby jest dużo, składniki mocno ubite, ryżu stosunkowo niewiele, bardzo smaczne, imbir świeżutki. Myślę, że często będę odwiedzać to miejsce, bo mieszkam niedaleko. Kucharz przesympatyczny, bardzo otwarty i kontaktowy. Wystrój też bardzo przyjemny. Mam nadzieję, że znajdą wielu zadowolonych klientów :))) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZEF KUCHNI Nowy sushi bar w Opolu IP: *.uznam.net.pl 21.05.12, 19:59 Ogarnijcie się!!!!!! Profanacja kuchni japońskiej, jeszcze połączona z włoską. Tak się robi jak się nie ma pomysłu , albo jak się ma takich doradców którzy się NIBY ZNAJĄ NA KUCHNI. A ten PIOTREK C. to dobry chłopak. PIOTREK ŻĄDAJ PODWYŻKI GAMONIU A NIE ZA GROSZE PRACUJESZ. Odpowiedz Link Zgłoś