Dodaj do ulubionych

chora partia,chora ustawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 19:33
Będzie można pić słabe piwko\3,5 %\ na stadionie i imprezach masowych !!!!!!!!!!!!!!!!
Tą debilną ustawę która niebawem wejdzie w życie można porównać do pięciu punktów jako kary dla kierowcy jadącego samochodem rozmawiającego jednocześnie przez komórkę.Czesi poszli dalej ,że za samo trzymanie telefonu komórkowego przez kierowcę w czasie jazdy jest karane i tak napisana ustawa zamyka problem.Dalej ,we Francji od 15 kwietnia br. obowiązuje prawo według którego w miejscach publicznych nie wolno zakrywać twarzy .dotyczy to również kierowcy w czasie prowadzenia pojazdu.Kiedy porównamy te ustawy do wprowadzonych w życie w Polsce przez P.O. ogarnia człowieka śmiech.Słyszał ktoś w Polsce by by piwo z takim procentem \3.5 %\ było normalnym napojem chmielowym dla piwosza\i nie tylko\ chcącego przy tym zobaczyć mecz na stadionie. Jakie ustawy tak też wygląda budowanie \cha cha cha\ Polski.
Swoja drogą pan Komorowski w tym roku powiedział o Jaruzelskim iż to polityk lewicy tylko trochę starszego pokolenia. Tak oto cała Polska dowiedziała się ,że np. za Gierka nie było śmierdzących komuchów przy korycie władzy lecz rządząca lewica.Czy ktoś się ma prawo więc dziwić ,że p. Komorowski podpisał ustawę o 3,5 % piwku.cha cha cha.To jest lepsze od Kargula i Pawlaka !!!!!!!!!!! lecz elektorat P.O. ma oczy zarośnięte pipą i to porządnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • rilian Re: chora partia,chora ustawa 23.09.11, 21:32
      jak zwykle bełkot. do kosza!
      • Gość: gość2011 Re: chora partia,chora ustawa IP: *.punkt.opole.pl 25.09.11, 19:21
        Ciekawe dlaczego pan Rilian tak nienawidzi ludzi. Nie podaje przykładów, faktów czy opinii ale bardzo brzydko ocenia innych.
    • Gość: Bella Re: chora partia,chora ustawa IP: *.252.22.208.internetia.net.pl 24.09.11, 10:37
      "Swoja drogą pan Komorowski w tym roku powiedział o Jaruzelskim iż to polityk lewicy tylko trochę starszego pokolenia".
      To nie pan Kaczyński tak stwierdził? Bo mówił tak w kampanii prezydenckiej - ale to, zdaje się, o Oleksym. Padły tez ciepłe słowa o Rosji. No, ale był wtedy na środkach uspokajających... Potem odwoływał.
      • Gość: Gość Re: chora partia,chora ustawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 14:50
        Jak nie wiesz człowieku w jakich okolicznościach i kiedy wypowiedziane zostały te słowa to nie zabieraj głosu ! Po drugie mowa jest o P.O i osobie hrabiego.Kaczyńskiego w to nie mieszaj.
        Dziwne ,że zwolennicy P.O. nie potrafią dyskutować na forum o prawdziwych dokonaniach obecnego rządu ,\jeśli takowe w ogóle są !!!\ na argumenty jak dorośli ludzie. Jeśli ktokolwiek to robi momentalnie przeskakują na PiS jakby to on rządził Polską w ciągu ostatnich czterech lat.
        • Gość: pipek Re: chora partia,chora ustawa IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.11, 19:53
          Też to zauważyłem, że jak się z platwormersem próbuje rozmawiać o dokonaniach ich rządu lub ich prezydenta, to momentalnie jest odbicie na temat pisu. To chyba jakaś choroba.
          • Gość: lalecznik Re: chora partia,chora ustawa IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.11, 22:50
            No wreszcie. Dwa tygodnie do wyborów, a tutaj na forum jakaś cisza. Załóżcie wątek, przykładowo pod tytułem WYBORY i tam sobie będziemy wykładać co komu leży na sercu.
    • Gość: Anka Re: chora partia,chora ustawa IP: *.147.69.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.11, 11:30
      No tak, niech lepiej wodke sprzedaja na stadionach, bo to w sumie narodowy napoj
      Polakow! Nie wiem co tak rozjuszylo autora tego watku w tym, ze ktos chce zwiekszyc bezpieczenstwo na imprezach masowych, ciekawe jak sam by opanowal tlum kilkuset tysiecy osob co najmniej lekko wstawionych, bo nie wierze ze na jednym piwku by sie skonczylo ogladanie meczu?
      • Gość: Gość Do Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:55
        Szanowna koleżanko bo widzę żeńskie imię a kto tu mówi o wódce na stadionach czy imprezach sportowych\moje absolutne NIE\ ale jak prezydent podpisuje niedorobioną ustawę to robi się człowiekowi niedobrze.Dlaczego? , ponieważ piwo z zasady ma 4.5 % i więcej o czym wiedzą doskonale nie tylko piwosze do których ja się nie zaliczam chociaż chętnie wypiłbym na meczu piwko a nie siki panny Weroniki \3.5 %\ Nie przypadkowo poruszyłem ten temat ponieważ od 40 lat jestem kibicem wrocławskiego Śląska a od od 30 mieszkam w Opolu.Dla mnie człowiek idący na mecz po to by jedynie rozrabiać to nie kibic czy kibol ale bandyta i to mi się nie podoba. Nie podoba mi się ,że żadna partia sprawująca władzę boi się tego dwunożnego bydła ludzkiego niczym armii wroga a wystarczyłoby jedynie wprowadzić ustawę według której poradzono sobie ze stadionowymi bandytami na Wyspach Brytyjskich gdzie żaden kibic min. nie odważy się wejść na murawę stadionu a policja ma o wiele szersze uprawnienia niż w Polsce.Nie wyobrażam sobie żeby na Euro kibice z zachodniej Europy nie mogli się napić na stadionie piwa o takiej ilości procentów jaką lubią co przecież w ich kraju jest normalne.Tak więc wracając do podpisu prezydenta albo podpisuje się normalna ustawę bo w przeciwnym wypadku wychodzi cyrk jak ma to z tymi 3.5 %.
        P.S. Tak na marginesie co tu wymagać od nieudolnej władzy P.O. która nie potrafi sobie poradzić z tymi bandytami którzy głośno mówią w Katowicach ,że jak dopadną szefa prokuratury to go zabiją a szef policji w Chorzowie jest pilnowany przez policje całą dobę po podobnych pogróżkach. Jednym słowem róbta co chceta a Ty pytasz co tak rozjuszyło autora tego wątku ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka