Dodaj do ulubionych

Przygody opolanki z Top Model

IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.11, 12:42
Zgadzam się, że "praca modelki to nie tylko ustawienie się do jednego zdjęcia". Trzeba być wszechstronnie też uzdolnionym i przede wszystkim czuć to, co się robi. Myślę, że Ania jest właściwą osobą na właściwym miejscu.
Uważam, że schudnąć 24 kg w rok to nie lada wyczyn. I nie byłaby w stanie zrobić tego osoba, która nie zna się na odżywianiu. Mam nadzieję, że właśnie takie artykuły pomogą ludziom zrozumieć istotę tego programu i marzenia uczestniczek, a nie będą ich oceniać po programie. Ludzie mają nadmierną mentalność ślepej wierności w informacje zawarte w mediach. Może czasem warto poznać taką osobę i dopiero oceniać. ;))
Ja życzę Ani wszystkiego dobrego, bo nie dość, że skromnie realizuje swoje marzenia, to jeszcze nikomu nie ubliża i do wszystkiego dochodzi sama, bo wie, czego chce od życia. POWODZENIA!! :))
Obserwuj wątek
    • tiresias Re: Przygody opolanki z Top Model 08.10.11, 12:58
      Trzeba być wszechstronnie też uzdolnionym i przede wszystkim czuć to, co się robi.
      ===
      bardzo proszę o sprecyzowanie, co to znaczy "wszechstronnie uzdolnionym" i "czuć, co się robi"?
      z racji zawodu poznałem kilka pań uprawiających ten 'zawód' i wszechstronne uzdolnienia polegają na (zazwyczaj) słabej umiejętności zrozumienia prostych poleceń w języku angielskim i przestrzeganiu drakońskich diet. to są 'żywe manekiny', których zadaniem jest prezentowanie kolejnych kolekcji ubrań. dorabianie do tego znamion profesji i 'celebrytyzmu' to chyba jakieś nieporozumienie.
      Glamour je wyprodukuje, sfotografuje, wyeksploatuje i wyrzyga. Taki on jest.
      szczęścia życzę
    • Gość: kaska Przygody opolanki z Top Model IP: *.play-internet.pl 08.10.11, 15:07
      Zyczę Ani Spelnienia marzeń- Swietna dziewczyna, byle do przodu i sie nie dać - PODZIWIAM ŻE TYLE ZRZUCIŁAŚ KG (to świadczy tylko o dużej determinacji;)
    • Gość: gość Przygody opolanki z Top Model IP: *.play-internet.pl 08.10.11, 15:13
      ooo co ja widzę - a jednak Pani Ania Bałon wie co robi, bo rzeczywiście w poprzednim artykule pisząc zero błonnika można było pomyśleć że kłamie z tym zrzuceniem kg, a wiadomo ze otręby to sam błonnik, a co do Pana Tyszki to proponuję mu zmianę stylisty (na bardziej męskiego)
    • Gość: niechcic Przygody opolanki z Top Model IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 02:17
      Na podstawie wywiadu stwierdzam, że jest to bardzo fajna, mądra dziewczyna
    • Gość: Marek Aniu jesteś najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 22:46
      Na pewno podpiszesz kontrakt z jakąś agencją. Masz najlepszą figurę i prześliczną twarz. W dodatku jesteś bardzo pracowita, skromna, dziewczęca, wrażliwa, niewinna oraz subtelna. Taka powinna być modelka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka