Gość: czytelnik IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.05.04, 05:03 Mam nadzieję, że nastepca będzie drobiazgowy i rzetelny, nie "wtyczka" byłej PZPR, lub ich kolesi. PS. Życze szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciconia Prokurator na ciągłej podwójnej IP: 213.25.164.* 28.05.04, 05:25 wyprzedzać na podwójnej ciągłej no no pani prokurator to jest ... poszanowanie prawa i przepisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sracz Re: Prokurator na ciągłej podwójnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:44 Gość portalu: ciconia napisał(a): > wyprzedzać na podwójnej ciągłej > no no pani prokurator to jest ... > poszanowanie prawa i przepisów Cicho ty komuchu!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciconia Re: Prokurator na ciągłej podwójnej IP: 213.25.164.* 29.05.04, 07:36 WIDZE, ŻE DLA CIEBIE WAŻNE JEST PRAWO KALEGO:...KALEMU UKRAŚC KROWA .... A POZATYM NAJLEPIEJ OBRAŻAĆ I UBLIŻAĆ NA DODATEK NIEWIEDZĄC KOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platini oni są niewinni IP: 217.153.107.* 28.05.04, 15:57 moze teraz sie okaze, ze wszyscy sa niwinni jak Grzesiu Wieczerzak, a Dolata z Poganem poskarza sie do Strasburga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAWISZ Re: Prokurator prowadząca śledztwo ratuszowe w ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 23:05 Pani prokurator raczej chciała popełnić samobójstwo, wyprzedzając na podwójnej ciągłej. Ps. Nie jestem komuchem ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomroczność jasna To pomroczność jasna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 00:48 Myślę,że pani prokurator miałą pomroczność jasną 'ala syn Wałęsy. I żyjmy dalej w państwie prawa:))):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś