Dodaj do ulubionych

Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza

23.10.11, 09:57
plac Jana Kazimierza, pajacu! o ile plac Daszyńskiego możesz tak nazwać, o tyle "Kazimierz" nie jest nazwiskiem Jana, niedouczony redaktorzyno!!!

czy ktoś tę prześmieszną gazetę czyta? czy redaktor naczelny ma aż tak dobry układ z Czerską, że pozwala sobie olewać wszystko równo, ciepłym moczem?
Obserwuj wątek
    • Gość: krzych Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.11, 11:53
      Pewnie jakas opancerzona ta budka musiala byc, bo normalna to scial by z gleby.
    • Gość: jas Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.11, 11:54
      O co temu rilfanowi chodzi. Opkazanie swej "mądrosci inaczej"
    • pamejudd Ale jakiej niby "tragedii"? 23.10.11, 13:54
      To przeciez dobra wiadomosc! Przeciez ten koles mogl wleciec przez przednia szybe do auta kazdego z nas! (OK, u mnie przywalilby baranka w maske).

Mam tylko nadzieje ze idiota mial wazne OC i koszty postawienia nowej budki pokryje jego ubezpieczyciel.
      • Gość: antykatol Re: Ale jakiej niby "tragedii"? IP: 95.178.40.* 23.10.11, 16:30
        ''nie sadzcie, abyscie nie byli sadzeni'' - czyz nie to poucza wasza najwaszniejsza prawicowa ksiazeczka. ale ty jak niemal kazdy prawicowiec masz tylko pelna gebe ewangelii, w zyciu nie zamierzasz sie stosowac do jej nauk.
        • pamejudd Re: Ale jakiej niby "tragedii"? 23.10.11, 19:05
          Sorry, ale wbrew fantazjom forumowych matolow - nie jestem katolikiem.
      • Gość: mj Re: Ale jakiej niby "tragedii"? IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 19:52
        Weź ty lepiej zamknij morde bo to mój kolega ;/
    • Gość: sceptyk Tragiczny wypadek na pl. kazimierza [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 15:03
      niedziela rano,nie zabił przypadkowych ludzi.
    • rilian Re: Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza 23.10.11, 15:31
      bardzo szybko, bo przez rok zalazłem ci za skórę. to cieszy.

a pamejudd ma rację - o jakiej tragedii mówimy?

ja z tej "tragedii" wyciągam niechlujstwo redaktorów, które piętnuję i będę piętnował. popisy erudycyjne zostawiam na moje wykłady i publikacje.
      • Gość: antykatol Re: Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza IP: 95.178.40.* 23.10.11, 16:12
        rilian to pisowski pomiot, poplecznik kaczora, typowy polak-katolik, ktory smierc mlodego czlowieka ma w dupie, dla ktorego wazna jest radocha z lansowania sie
        • pamejudd Re: Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza 23.10.11, 19:07
          Ciekawi mnie jakim idiota musisz byc zeby rilianowi przypisywac sympatie do PiS?

A... juz wiem: palikmiockim idiota. To specjalny gatunek...
      • Gość: Ja Re: Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza IP: *.g1.citymedia.pl 23.10.11, 17:18
        Zdanie zaczynamy wielką literą, panie purysto językowy.
      • Gość: brak słów Re: Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza IP: *.xdsl.centertel.pl 23.10.11, 21:07
        rilian napisał:

> bardzo szybko, bo przez rok zalazłem ci za skórę. to cieszy.

Ja tobie dopiekłem jeszcze szybciej bo w jeden dzień. Tak szybko załatwiłeś sobie usunięcie mojego poprzedniego wpisu. Prawda w oczy kole? To cieszy jeszcze bardziej. Nie żebym był złośliwy, ja tylko mam nadzieję, że jak cię ubodło, to może zmusi ciebie do jakiejś refleksji.
        • rilian Re: Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza 23.10.11, 21:50
          ja? nawet klikać w kosz mi się nie chciało, jesteś paprochem.
          • Gość: brak słów Re: Tragiczny wypadek na pl. Kazimierza IP: *.xdsl.centertel.pl 23.10.11, 23:14
            a ty... słów szkoda! Nie nadymaj się bo pękniesz. Pycha cię zgubi.
    • Gość: Pudelek Tragiczny wypadek na pl. kazimierza [zdjęcia] IP: *.252.48.38.internetia.net.pl 23.10.11, 15:47
      kolejnego pirata drogowego mniej. Z tego należy się cieszyć, a nie smucić
      • Gość: antykatol Re: Tragiczny wypadek na pl. kazimierza [zdjęcia] IP: 95.178.40.* 23.10.11, 16:17
        glupis jak but, na wiecej nie zaslugujesz kmiotku
      • Gość: opol Re: Tragiczny wypadek na pl. kazimierza [zdjęcia] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.11, 08:07
        Drogi Pudelku życzę ci abyś zawsze jeżdził zgodnie z przepisami, jak będziesz jechał za szybko lub wyprzedzał na ciągłej to pomyśl sobie że jesteś idiolta i jak zginiesz to też będzie jednego idioty mniej. Nim coś napiszesz o śmierci kogoś innego to sam pomyśl.
        Wszyscy na tym forum niech uderzą się w pierś i powiedzą ile razy przekroczyli prędkość i złamali zasady ruchu drogowego - mieli szczęście bo nie zginęli. Zginął młody człowiek i tego jest najbardziej żal. Współczuję rodzicom i krewnym - przyjmijcie moje wyrazy współczucia.
    • Gość: Kazik Dolny @ rilian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 19:43
      Kaziu, nie denerwuj sie, szkoda zdrowia!

W Opolu jest dłuuga tradycja nazywania tego miejsca placem Kazimierza i kazdy wie o ktore miejsce chodzi. Nie zmienia to faktu, ze dziennikarz poczytnego (hahahaha) dziennika powinien pisac poprawnie. (marzyciel ze mnie...)

A moze by tak zmienic nazwe tego placu na plac Jana Snopkowskiego, bo tak własnie nazwał się Jan Kazimierz II Waza gdy po abdykacji osiadł był we Francji
    • sszota3 Tragiczny wypadek na pl. kazimierza [zdjęcia] 23.10.11, 22:18
      Panowie - jak mówi przysłowie "Ciszej nad tą trumną".
      Śmierć młodego człowieka jest zawsze tragedią bo , kolejne przysłowie "Stary musi umrzeć a młody może"
      Zginął człowiek. Tyle szczęścia, że zginął sprawca a nie przypadkowa ofiara.
      Szczerze współczuję rodzicom i całej rodzinie chłopaka.
      Miał 19 lat. Bez obrazy dla młodych kolegów - jest do wiek "chmurny i durny", trudny wiek, w którym łatwo o wielkie błędy.
      Myślę, że jeżeli ktoś z młodych kolegów będzie miał syna/ córkę w wieku 18,19,20 lat, to będzie chciał dla nich jak najlepiej .Mimo że nieraz będzie człowieka nachodziła ochota udusić młodzieńca/pannę własnymi rękami.
      --------------------------------------------
      Ps
      kursują w Opolu nazwy zwyczajowe - pl.Kazimierza, ZWM, Damboniowo.
      Czy byłby sens aby dziennikarz pisał na Osiedlu XXX-lecie? Przecież taka nazwa Osiedla Dambonia występuje tylko na mapach.
      • okobar79 Re: Tragiczny wypadek na pl. kazimierza [zdjęcia] 25.10.11, 08:12
        byłby sens, ponieważ od dziennikarzy wymagajmy poprawności językowej :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka