Dodaj do ulubionych

Piastonalia! ważne pytanie

16.04.12, 23:32
Witam,
Nie jestem z Opola, natomiast chciałabym przybyć tam na jeden koncert który odbędzie się na piastonaliach, mówię dokładniej o koncercie Dub FX'a. Powiedzcie mi proszę, czy ten koncert jest odpłatny? A jeśli tak to ilę? Bo nie mogę znaleźć żadnej informacji w internecie.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mira Re: Piastonalia! ważne pytanie IP: *.com 17.04.12, 16:47
      Ty młody lepiej nie choć, na te koncerty i piastonalia,bo to sabat Szatana i muzyka Szatańska.
      Więcej w linku:
      www.zbawienie.com/rock.htm
      Konspiracja stroju A-440 Hz

www.zbawienie.com/konspiracjaa440.htm
      • psc0 Re: Piastonalia! ważne pytanie 18.04.12, 15:20
        ale ja kobieta jestem:)
      • psc0 Re: Piastonalia! ważne pytanie 18.04.12, 15:22
        a Dub FX to nie rock.... hmmm ;)
        • Gość: Mira Re: Piastonalia! ważne pytanie IP: *.com 18.04.12, 16:51
          Ale mają instrumenty nastrojone na 440 Hz,a to jest dysharmonia szkodliwa,w najlepszym wypadku obojętna.To tak jak byś jadła siano zamiast sałaty.
          • Gość: Mira Re: Piastonalia! ważne pytanie IP: *.com 18.04.12, 16:57
            Hewimetal,diskopolo,techno,i inne ,to też nie rock,a są bardziej szkodliwe od rocka.
            • Gość: Mira Re: Piastonalia! ważne pytanie IP: *.com 18.04.12, 17:03
              "Ten człowiek potrafi więcej, niż niejedna orkiestra! Sam o sobie mówi: „Schizofreniczny beatboxer spod znaku bliźniąt występujący na żywo na ulicach z loopem i multiefektem”
              www.lastfm.pl/music/Dub+FX/+wiki
              www.google.pl/#hl=pl&gs_nf=1&cp=6&gs_id=7&xhr=t&q=Dub+FX&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=Dub+FX&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=4e71f42244e5823f&biw=800&bih=461
              • psc0 Re: Piastonalia! ważne pytanie 19.04.12, 01:11
                CZY JEST TU DO JASNEJ CIASNEJ KTOŚ NORMALNY ????????? :):):)
                • Gość: Mira Re: Piastonalia! ważne pytanie IP: *.com 19.04.12, 11:29
                  To nienormalne słuchać schizofrenicznego beatboxera Dup FX,chcesz pogłębić swoją schizofrenię.
                  • psc0 Re: Piastonalia! ważne pytanie 19.04.12, 17:38
                    Mira, pragnę!!! :):):)
    • eliot_rosewater Re: Piastonalia! ważne pytanie 19.04.12, 12:46
      Ideą Piastonaliów (i wszystkich innych Juwenaliów) jest to, by koncerty były bezpłatne. Do tej pory tak było, a na stronie organizacyjnej nie ma mowy o biletach. Zatem koncerty będą (jak co roku) darmowe.
      • psc0 Re: Piastonalia! ważne pytanie 19.04.12, 17:38
        Właśnie chcę Ci powiedzieć eliot, że w moim mieście owszem juwenalia są bezpłatne, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE dla studentów:) studentką już nie jestem, kolejny etap zacznę w październiku, ale jak narazie legitymacji nie ma:)
        Ale dziękuję ślicznie za odpowiedź:)
        • eliot_rosewater Re: Piastonalia! ważne pytanie 20.04.12, 09:42
          psc0 napisała:
          w moim mieście owszem juwenalia są bezpłatne, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE dla studentów:)

W ubiegłym roku w Opolu nikt nie sprawdzał legitymacji.
          • psc0 Re: Piastonalia! ważne pytanie 26.04.12, 14:40
            OK, dzięki śliczne za info:) i być może do zobaczenia gdzies tam w Opolu ;-) pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka