Dodaj do ulubionych

Stop partaczom drogowym !

28.04.12, 22:34
Uleglem propagandzie i ostatnio przemieszczam się za pomocą bicykla.
Dzisiaj (sobota) około 13.00,w Krzanowicach (na zakrętach za Oktanem) jacyś partacze wylewali z beczki jakiś lepki grys .Po prostu wylewali i już ! Kompletnie nic z tym dalej nie robili. Mało,że zabiłbym się na tym gó...e,to jeszcze mój rower jest w opłakanym stanie.Po kilku godzinach wracałem i wygląda to żałośnie, nie wspominając o niebezpieczeństwie dla jednośladów.
1.Kto zapłacił i ile za to partactwo?
2.Gdzie są inspektorzy nadzoru i za co biorą pieniądze?
3.Dlaczego prokuratura nie zajmie się takimi EWIDENTNYMI przypadkami marnowania publicznych pieniędzy?

Takich prezypadków w Opolu i okolicach jest wiele.Dla mnie to czyste cwaniactwo i złodziejstwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 12:32
      Ci partacze wykonywali polecenie służbowe swoich przełożonych w taki sposób jak im kazano.
    • Gość: Maja na majówce Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 06:06
      w sobote inspektorzy mają wolne dlatego wykorzystali okazje
      • Gość: lisek Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.interkar.pl 30.04.12, 12:27
        odnoszę wrażenie, że drogowcy to najbardziej niedorozwinięta grupa zawodowa. Oni nie potrafia załatać nawet najmniejszej dziury, żeby ta wytrzymała chociaż ze 2 lata. Zaraz albo się zapadnie, albo samochody wyrwą ja i znowu będzie robota. Do tego brak konkurencji i nadzorcy tych robót z ramienia Miasta czyli Miejski Zarząd Dróg, który ma takie doświadczenie w drogownictwie jak ja w zapładnianiu pingwinów metodą na kapucynka. Żenada.
        • borus6 To jest opolski bubel - MZD 30.04.12, 14:22
          www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120430/POWIAT01/120429348
    • Gość: kierowiec Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.opole.hypnet.pl 30.04.12, 14:56

Dzisiaj grasowali w Kępie oberwałem jakimś grysem po zderzaku z auta przede mną. Ślady zostały i nie wiem czy da sie to jakoś usunąć.Po ciul takia robota ? toż tylko szkody robią.
      • Gość: gość Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 15:27
        Jak masz oczy zarośnięte pipą to nie jedz nawet furmanką.
        • Gość: UUUUUUU!!!! Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.opole.hypnet.pl 30.04.12, 15:44
          pojawił się ten który zarabia na tej fuszerce
          • Gość: gość Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 17:02
            A ty też jak widzisz grys na jezdni to nie zwalniasz ? Jesteś kolejnym przypadkiem ułoma Takich to i porządny mandat niczego nie nauczy.
            • opolak Autostrady, ekspresówki i obwodnice na 2012 30.04.12, 18:58
              www.regiomoto.pl/portal/aktualnosci/autostrady-ekspresowki-i-obwodnice-ktorych-nie-bedzie-na-euro-2012

Autostrady, ekspresówki i obwodnice, których nie będzie na Euro 2012
            • Gość: ÓÓÓÓÓÓÓ!!! Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.opole.hypnet.pl 30.04.12, 22:01
              Sprobuj debilu przejechać zakręt na skuterze po takim grysie,jak cie jeszcze jakiś palant wyprzedza na trzeciego!!! Zastanów się idioto ! Widzę że ty wolno,ale nie jeździsz tylko myślisz.
            • grubyfacio Re: Stop partaczom drogowym ! 30.04.12, 23:15
              Masz gościu sokoli wzrok,jak z daleka widzisz grys na jezdni.W nocy pewnie też. Dodam tylko,że to partactwo nie było i nie jest oznaczone odpowiednimi znakami drogowymi.
              • Gość: gość Re: Stop partaczom drogowym ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 10:20
                Tak się dzieje gdy bezpośredni wykonawcy\robotnicy\ mają za przełożonych wykształconych idiotów i to na kierowniczych stanowiskach.W sumie nie rozumiem tego zdziwienia i oburzenia bo na forum piszą ludzie dorośli grający idiotów co to niedawno zamieszkali w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka