Dodaj do ulubionych

Cukiernik udawał maklera. Wyłudził trzy miliony...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 10:03
Jeśli ktoś z "poszkodowanych" (choć wg mnie sami się poszkodowali) sądzi, że Pan Rafał S. odda mu pieniądza to znaczy, że niczego się nie nauczył i dalej jest baranem do strzyżenia, choć akurat barany wydają się nieufne i płochliwe. Mam pomysł, żeby pożyczyć Panu Rafałowi jeszcze trochę, to się odegra i z pewnością wtedy odda.
Obserwuj wątek
    • Gość: mozecie_mi_skoczyc no proszem,,podwojne obywatelstwo,,a juz"aluzja" IP: *.dynamic.mnet-online.de 23.07.12, 12:28
      i juz zlodziej...i wiadomo jakie obywatelstwo !!!...moze gazeta napisze ilu dostoinych;kardynalow,arcybiskupow,biskupow,kupcow,bankierow,maklerow i innych wielkich"autorytetow moralnych i wielkich pracowawcow bieglych w medycznych fakultetach na,uk,owcow", a takze redachtorow"piszacych w opiniotworczych mediach",,,,ma,ze siem tak wyrazem,,,",wiemcej",ze tak to nazwem,,obywatelstw,,,a jedno bardzo "glemboko" schowane w doopie,zeby mogly siem bezpiecznie "ewaukowac "w raziem czego....no wiecie gdzie....pan rafal,,,to nawet praktyki by nie dostal u tych "swiatowcow i autorytetow" !!!!
    • Gość: koneserwinamszalne dupa nie cukiernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 12:45
      jakis koles po zawodówce nie wiedomo czy po gdzieś pracował... ale wiadomo że CUKIERNIK ... gazeta obrzaża ten zawód pisząc o takich obwiesiach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka