Dodaj do ulubionych

Wyprawa gondolą po odrze [wideo i zdjęcia]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 09:14
Czekamy na marinę w Opolu.
dopiero wtedy będzie można mówić o prawdziwym ożywieniu tej formy turystyki na Odrze.
A jak piękna jest Odra na odcinku od Koźla do Brzegu (szczególnie za Krapowicami).
Już mamy 3 mariny z prawdziwego zdarzenia: Raj (na wysokości Elektrowni), Nowo oddana w Krapkowicach no i Lasoki (przed Koźlem).
Dwa dni podróży po Odrze sa nie do zapomnienia. A wszystko to dzięki takim fanatykom jak Janusz Szefer i Piotr Dalibóg (producent łódek) którzy od kilku lat inwestują w ten rodzaj turystyki swoje śrdoki i czas.
Obserwuj wątek
    • harald2 Wyprawa gondolą po odrze [wideo i zdjęcia] 05.09.13, 22:30
      A dlaczego to sie nazywa gondola? Powiedziałbym stateczek. A ten rejs to byl tylko dla dziennikarza aby to opisał czy to będzie ogolno dostepne wg jakiegos harmonogramu?
    • Gość: behemot Potęga Odry IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 08:18
      www.youtube.com/watch?v=IT4ef746CQE
      www.youtube.com/watch?v=Rn4pJap_Cg4 ten film pokazuje jak nie kręcić filmów
      ale od biedy można obejrzeć
    • Gość: Gość Notka IP: *.czarnet.pl 31.10.15, 01:50
      Moja odpowiedż brzmi następująco-Fajnie mieć swoje Hobby wszystko fajnie,pięknie.Nie znam Pana Piotra natomiast miałem zaszczyt poznać Pana Janusza Szefera czego żałuję No cóż!!!.Dla tego Pana Atomówka www.youtube.com/watch?v=EDNBPkEC5Uw-ja was pazdrawlaju i wsio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka