Dodaj do ulubionych

Starej Grabówki na niebiesko odnowa [ZOBACZ]

IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 10:36
Ochydne te rury c.o. Podwoeszone do zielonego mostku. Eco moglo by cos z tym zrobic..
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Starej Grabówki na niebiesko odnowa [ZOBACZ] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 16:58
      I po co Ci naukowcy, konserwator zabytków itd. skoro na dachu przybudówki rośnie jakaś potężna machina wentylacyjno-klimatyzacyjna. Co przechodzę to więcej żelastwa się tam pojawia. I śliczne połączenia tej aparatury z "zabytkowym" domkiem. Zamaskować toto będzie raczej trudno.
      No a sama przybudówka przypomina pawilon GS`u :)
      Spodziewałem się mimo wszystko czegoś lepszego.
      • przemo_opole Re: Starej Grabówki na niebiesko odnowa [ZOBACZ] 09.11.12, 14:17
        Fakt, robi się coraz "piękniej :) Właśnie przybyła kolejna "rurka" i nowa porcja żelastwa...
      • Gość: STARY KOMUCH Re: Starej Grabówki na niebiesko odnowa [ZOBACZ] IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 14:29
        GS ładnie ujęte.

Prowienieńcję tego kogoś pewnie znasz.
    • Gość: żal Grabówki dewastacja Grabówki IP: *.centertel.pl 18.05.13, 22:57
      Gdzie jest konserwator zabytków? To, co stało się z Grabówką, nadaje się do sądu. To dewastacja. Opolanie, straciliśmy uroczy zakątek miasta. Zyskaliśmy, jak mówią Internauci, pawilon GSu, z wybebeszonymi rurami na dachu i kiczowatymi witrażami zasłaniającymi widok na Młynówkę (przerost formy nad treścią). Jak można było tak zeszpecić to miejsce?
      Chociaż lubię naleśniki i lubiłam tu bywać, nie zajrzę już do Grabówki. Jest mi wstyd, że tak zniszczono to miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka