Dodaj do ulubionych

PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 21:10
PiS wszędzie widzi wrogów, szpiegów, nie Polaków, zdrajców a wśród siebie mają prawdziwych patriotów, którzy robią burdy na ulicach Warszawy w Dniu Niepodległości. Wniosek: albo zmieniono tym Panom i Paniom z PiS lekarzy albo skończyły się proszki a Rosjanie się cieszą, że Polacy podzieleni. Brawo Panie Kłosowski - takimi słowami będziesz miał Pan swoje Kosowo w regionie a gałązki oliwne z olejem ale do głowy to sobie Pan wlej i prezesowi. Może ta FOBIA na wszystko się u Was kiedyś skończy.
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.free.aero2.net.pl 27.11.12, 21:38
      Ja proponuję marsz TU JEST TEŻ SCHLESIEN I ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZDROWYCH NA UMYSLE CZYLI MNIEJSZOŚC A MOŻE WIĘKSZOŚĆ
      • Gość: 1933 Re: PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 21:44
        Skoro ONR to może i NPD ?
    • Gość: lulu PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 21:53
      Kochani opolanie,pokażcie w najbliższych wyborach Panu Kłosowskiemu środkowy palec,myślę ze niedawno z Prezesem swojej partii się widział, i albo Prezes swoje leki mu do spróbowania dał,albo mu je ukradł i się nimi nafaszerował.
    • Gość: Malinowski PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.204.52.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.12, 21:55
      Czy Kłosowski z Raschem nie mogą wspólnie maszerować? Żadnego konfliktu polsko-niemieckiego nie było.nie ma i nie będzie.Kto twierdzi inaczej ten jest szowinistą.
      • Gość: lord Re: PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 00:09
        Kłosowski to może sobie maszerować co najwyżej do kibla... ten facet jest takim zerem, że nawet w wyborach muszą przysyłać spadochroniarzy, bo jego wstyd by było wystawić na 1 miejscu
    • Gość: Radca Zamiast przeciw Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 21:58
      Niech lepiej poseł Kłosowski zorganizuje marsz przeciwko głupocie, która w jego partii eksplodowała ostatnio do rozmiarów niebotycznych. I co gorsza jej poziom dalej rośnie...
      • Gość: polka-ślązaczka Re: Zamiast przeciw Niemcom IP: *.ip.netia.com.pl 28.11.12, 11:16
        popieram
    • Gość: suseł PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 22:12
      wyPiSdalać z naszego regionu, nie potrzeba nam oszołomstwa
      • Gość: Gallus Re: PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 22:23
        Na kiedy pan poseł zaplanował zaatakowanie RAŚ-u ? Na jednoczesny atak się nie odważył, ale to tylko kwestia czasu.
    • Gość: Rokoko PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.superkabel.de 27.11.12, 22:21
      Poseł PIS chce maszerować z ONR organizacją głoszące hasła faszystowskie ,antysemickie i nieuznającej demokratycznego ładu prawnego.Kłosowski to PISowski neofaszysta .
    • Gość: dupek PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.12, 22:27
      Po co podniecać się ideologiami? Kasa, misiu, kasa, o tym wiedzą M(niyszuńce) M(niymniyckopodobne). To i tylko to liczy się dla nich! Przed sią - to ich hasło programowe.
      • Gość: lord Re: PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 00:10
        zabawny jesteś. Tylko MN ma zależeć na kasie? PiS to pewno wszystko robi dla idei? Polacy na Kresach pewno też w ogóle na kasę nie lecą, żebrząc non stop u polskiego rządu??
    • Gość: Rokoko PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.superkabel.de 27.11.12, 22:40
      Deklaracja ideowa ONR
      2. Odrzucenie demokracji jako reżimu wrogiego Cywilizacji Europejskiej, który za miernik prawdy przyjmuje wolę większości kierującej się najczęściej niskimi pobudkami.
      Z taką faszystowską bandą będzie maszerował Sławomir Kłosowski "Tu jest Polska" faszystowska

• Gość: lord PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 00:07
      co w tym dziwnego? przecież PiS to praktycznie ONR, tylko ubrani w garnitury - te same hasła, te same poglądy, te same zakazane gęby. Różnica jest taka, że na razie ONR-owcy nie robią polityki na śmierci swoich krewnych
    • pasat1usa PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom 28.11.12, 06:00
      Kazdy atak czy demonstracja przeciwko innemu narodowi jest polityczna glupota.Nie mowiac juz o nacjonalizmie .A wiec kopiowanie bylych nazistowsko-rasistowskich wzorow niemieckich przez posla PiS jest odwetem nietolerancji a jednoczesnie hipokryzja niegodna katolika i Polaka.
      Maszerowanie przeciwko Niemcom? A moze raczej pojednanie ?
    • Gość: mn PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 07:49
      Hamulec nie wyda zgody i będą maszerować w Pacanowie.
    • art.usa Ci sami przed II wojną podpalali domy mniejszości 28.11.12, 08:05
      Polskiej w Polsce.

Z histori się Polak niczego nie nauczył.
      W Polsce jest 0,1 % nie Polaków i przeciw nim się demonstruje.

W Niemczech jest obco krajowców 20%, i taka demonstracja była by prawnie zakazana.

Merkel powinna skrócić dotacje do Polski o 50%,
      i ani myśleć o jej zwiększeniu.
      • Gość: ciamciaramcia Re: Ci sami przed II wojną podpalali domy mniejsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.12, 08:33
        Jedyne, co możemy mądrego zrobić, to powstrzymać tę gangrenę w najbliższych wyborach. Przecież oni coraz bardziej otwarcie prą do wojny domowej!!
        • Gość: Niemiec Re: Ci sami przed II wojną podpalali domy mniejsz IP: *.176-107-170.citysat.com.pl 28.11.12, 09:28
          Tak nie cierpią teraz nas Niemców a robią identycznie to samo co my 80 lat temu ....
          • Gość: powtórka historii? Re: Ci sami przed II wojną podpalali domy mniejsz IP: *.ksi-system.net 28.11.12, 10:43
            Oni nie cierpią wszystkich - czasem także samych siebie. To rosyjska mentalność rodem z Kongresówki, która zawsze była częścią Imperium Carów. 80 lat też próbowali to robić - tylko ich "martyrologiczna" propaganda pozwoliła przykryć to zbrodniami III Rzeszy. Jedwabne to nie był przypadek. Niemcy przeszły szkołę pokuty. A oni nigdy.
    • Gość: mick PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.dsl.telesp.net.br 28.11.12, 10:10
      A kiedy na Ukrainie czy Litwie maszerują z hasłami antypolskimi to pan poseł z PiS i pozostałe członki jego śmiesznej partii będą wielce oburzeni. Kompletny idiotyzm. Ta partia powinna zostać szybko zdelegalizowana i najlepiej dogadać się z Putinem i posłać ich gdzieś daleko do ruskiego łagru bo jeszcze trochę a ci kretyni podpalą kraj "w imię boga i patriotyzmu"...
    • armani_op Czy to aby nie nawoływanie do nienawiści na tle na 28.11.12, 10:15
      Kłosowski wie że bez wsparcia pajaców z ONR nikt nie zauważy tego PISowskiego zbiegowiska. Jest ich zbyt mało w tym regionie żeby przebili się w świadomość społeczną. Dlatego już zaczyna się kłaniać radykałom z ONRu. Ich obecność niemal gwarantuje jakąś sensacyjkę, dzięki której pojawi się choć jedna wzmianka o tym marszu w mediach - to sprawa pierwsza.

Sprawa druga - organizacja takiego marszu i to pod hasłem "Tu jest Polska" jest totalną kompromitacją dla każdego polityka tym bardziej strojącego się w pióra patrioty, bowiem to hasło jednoznacznie nasuwa skojarzenia z hasłem "Polska dla Polaków", a kto głosił takie debilne hasło, to przecież dobrze wszyscy wiedzą.

Sprawa trzecia - czy organizacja tegoż marszu, właśnie pod takim hasłem "Tu jest Polska", ewidentnie skierowana przeciw ludziom konkretnej narodowości "przeciw Niemcom" nie jest przestępstwem polegającym na podżeganiu do nienawiści na tle narodowościowym, o którym mowa w art.256 § 1 kodeksu karnego?
      Niech przedstawiciele mniejszości niemieckiej w odpowiednim czasie zainteresują tą sprawą prokuraturę. Piszę "w odpowiednim czasie" dlatego, że na dzień dzisiejszy mamy tylko zamiar oragnizacji tego marszu.
    • Gość: pinus3 PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 10:20
      MNiejszość nie wymyśli żadnej porywającej idei - jest formacją bardzo skromną i nastawioną wyłącznie na przetrwanie, czyli konsumpcję środków przekazywanych przez rząd polski i niemiecki na jej funkcjonowanie. Zagrożenia nie jest w stanie stworzyć żadnego, zarówno w sensie politycznym, jak i wręcz fizycznym. Dlatego będzie się starć przynajmniej deptać Polakom po odciskach, by udowodnić, że potrafi jeszcze podskakiwać, a więc jeszcze żyje. Organizowanie jakichkolwiek protestów z tego powodu jest więc kompletnie pozbawione sensu.
      • Gość: gosc Re: PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.12, 13:21
        A juz myslalem ze sie cos zmienilo. Ale gdzie tam.
        Prawdziwy Polak potrzebuje Niemca tak samo jak powietrza do oddychania.
        Bez Niemca zyc sie nie da.
        Najgorsze to, ze dzisiaj Niemiec nie potrzebuje wroga, nie wjedzie czolgiem, tylko ojszczy
        z usmieszkiem.
      • fyrlok Re: PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom 28.11.12, 13:57
        A musi ? Kto powiedzial, ze musi w ogóle "cos wielkiego" wymyslac ???

Oni (takze) sa po prostu stad. Napewno badziej od wiekszosci
        tych szczekajacych pryszczatych maszerowników.

Pozatem, jesli "oni z MN" podobno "ledwio zipia",
        to dlaczego sie tak podniecacie i dlaczego maja tyle gmin i ratuszów ?
        Moze byc, ze ludzie/obywatele/mieszkancy/wyborcy (m.in.) ich
        po prostu chca, sobie zycza, sie z nimi identyfikaja, im ufaja ?

A kto ufa gaspadinowi klosowskiemu & company ?
        (tzw. nauczycielowi i tzw.politykowi nie-wiadomo-skad)

• Gość: Mli Re: PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 17:41
          Jak napisałeś: mają tyle gmin i ratuszów a czemu co jakiś czas słychać jacy są biedni i pokrzywdzeni przez Polaków.
    • Gość: koko Prawo zabrania takich praktyk IP: *.telpol.net.pl 28.11.12, 11:12
      Zamiast pisać o tej sprawie w Gazecie należy powiadomić prokuraturę. Dlaczego wszyscy boją się reakcji PiSowców? Prawo obowiązuje wszystkich.
    • hrabia_onejski PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom 28.11.12, 11:48
      Zawsze mnie rozwala to chasłó wykrzykiwane przez idiotów "Tu jest Polska". Tamta ich Polska dziwnym trafem zawsze jest w takim miejscu, gdzie są czubki, oszołomy i chorzy. Tu, gdzie ja jestem, to pewnie są Chiny albo jakiś inny Madagaskar. Ciekawe, czy pacjenci szpitala psychoatrycznego są zdolni do wycia, " że Polska jest właśnie tam, gdzie są oni. PiS wyje, że Polska jest tam, gdzie są oni, Rydzyk podobnie wrzeszczy, ze jednak ta Polska jest tam, gdzie jest on, Jarek "Krótko Mówiąc" Kaczyński ma swoją Polskę, która jest tam, gdzie Prezes. Tylko ja i mnie podoni jesteśmy sierotami, bo nie mamy swojej Polski tam, gdzie jesteśmy. Mamy ją w granicach, która jest oznaczona na mapach i mamy ją w sobie, w środku, w sercu,, w genach i w krwi i głowie. Pytanie - która Polska jest ważniejsza i lepsza? Moja, czy PiS?Ja zdania nie zmienię, wyć nie mam zamiaru i krzyczeć, ze Polska jest tam gdzie ja, a ja akurat mogę być w toalecie - też nie mam zamiaru.
      Która Polska jest lepsza - moja,zwykłego Kowalskiego, Jabłńskiego, Jasia czy Stasia, czy ich - Hofmana, Prezesa, Bredzińskiego,Macierewicza czy Rydzyka?
      • fyrlok Re: PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom 28.11.12, 13:59
        Tu jest Polska, Joshua na króla Polski, a Miryam ma polski paszport, kupujcie tylko polskie banany ! :-)
    • hrabia_onejski PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom 28.11.12, 11:49
      TO już zaczyna być chore!!!
      Rozwala mnie to chasło wykrzykiwane przez idiotów "Tu jest Polska". Tamta ich Polska dziwnym trafem zawsze jest w takim miejscu, gdzie są czubki, oszołomy i chorzy. Tu, gdzie ja jestem, to pewnie są Chiny albo jakiś inny Madagaskar. Ciekawe, czy pacjenci szpitala psychoatrycznego są zdolni do wycia, " że Polska jest właśnie tam, gdzie są oni. PiS wyje, że Polska jest tam, gdzie są oni, Rydzyk podobnie wrzeszczy, ze jednak ta Polska jest tam, gdzie jest on, Jarek "Krótko Mówiąc" Kaczyński ma swoją Polskę, która jest tam, gdzie Prezes. Tylko ja i mnie podoni jesteśmy sierotami, bo nie mamy swojej Polski tam, gdzie jesteśmy. Mamy ją w granicach, która jest oznaczona na mapach i mamy ją w sobie, w środku, w sercu,, w genach i w krwi i głowie. Pytanie - która Polska jest ważniejsza i lepsza? Moja, czy PiS?Ja zdania nie zmienię, wyć nie mam zamiaru i krzyczeć, ze Polska jest tam gdzie ja, a ja akurat mogę być w toalecie - też nie mam zamiaru.
      Która Polska jest lepsza - moja,zwykłego Kowalskiego, Jabłńskiego, Jasia czy Stasia, czy ich - Hofmana, Prezesa, Bredzińskiego,Macierewicza czy Rydzyka?
    • kwintyliusz PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom 28.11.12, 11:51
      Ja piórkuję, czyli jak na Litwie demonstrują przeciwko Polakom i polskiej mniejszości to źle, ale jak w Polsce demonstrują przeciwko niemieckiej mniejszości to dobrze? Czy te cepy nie widzą prostej analogii? a może wg nich Polska nadal od morza do morza? Kurde, tyle czasu na demonstracje mają, jakby jeden z drugim wziął trzy w cztery i zabrał się do roboty, to drugie Chiny by tu były! To samo tyczy się wszystkich demonstrujących, jak oni to robią, że w godzinach pracy mają czas, żeby do stolycy się ruszyć i siedzieć cały dzień, piwko sącząc, a potem się dziwią, że ich z roboty chcą na pysk wywalić????
    • Gość: ert PiS chce maszerować z ONR. Przeciwko Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 12:26
      Wszystko wskazuje na to, że kraj nad Wisła zamieszkują dwa narody: Polacy i pisowcy.
    • Gość: +Eku+++++++++++++Y [...] IP: *.dsl.bell.ca 28.11.12, 12:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ? Re: zyd donosi o stodolach ++++++++++++++++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 13:13
      skąd ty nadajesz, z zoo ?
      • mad_driver Re: zyd donosi o stodolach ++++++++++++++++++++++ 28.11.12, 13:47
        Biedny chlopczyna nadaje z szamba gdzie go powito i urodzono
    • ollendorff Żałosne 28.11.12, 13:57
      Co za bzdura. Nakręcanie się takim patriotyzmem zaczyna przypominać lekki rausz po głębszym. Chyba rzeczywiście ostatnio wiele osób traci kontakt z rzeczywistością. Po co komu dzisiaj patriotyzm w takim wydaniu? Czy Polska jest zagrożona, jak w 1939 roku? Co Niemcy mają wspólnego w 2012 roku z Opolem? Chyba ktoś na siłę szuka swojego przeciwnika, a może wystarczy spojrzeć tylko w lustro i sprawa się wyjaśni od razu!
    • Gość: GS Re:Gornoslaski Heimat IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.12, 15:44
      www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=oberschlesische%20heimat&source=web&cd=1&ved=0CC4QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DdI70MXvKoPs&ei=_SG2UN7KJ6L_4QTd-YGoCw&usg=AFQjCNEI8klnXcdZPGRyzmMogrx6BEoAKw
      Du oberschlesische Heimat,
      du wälderrauschendes Land.
      Wie festlich schmückt deine Fluren
      der Oder silbernes Band.
      Still betend falt´ ich die Hände,
      schau fromm zum Himmel hinauf
      Und seh´ mit dankendem Blicke
      der Sonne segenden Lauf.
      In Treue will ich dich lieben,
      mein Schwur sei heiliges Pfand!
      du wälderrauschendes Land.

Grün breiten deine Gefilde
      sich in der östlichen Mark,
      im Schutze wackerer Männer,
      so eichenrüstig und stark.
      Viel tausend fleißige Hände
      erhalten häusliches Glück,
      das froh aus Seele und Herzen,
      klingt in dem Worte zurück:
      In Treue will ich dich lieben,
      mein Schwur sei heiliges Pfand!
      du wälderrauschendes Land!

Es wird mein Auge sich schließen,
      dereinst zum ewigen Schlaf,
      vom Todesstrahle geblendet,
      der manchen Bruder schon traf.
      Doch mit ersterbendem Atem,
      bet´ ich mein letztes Gebet,
      mit dem mein scheidendes Grüßen,
      im Dämmerdunkel verweht:
      Ich habe dich treu geliebet,
      mein Schwur war heiliges Pfand!
      du wälderrauschendes Land!

Von Alfred Nowinski Musik: W. R. Kügele

• Gość: gosc Re:Gornoslaski Heimat IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.12, 16:54
        Maszerujac w Opolu pod haslem "Tu jest Polska" Pan Klosowski pokazuje ze Slask to jednak nie Polska .W/g mnie mniej populistyczne byloby gdyby RAS czy MN maszerowli pod sztandarami Tu jest Slask" bo jest i nie trzeba tego udowadniac.
        • fyrlok Re:Gornoslaski Heimat 24.03.13, 14:53
          A mnie ciekawi, dlaczego przy granicy Slask-Polska jest takie miasteczko o takiej fajnej polskiej nazwie: "KONIECPOL" ? Niech nam to ta polska "elita" wytuplikuje. :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka