magdawrck 07.07.10, 16:38 Witam, interesuje mnie środek w aerozolu. czy możecie polecić coś skutecznego ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukaszkonin Re: nieprzyjemny zapach stóp 07.07.10, 16:48 Chodzi Ci o coś redukującego nadmierną potliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
magdawrck Re: nieprzyjemny zapach stóp 07.07.10, 19:37 tak, nieprzyjemny zapach wywołany jest nadmierną potliwością ;/// i boję się,że jeszcze jakaś grzybica mi się wyhoduje :( więc dobrze by było żeby był jakiś środek zapobiegający też temu ... Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszkonin Re: nieprzyjemny zapach stóp 08.07.10, 09:29 Spróbuj kremu Steper. Działa przeciwgrzybicznie i zapobiega nadmiernej potliwości stóp. Z tego co wiem jest też aerozol, zależy co wolisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: nieprzyjemny zapach stóp 27.07.10, 00:36 Zerknijcie do wyszukiwarki i uświadomcie sobie, że magdawrck i lukaszkonin to jeden spamer, który usiłuje ludziom wciskać różne paraleki. Zaraz napiszę do adminów, niech wyrzucą te posty. Odpowiedz Link Zgłoś