Dodaj do ulubionych

Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 12:08
Czy gdy tydzień temu przyjechał do Opola Tusk też pisaliście w tytule Po co ???
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 14:21
      Bo nikt nie wie w jakim celu On przyjeżdża, więc pytanie jest zasadne.
      • Gość: jeszcze Polak Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.e-wro.net.pl 08.12.12, 14:12

> Bo nikt nie wie w jakim celu On przyjeżdża, więc pytanie jest zasadne.

nie udawaj idioty ze nie wiesz o czym on pisze.
        Ta wybroczna gazeta, której Wałęsa zabrał logo Solidarności za kłamstwa i antypolskie teksty włączyła się w kampanię antypisowską i judzi
        Pejsaci mocodawcy siedzą w Holandi i ustalają linię programową.
        Katolicka Polska jest dla nich sola w oku.
        Gdyby nie byli teraz w Palestynie i nie nie zakładali osiedli na zrabowanych Arabom terytoriach pewnie osadziliby się w Polsce i tu zrobili swój kraj.
        Zresztą próbowali we współpracy z UB i gdy już zaczęli opanowywać kluczowe stanowiska w państwie i aparacie bezpeiczeństwa to ich z kraju wyrzucono w 1968 r.

Pomijając intencje GW bo w końcu jak płaca to trzeba robić co chcą nie mogę się nadziwić jak Polacy dają sobą manipulować, tym co nawet kręcą Ameryką.
        nawet zamordowanie prezydenta w podobny sposób jak kiedyś zamordowano premiera Sikorskiego gdy stał się niewygodny dla Moskwy, nie otworzyło oczu.
    • Gość: max Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 15:28
      stary numer a czego się spodziewałeś po wybiórczej
      • jacgg Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? 03.12.12, 17:45
        Tradycyjnie też wybrali nieudane zdjęcie z wytrzeszczonymi oczami. Co za gadzinówka...:)))

Nie jestem zwolennikiem żadnej partii, ale być wyznawcą gazety takiej jak GW to jeszcze większy obciach, niż przynależność do sekty smoleńskiej (nie mam tutaj na myśli całego PiS wraz z milionami jego wyborców, bo nie chcę generalizować).
        • art.usa Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? 04.12.12, 11:14
          jacgg napisał:

> Tradycyjnie też wybrali nieudane zdjęcie z wytrzeszczonymi oczami. Co za gadzin
          > ówka...:)))
          >
          > Nie jestem zwolennikiem żadnej partii, ale być wyznawcą gazety takiej jak GW to
          > jeszcze większy obciach, niż przynależność do sekty smoleńskiej (nie mam tutaj
          > na myśli całego PiS wraz z milionami jego wyborców, bo nie chcę generalizować)
          > .
          A generalizujesz i kłamiesz że jesteś bezpartyjny.
          Ty jak i ta reszta zwolenników, zasypiających przy swym nazistowskim radiu,
          wybierają to małe i siwe nieszczęście, na prochach z rozdartymi oczami.

Co z marszem przeciw mniejszościom Polskim?
          Masz już te brązowe sukna wyprasowane na haku wisieć?
          • jacgg Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? 04.12.12, 12:14
            Srasz wyjątkowo bełkotliwe bzdety na tym forum. Nie masz kompletnie nic ciekawego do powiedzenia. Nie jesteś w stanie mnie obrazić, boś na to za głupi. Spieprzaj dziadu.
            • art.usa Re: Kaczyński przyjeżdża do Opola doić..... 04.12.12, 12:59
              byki, takie są podróży Smoleńskich wyniki.

jacgg napisał:

> Srasz wyjątkowo bełkotliwe bzdety na tym forum. Nie masz kompletnie nic ciekawe
              > go do powiedzenia. Nie jesteś w stanie mnie obrazić, boś na to za głupi. Spiepr
              > zaj dziadu.

Tak? już ci się ta łysa pała parzy, i wyzywasz ludzi PISzczochu.
              Jeszcze trochę a będziesz popuszczał jak ten mrówkojad siwek,
              w portule.
              Przez twe zwapnienie, nie założyłeś znów pampersa?
              E tam zwapnienie, latasz z kąta w kąt i puszczasz bąki, jak pasierbica fiihrera K. Marta,
              z zdenerwowania.
              (Oby tylko nad Opolem nie było sztucznej mgły, bo by wyglądało na zamach Niemców?)
    • Gość: BrunonKa Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 15:42
      Dawna aula... coś mi świta...
      Czy prezes bedzie mówił cuś o zamachu, może jakieś symulacje będą przedstawiane...
      Cholercia, saletra podrożała ostatnio...

;-)
    • Gość: Sąsiad Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.31.24.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.12.12, 16:17
      Prezes zapewne powie panu Rasch-owi (jak go spotka) Tu jest Polska.
      • Gość: Alojz Tutaj jest Górny Śląsk... IP: *.toya.net.pl 03.12.12, 16:23
        Po co panie kaczynski pan tutaj przyjeżdża...tutaj jest Górny Śląsk....nie Polska...
        • Gość: gość do Alojza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 17:08

> Po co panie kaczynski pan tutaj przyjeżdża...tutaj jest Górny Śląsk....nie Polska

Kaczyński przyjeżdza na Śląsk\opolski\ min. do wnuków których dziadowie byli członkami Z.P. w Niemczech.To ich dzieci a moi rodzice w latach 30-tych jeżdzili do Polski na kolonie z tegoż związku.TU jest Polska o którą walczyli moi dziadkowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          A ty kolego nie naśladuj Niesiołowskiego. Te i podobne pytania zadawaj Donaldowi kiedy znowu Polakom da porządnie w doopę jako wybitny specjalista od gnębienia narodu\kod-67\
    • Gość: Waldemar Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 17:06
      Tu jest tekst na białym tle.
    • Gość: fuj Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.12, 17:44
      Maly (nie)smieszny podpalacz.
    • Gość: aikon Po co? no bajki z mchu i paproci opowiedzieć IP: *.opole.hypnet.pl 03.12.12, 19:50
      opowie o tym jak 13 XII 1981 r. spał, chrapał i p......ł, nic nie wiedząc że bratu i kolega z Solidarności robią kuku
    • Gość: aligatoR Jak to po co ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.12, 19:57
      Chce sie uczy historii, cos zrozumiec nareszcie :
      www.youtube.com/watch?v=Ok9uhx8RHz4

• art.usa Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 03.12.12, 20:52
      Chce sprawdzić czy na lotnisku Opolskim nie stoi już Opeln,
      i te flagi czy jeszcze te same pasiate niby brudny bandaż.
      • jacgg Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 03.12.12, 23:46
        A możesz mi wyjaśnić dlaczego polską flagę przyrównujesz do brudnego bandażu, dowcipnisiu?

pl.wikipedia.org/wiki/Polonofobia
        • art.usa Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 11:06
          jacgg napisał:

> A możesz mi wyjaśnić dlaczego polską flagę przyrównujesz do brudnego bandażu, d
          > owcipnisiu?
          >
          > pl.wikipedia.org/wiki/Polonofobia

Bandaż jest biały,
          ale jeżeli krwią część zachodzi, to jest biało czerwony.
          Albo zaprzeczysz?
          • jacgg Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 12:22
            Nie odpowiedziałeś na pytanie, chłopski filozofie. W każdym razie metafora raczej grafomańska ci wyszła.
            • art.usa Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 12:46
              jacgg napisał:

> Nie odpowiedziałeś na pytanie, chłopski filozofie. W każdym razie metafora racz
              > ej grafomańska ci wyszła.

Nierozumnie cię drobny nacionalisto?
              Masz pewno problemy z rozumowaniem jak każdy brązowy nazista?
              • Gość: olo Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 12:59
                nie mowi sie brazowy tylko brunatny, brazowe to jest słodkie czekoladowe ciacho w USA - browni
                • art.usa Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 15:21
                  Gość portalu: olo napisał(a):

> nie mowi sie brazowy tylko brunatny, brazowe to jest słodkie czekoladowe ciacho
                  > w USA - browni

Dziękuję jacgg.
                  Czyżby jakiś wstyd samemu pisać?
                  • jacgg Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 18:32
                    W odróżnieniu od ciebie nie mam czasu ustawicznie sterczeć na forum i wyczekiwać na twoje ksobne urojenia. Nie masz kompletnie nic do powiedzenia, jesteś rozpaczliwie banalnym w swoich obsesyjnych oskarżeniach lamerem. Trollem, którego nie należy dalej karmić - zresztą zakończyłeś dyskusję, zanim się zaczęła:

pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina
                    • art.usa Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 18:57
                      jacgg napisał:

> W odróżnieniu od ciebie nie mam czasu ustawicznie sterczeć na forum i wyczekiwa
                      > ć na twoje ksobne urojenia. Nie masz kompletnie nic do powiedzenia, jesteś rozp
                      > aczliwie banalnym w swoich obsesyjnych oskarżeniach lamerem. Trollem, którego n
                      > ie należy dalej karmić - zresztą zakończyłeś dyskusję, zanim się zaczęła:
                      >
                      > pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina

Jest inaczej lemingu.
                      U mnie melduje laptop że ty się zameldowałeś z twą rozbawioną buzią kartofla
                      niby po prochach jak zawsze.
                      Oprócz szczekania i obraz to jakoś z ciebie nic nie wychodzi.
                      Czekanie na ciebie i twe wybuchy inteligenci, to niby 80 letniej baby na swe dni.

No i jak, do Wrocławia na spotkanie z wodzem?
                      Musisz już tam kilka dni prędzej z parasolem i by sztuczne mgły rozganiać.
          • Gość: gość Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. IP: *.e-wro.net.pl 08.12.12, 14:48
            > Bandaż jest biały,
            > ale jeżeli krwią część zachodzi, to jest biało czerwony.
            > Albo zaprzeczysz?

Spadaj szmaciarzu do USA
            Nie potrzeba nam tu takich polaków.
            • Gość: Wrona na trotylu Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. IP: *.pool.mediaWays.net 08.12.12, 16:48
              Spadaj.....

A skąd wiesz że nie?
              Może właśnie tak, sromotniku smoleński.
    • Gość: Rokoko Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.superkabel.de 03.12.12, 22:08
      Wolne pytania wolnych ludzi.
      wyborcza.pl/pytaniabeztajemnic/1,129659,12819484,Wolne_pytania_wolnych_ludzi.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
    • Gość: nacjonalista Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.12.12, 00:08
      Tu jest Opole a nie Kaczogród!!!
    • Gość: Prof. Sawczuk Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 05:06
      Po co panie kaczynski pan tutaj przyjeżdża...tutaj jest Górny Śląsk....nie Polska...

-----------------
      Takie wpisy to sa wlasnie te "prowokacyjki", które dodaja paliwa PiSowi.
      Jestem za przyjazdem polityków, ale znowu ktoś uznał, że to musi byc ausgerechnet UO, a moze lepiej amfiteatr, stadion, albo hala Gwardii, wzgl sala konferencyjna Urzedu Marszałkowskiego. Upolitycznianie UO nikomu nie służy, przy całym szacunku dla systemu partyjnego.
      Mam pomysł: a może obaj przywódcy, mam na myśli prezesa kaczyńskiego i prezesa Rascha siądą oko w oko w studio TV Opole w ramach audycji typu "Wszystko niejasne" i wymienia przy kafeju i kołoczu poglądy pod hasłem: "no i łoco sie rozchoudzi?"
      • Gość: max Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.12, 09:06
        brawo profesorze sawczuk
        kulturka panu z butów wystaje
        • Gość: olo Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 10:23
          z butów? ach nee, wirklich? a twoje onuce już uprane, słoma wymieniona?
          • borus6 To foum śledzą potencjalni inwestorzy z zagranicy 04.12.12, 14:17
            I dlatego omijają z daleka ten region - chetniej jadą na Dolny Śląsk, północ Polski
      • Gość: gość do Janusz Sawczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 15:23
        Należysz do wykształconej hołoty a wiec głosu nie zabieraj. O takich jak TY mówił wczoraj w programie - Lis na żywo znakomity aktor W.Pszoniak.Uważasz się człowieczku za osobnika inteligentnego a ziejesz chamstwem ,pogardą i nienawiścią do PiS-u jak Niesiołowski.Jak może Polak pisać o Polaku takie rzeczy.Współczuje studentom mającym takiego wykładowcę -idiotę !!!
        • Gość: JS Re: ziejesz chamstwem ,pogardą i nienawiścią ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 15:34
          Powiedz mi mój wspaniały przyjacielu gdzie ja źle pisze o człowieku? Ja pisze o upolitycznianiu UO, o potrzebie bezposredniej rozmowy telewizyjnej Kaczyński-Rasch, o znalezieniu lepszej sali niz mała ciasna na uczelni, zupełnie nie rozumiem twego niekulturalnego wybuchu złości i zlosliwego języka?
          • Gość: Renatus Re: ziejesz chamstwem ,pogardą i nienawiścią ?? IP: 213.139.155.* 04.12.12, 16:10
            Pytanie, dlaczego w ogóle uniwersytet udostepnia sale dla polityczne imprezy ?
            • borus6 Tanio i jest promocja 05.12.12, 07:28
              Tanio i jest promocja dla UO
            • Gość: cair do Renatus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 19:13
              Po to samo jak jesienią 1990r.Po to samo jak sala filharmonii opolskiej\Cimoszewicz,Gronkiewicz- Waltz\ Po to samo jak Okrąglak ,jesienią 1990 r. \Wałęsa\
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka