Gość: z Niemodlina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 12:08 Czy gdy tydzień temu przyjechał do Opola Tusk też pisaliście w tytule Po co ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 14:21 Bo nikt nie wie w jakim celu On przyjeżdża, więc pytanie jest zasadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze Polak Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.e-wro.net.pl 08.12.12, 14:12 > Bo nikt nie wie w jakim celu On przyjeżdża, więc pytanie jest zasadne. nie udawaj idioty ze nie wiesz o czym on pisze. Ta wybroczna gazeta, której Wałęsa zabrał logo Solidarności za kłamstwa i antypolskie teksty włączyła się w kampanię antypisowską i judzi Pejsaci mocodawcy siedzą w Holandi i ustalają linię programową. Katolicka Polska jest dla nich sola w oku. Gdyby nie byli teraz w Palestynie i nie nie zakładali osiedli na zrabowanych Arabom terytoriach pewnie osadziliby się w Polsce i tu zrobili swój kraj. Zresztą próbowali we współpracy z UB i gdy już zaczęli opanowywać kluczowe stanowiska w państwie i aparacie bezpeiczeństwa to ich z kraju wyrzucono w 1968 r. Pomijając intencje GW bo w końcu jak płaca to trzeba robić co chcą nie mogę się nadziwić jak Polacy dają sobą manipulować, tym co nawet kręcą Ameryką. nawet zamordowanie prezydenta w podobny sposób jak kiedyś zamordowano premiera Sikorskiego gdy stał się niewygodny dla Moskwy, nie otworzyło oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 15:28 stary numer a czego się spodziewałeś po wybiórczej Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? 03.12.12, 17:45 Tradycyjnie też wybrali nieudane zdjęcie z wytrzeszczonymi oczami. Co za gadzinówka...:))) Nie jestem zwolennikiem żadnej partii, ale być wyznawcą gazety takiej jak GW to jeszcze większy obciach, niż przynależność do sekty smoleńskiej (nie mam tutaj na myśli całego PiS wraz z milionami jego wyborców, bo nie chcę generalizować). Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? 04.12.12, 11:14 jacgg napisał: > Tradycyjnie też wybrali nieudane zdjęcie z wytrzeszczonymi oczami. Co za gadzin > ówka...:))) > > Nie jestem zwolennikiem żadnej partii, ale być wyznawcą gazety takiej jak GW to > jeszcze większy obciach, niż przynależność do sekty smoleńskiej (nie mam tutaj > na myśli całego PiS wraz z milionami jego wyborców, bo nie chcę generalizować) > . A generalizujesz i kłamiesz że jesteś bezpartyjny. Ty jak i ta reszta zwolenników, zasypiających przy swym nazistowskim radiu, wybierają to małe i siwe nieszczęście, na prochach z rozdartymi oczami. Co z marszem przeciw mniejszościom Polskim? Masz już te brązowe sukna wyprasowane na haku wisieć? Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? 04.12.12, 12:14 Srasz wyjątkowo bełkotliwe bzdety na tym forum. Nie masz kompletnie nic ciekawego do powiedzenia. Nie jesteś w stanie mnie obrazić, boś na to za głupi. Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Kaczyński przyjeżdża do Opola doić..... 04.12.12, 12:59 byki, takie są podróży Smoleńskich wyniki. jacgg napisał: > Srasz wyjątkowo bełkotliwe bzdety na tym forum. Nie masz kompletnie nic ciekawe > go do powiedzenia. Nie jesteś w stanie mnie obrazić, boś na to za głupi. Spiepr > zaj dziadu. Tak? już ci się ta łysa pała parzy, i wyzywasz ludzi PISzczochu. Jeszcze trochę a będziesz popuszczał jak ten mrówkojad siwek, w portule. Przez twe zwapnienie, nie założyłeś znów pampersa? E tam zwapnienie, latasz z kąta w kąt i puszczasz bąki, jak pasierbica fiihrera K. Marta, z zdenerwowania. (Oby tylko nad Opolem nie było sztucznej mgły, bo by wyglądało na zamach Niemców?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BrunonKa Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 15:42 Dawna aula... coś mi świta... Czy prezes bedzie mówił cuś o zamachu, może jakieś symulacje będą przedstawiane... Cholercia, saletra podrożała ostatnio... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.31.24.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.12.12, 16:17 Prezes zapewne powie panu Rasch-owi (jak go spotka) Tu jest Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Tutaj jest Górny Śląsk... IP: *.toya.net.pl 03.12.12, 16:23 Po co panie kaczynski pan tutaj przyjeżdża...tutaj jest Górny Śląsk....nie Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do Alojza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 17:08 > Po co panie kaczynski pan tutaj przyjeżdża...tutaj jest Górny Śląsk....nie Polska Kaczyński przyjeżdza na Śląsk\opolski\ min. do wnuków których dziadowie byli członkami Z.P. w Niemczech.To ich dzieci a moi rodzice w latach 30-tych jeżdzili do Polski na kolonie z tegoż związku.TU jest Polska o którą walczyli moi dziadkowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty kolego nie naśladuj Niesiołowskiego. Te i podobne pytania zadawaj Donaldowi kiedy znowu Polakom da porządnie w doopę jako wybitny specjalista od gnębienia narodu\kod-67\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 17:06 Tu jest tekst na białym tle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.12, 17:44 Maly (nie)smieszny podpalacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aikon Po co? no bajki z mchu i paproci opowiedzieć IP: *.opole.hypnet.pl 03.12.12, 19:50 opowie o tym jak 13 XII 1981 r. spał, chrapał i p......ł, nic nie wiedząc że bratu i kolega z Solidarności robią kuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatoR Jak to po co ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.12, 19:57 Chce sie uczy historii, cos zrozumiec nareszcie : www.youtube.com/watch?v=Ok9uhx8RHz4 Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 03.12.12, 20:52 Chce sprawdzić czy na lotnisku Opolskim nie stoi już Opeln, i te flagi czy jeszcze te same pasiate niby brudny bandaż. Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 03.12.12, 23:46 A możesz mi wyjaśnić dlaczego polską flagę przyrównujesz do brudnego bandażu, dowcipnisiu? pl.wikipedia.org/wiki/Polonofobia Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 11:06 jacgg napisał: > A możesz mi wyjaśnić dlaczego polską flagę przyrównujesz do brudnego bandażu, d > owcipnisiu? > > pl.wikipedia.org/wiki/Polonofobia Bandaż jest biały, ale jeżeli krwią część zachodzi, to jest biało czerwony. Albo zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 12:22 Nie odpowiedziałeś na pytanie, chłopski filozofie. W każdym razie metafora raczej grafomańska ci wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 12:46 jacgg napisał: > Nie odpowiedziałeś na pytanie, chłopski filozofie. W każdym razie metafora racz > ej grafomańska ci wyszła. Nierozumnie cię drobny nacionalisto? Masz pewno problemy z rozumowaniem jak każdy brązowy nazista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 12:59 nie mowi sie brazowy tylko brunatny, brazowe to jest słodkie czekoladowe ciacho w USA - browni Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 15:21 Gość portalu: olo napisał(a): > nie mowi sie brazowy tylko brunatny, brazowe to jest słodkie czekoladowe ciacho > w USA - browni Dziękuję jacgg. Czyżby jakiś wstyd samemu pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 18:32 W odróżnieniu od ciebie nie mam czasu ustawicznie sterczeć na forum i wyczekiwać na twoje ksobne urojenia. Nie masz kompletnie nic do powiedzenia, jesteś rozpaczliwie banalnym w swoich obsesyjnych oskarżeniach lamerem. Trollem, którego nie należy dalej karmić - zresztą zakończyłeś dyskusję, zanim się zaczęła: pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. 04.12.12, 18:57 jacgg napisał: > W odróżnieniu od ciebie nie mam czasu ustawicznie sterczeć na forum i wyczekiwa > ć na twoje ksobne urojenia. Nie masz kompletnie nic do powiedzenia, jesteś rozp > aczliwie banalnym w swoich obsesyjnych oskarżeniach lamerem. Trollem, którego n > ie należy dalej karmić - zresztą zakończyłeś dyskusję, zanim się zaczęła: > > pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina Jest inaczej lemingu. U mnie melduje laptop że ty się zameldowałeś z twą rozbawioną buzią kartofla niby po prochach jak zawsze. Oprócz szczekania i obraz to jakoś z ciebie nic nie wychodzi. Czekanie na ciebie i twe wybuchy inteligenci, to niby 80 letniej baby na swe dni. No i jak, do Wrocławia na spotkanie z wodzem? Musisz już tam kilka dni prędzej z parasolem i by sztuczne mgły rozganiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. IP: *.e-wro.net.pl 08.12.12, 14:48 > Bandaż jest biały, > ale jeżeli krwią część zachodzi, to jest biało czerwony. > Albo zaprzeczysz? Spadaj szmaciarzu do USA Nie potrzeba nam tu takich polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona na trotylu Re: Kaczka przylatuje do Opola. Wiadomo poco. IP: *.pool.mediaWays.net 08.12.12, 16:48 Spadaj..... A skąd wiesz że nie? Może właśnie tak, sromotniku smoleński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokoko Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.superkabel.de 03.12.12, 22:08 Wolne pytania wolnych ludzi. wyborcza.pl/pytaniabeztajemnic/1,129659,12819484,Wolne_pytania_wolnych_ludzi.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacjonalista Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.12.12, 00:08 Tu jest Opole a nie Kaczogród!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. Sawczuk Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 05:06 Po co panie kaczynski pan tutaj przyjeżdża...tutaj jest Górny Śląsk....nie Polska... ----------------- Takie wpisy to sa wlasnie te "prowokacyjki", które dodaja paliwa PiSowi. Jestem za przyjazdem polityków, ale znowu ktoś uznał, że to musi byc ausgerechnet UO, a moze lepiej amfiteatr, stadion, albo hala Gwardii, wzgl sala konferencyjna Urzedu Marszałkowskiego. Upolitycznianie UO nikomu nie służy, przy całym szacunku dla systemu partyjnego. Mam pomysł: a może obaj przywódcy, mam na myśli prezesa kaczyńskiego i prezesa Rascha siądą oko w oko w studio TV Opole w ramach audycji typu "Wszystko niejasne" i wymienia przy kafeju i kołoczu poglądy pod hasłem: "no i łoco sie rozchoudzi?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.12, 09:06 brawo profesorze sawczuk kulturka panu z butów wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Prezes Kaczyński przyjeżdża do Opola. Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 10:23 z butów? ach nee, wirklich? a twoje onuce już uprane, słoma wymieniona? Odpowiedz Link Zgłoś
borus6 To foum śledzą potencjalni inwestorzy z zagranicy 04.12.12, 14:17 I dlatego omijają z daleka ten region - chetniej jadą na Dolny Śląsk, północ Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do Janusz Sawczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 15:23 Należysz do wykształconej hołoty a wiec głosu nie zabieraj. O takich jak TY mówił wczoraj w programie - Lis na żywo znakomity aktor W.Pszoniak.Uważasz się człowieczku za osobnika inteligentnego a ziejesz chamstwem ,pogardą i nienawiścią do PiS-u jak Niesiołowski.Jak może Polak pisać o Polaku takie rzeczy.Współczuje studentom mającym takiego wykładowcę -idiotę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: ziejesz chamstwem ,pogardą i nienawiścią ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 15:34 Powiedz mi mój wspaniały przyjacielu gdzie ja źle pisze o człowieku? Ja pisze o upolitycznianiu UO, o potrzebie bezposredniej rozmowy telewizyjnej Kaczyński-Rasch, o znalezieniu lepszej sali niz mała ciasna na uczelni, zupełnie nie rozumiem twego niekulturalnego wybuchu złości i zlosliwego języka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renatus Re: ziejesz chamstwem ,pogardą i nienawiścią ?? IP: 213.139.155.* 04.12.12, 16:10 Pytanie, dlaczego w ogóle uniwersytet udostepnia sale dla polityczne imprezy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cair do Renatus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 19:13 Po to samo jak jesienią 1990r.Po to samo jak sala filharmonii opolskiej\Cimoszewicz,Gronkiewicz- Waltz\ Po to samo jak Okrąglak ,jesienią 1990 r. \Wałęsa\ Odpowiedz Link Zgłoś