Dodaj do ulubionych

Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni t...

IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 14:54
Tego pierwszego debila to ja znam z widzenia, mieszka na przeciwko.
Wykolejeniec.
Jakby ojciec i matka to widzieli to by mu dupsko sprali, że hej!
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: *.meganet.opole.pl 11.12.12, 20:31
      Jeb** sie czlowieku... znam go
    • Gość: dupek Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni t... IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.12, 21:08
      Świetny artykuł! Tak trzymać!
      • Gość: gosc Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 21:28
        o cholera ale ważny artykuł napisali. Biedactwa już nie mają tematów, brak słów. Ot kompetencja i profesjonalizm.
    • Gość: piter Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni t... IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 21:37
      www.youtube.com/watch?v=CjPMOCpd-P0 2 sezon
    • Gość: GOŚĆ fani 4 kółek IP: *.opole.hypnet.pl 11.12.12, 21:45
      wg mnie dobrze że chłopaki mają pasję! na początku też się z tego śmiałem.. pytanie po co ?
      a no po to że mają jakieś zajęcie zamiast demolować i ćpać pod blokiem, ja byłem tam tylko raz i na bank wpadnę ponownie! wyścigi na tzw "cwiartke" spotkanie chlopakow z podobna pasja i niekonczace sie rozmowy o torach, wyscigach, samochodach.
      • Gość: Alfred Re: fani 4 kółek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 22:22
        Lepiej żeby chłopaki mieli taką pasję a nie inną. Moim zdaniem lepiej żeby pojęździli samochodem niż chodzili ćpali,pili i bili innych ludzi. Tyle tu mam do powiedzenia pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: *.opole.hypnet.pl 11.12.12, 21:50
      sam jestes wykolejencem to ze ty nic nie robisz nie znaczy ze nikt nie moze.
      nie kazdemu starcza tv
      • Gość: mhm Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: 195.124.31.* 11.12.12, 22:29
        Pewnie ma wełniane kompielówki.:)
    • Gość: pada Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: *.opole.pl 13.12.12, 10:54
      ten to ma dopiero nasrane we łbie (oczywiście pozytywnie :))
      www.youtube.com/watch?v=6sj9PmQVUd8
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka