Gość: XXX IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 14:54 Tego pierwszego debila to ja znam z widzenia, mieszka na przeciwko. Wykolejeniec. Jakby ojciec i matka to widzieli to by mu dupsko sprali, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: *.meganet.opole.pl 11.12.12, 20:31 Jeb** sie czlowieku... znam go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni t... IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.12, 21:08 Świetny artykuł! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 21:28 o cholera ale ważny artykuł napisali. Biedactwa już nie mają tematów, brak słów. Ot kompetencja i profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni t... IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 21:37 www.youtube.com/watch?v=CjPMOCpd-P0 2 sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ fani 4 kółek IP: *.opole.hypnet.pl 11.12.12, 21:45 wg mnie dobrze że chłopaki mają pasję! na początku też się z tego śmiałem.. pytanie po co ? a no po to że mają jakieś zajęcie zamiast demolować i ćpać pod blokiem, ja byłem tam tylko raz i na bank wpadnę ponownie! wyścigi na tzw "cwiartke" spotkanie chlopakow z podobna pasja i niekonczace sie rozmowy o torach, wyscigach, samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: fani 4 kółek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 22:22 Lepiej żeby chłopaki mieli taką pasję a nie inną. Moim zdaniem lepiej żeby pojęździli samochodem niż chodzili ćpali,pili i bili innych ludzi. Tyle tu mam do powiedzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: *.opole.hypnet.pl 11.12.12, 21:50 sam jestes wykolejencem to ze ty nic nie robisz nie znaczy ze nikt nie moze. nie kazdemu starcza tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: 195.124.31.* 11.12.12, 22:29 Pewnie ma wełniane kompielówki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pada Re: Szalone filmy z Opola w internecie. Po co oni IP: *.opole.pl 13.12.12, 10:54 ten to ma dopiero nasrane we łbie (oczywiście pozytywnie :)) www.youtube.com/watch?v=6sj9PmQVUd8 Odpowiedz Link Zgłoś