Dodaj do ulubionych

Navington Scooner

26.02.11, 11:00
Dziewczyny widziałyście go może na żywo? Może ktoś miała okazję wypróbować w sklepie z dzieckiem w środku? Jak on się podbija, prowadzi?
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Navington Scooner 26.02.11, 11:21
      widziałam ale nie przyglądałam się specjalnie bo nie miałam czasu uncertain no i bez dziecka byłam więc za wiele bym nie napisała z tego co pamiętam to ma chyba dość fajne obszerne siedzisko i no fajnie się prezentował wizualnie smile
      • emasis Re: Navington Scooner 26.02.11, 11:31
        a może ktoś wie gdzie w Warszawie mogę go obejrzeć na żywo? to jak ozdrowieję to się do niego przymierzę
        • czarna.czajka Re: Navington Scooner 26.02.11, 14:07
          Widzialam w świecie dziecka na krakowskiej w tym tygodniu. Zrobili sobie tam wystawkę wszystkich modeli
    • ernia Re: Navington Scooner 11.05.11, 00:16
      Nie wiem czy Ci to jeszcze pomoże, ale widziałam ten wózek w sobote na targach sprzętów dla matek i dzieci wink co prawda dziecka tam nie wkładałam, ale według mnie ten wózek wygląda na żywo lepiej jak na stronie. Dość zgrabny i w ładnym kolorze, ja widziałam akurat ten czerwony. NIestety nie mozna się było nim przejechać, ale jak próbowałam tak w miejscu to fajnie wyważony.
      • emasis Re: Navington Scooner 11.05.11, 13:14
        Miałam przez chwilę i odesłałam, ten wózek który był na wystawie w sklepie był extra jeśli chodzi podbijanie i jazdę - taki z wkładką w środku.
        To co mi przysłali - minimalnie inny stelaż - jakieś poprawki porobili /te boczne druty łączące stelaż dali nie na zewnątrz tylko w środku i trochę zmienili rozstaw kół - to wiem od producenta/ to tragedia jeśli chodzi o jazdę i podbijanie. Cały ciężar wózka poszedł na przód - odesłałam bo trzeba go było autentycznie pchać i to podbijanie. Bardzo się rozczarowałam firmą, bo ten typ który był na wystawie bardzo mi się podobał.
        • sylvia1k Re: Navington Scooner 22.07.11, 08:53
          mam ten wózek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka