Dodaj do ulubionych

Zderzenie trzech ciężarówek na obwodnicy [WIDEO]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 09:56
Warunki ciężkie? Kto jechał "obwodnicą" wie co się tam dzieje - ten odcinek jest poblokowany przez drogowców. Są dziury w rondze i zwężenia. Najlepsze że drogowcy "pracują" w godzinach szczytu a nie np w nocy. W piątek tkwiłem w korku od budowlanych, aż do ronda koło Makro. Paranoja! Niedojż, ż obwodnica nie jest drożna i trudna w zwykły dzień do przejechania to jeszcze MIASTO ja sztucznie blokuje.
Winę zwalam nie na kierowców, ale na miasto i wykonawcę robót. Jak widać po nazwach firm na ciężarówkach - są to ludzie z daleka. Niespodzianka jaką zastali w Opolu zaskakuje też miejscowych.
Obserwuj wątek
    • grubyfacio Zderzenie trzech ciężarówek na obwodnicy, całe ... 03.06.13, 11:23
      Stanowczo protestuję przeciwko nazywaniu tej skromnej drogi "obwodnicą". Nawet jak nie ma tam robót drogowych, to tam się STOI a nie jedzie.
    • okobar79 Zderzenie trzech ciężarówek na obwodnicy, całe ... 03.06.13, 12:28
      cytuję:
      "Dwie ciężarówki volvo zderzyły się czołowo, a jedna z nich siłą odrzutu uszkodziła jeszcze MAN-a."

zastanawia mnie dlaczego volvo dziennikarz pisze tzw. z małej litery, a MAN dużą.... ktoś wie? :)
      • Gość: annawanna Re: Zderzenie trzech ciężarówek na obwodnicy, cał IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 14:29
        Bo autor tego tekstu nawet nie siedział koło dziennikarza - a co dopiero nie powinien się nim nazywać. Ewentualnie nie wie co to man :D
    • Gość: TRĘBACZEW Zderzenie trzech ciężarówek na obwodnicy, całe ... IP: *.ingram.com.pl 03.06.13, 22:17
      witam tez jestem kierowcą i chciał bym oświadczyc wszystkim PANOM I PANIĄ ze kierowcy tirów to tez ludzie którzy mają rodziny i chcą wrócic do domów bezpiecznie. w tym wypadku uczestniczył mój kuzyn który w bref woli debilów i ćwoków żyje. wiec palancie zanim napiszesz tiry na tory dowiedz sie kto jest mądrzejszy od ciebie....
      prawo jazdy kat. c+e 3500zł
      świadectwo kwalifikacji 600zł
      badania lekarskie 250zł
      karta kierowcy 189zł
      noi badania psychotechniczne( których bogaty dzieciaku nie zdasz)
      a zeby to zdac to nie wystarczy miec bogatego taty.
      wiec panie x twoja szkoła za którą ci tata zapłacił nic nie znaczy bo ja zapie...łem w przedfurni 2 lata zeby robic w życiu to co kocham...
      jezdze juz 6 lat i obiecuje ze nawed jak bedzie was 10 a którys powie tiry na tory pujdzie do
      dentysty po proteze. podpisano JA
      • Gość: gość Re: Zderzenie trzech ciężarówek na obwodnicy, cał IP: *.opole.hypnet.pl 03.06.13, 23:00
        @Trębaczew
        Jeżeli wszyscy zawodowi kierowcy są takimi tępymi analfabetami, to ja od jutra nie wyjeżdżam na ulice. Po prostu boję się. Mam nadzieję,że ten post, to tylko głupi kawał.
        • Gość: Carax Re: Zderzenie trzech ciężarówek na obwodnicy, cał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 23:09
          polscy kierowcy tirów są spoko. Codziennie na trasie do Opola mijam ich kilknaście i nigdy nie widziałem żeby na drogach robili jakieś problemy... nie to co te buraki z Ukrainy czy Litwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka