Dodaj do ulubionych

Kłopoty z rachunkami TP SA

IP: 213.199.253.* 06.09.04, 20:25
znam kogos kto od pazdziernika co dwa tyg jezdzi do TPSA w Opolu i do dzis
nei wyjasniono jego sprawy :) hyy ten kto wykupil pakiet iles tam minut
internetu i zadowolony korzystal z teog od wrzesnia ... szybko mu przeszlo po
rachunkach okazalo sie ze "zapomnieli" mu liczyc odwiedziny na internecie w
pakiecie a sa liczone normalnie .... do dzis czeka na wyjasnienie sprawy :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Robsert Re: Kłopoty z rachunkami TP SA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 07:45
      ja swoją sprawę załatwiałem pół roku. Rachunek od grudnia 2003 był zawyżony, a
      fakturę korygującą dostałem w czerwcy br. W przeciągu tego czasu składałem
      jeszcze 3 inne reklamacje (niezwiązane z tą sprawą) na których finisz czekałem
      również do czerwca.
      Polecam wszystkim którym się praciągają sprawy aby udali się do pani z Ochrony
      Konkurencji i Konsumenta. Swoje biuro (dla osób z Opola) ma w budynku urzędu
      komunikacji.
      Pozdrawiam.
    • Gość: neostory Re: Kłopoty z rachunkami TP SA IP: *.ekipa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:02
      ja tam neostrady nie mam od grudnia 2003, a jeszcze w lipcu dostawałem rachunki
      o 199 zł zawyżone. za fakture wiec musialem naliczac se sam, ale wydałem troche
      kasy na reklamacje wysyłane poleconym (na 3 adresy bo ta firma nie może sie
      zdecydować, w którym mieście chce je czytać: w Opolu, Kaliszu czy Katowicach.
      Załatwili sprawe po siódmej (7!) reklamacji, w której obrażony napsałem, że mi
      sie znudziło i już więcej do nich nie napisze, możemy sie jednak spotkać, ale w
      sądzie. Na razie mam spokój ale zobaczymy jak długo. W każdym razie każdy, kto
      miał z tą firmą kiedyś do czynienia, to wie, że to złodzieje i mają niezły
      burdel. I jakiś życzliwy rzecznik załatwiający sprawę od ręki (ale tylko tę
      nagłośnioną w mediach) tego nie zmieni. Polecam jednak każdemu wariant z sądem,
      bo TP przegrywa prawie wszystkie sprawy i przy odrobinie cierpliwości można
      troche grosza odszkodowania zarobić!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka