Dodaj do ulubionych

Korwin Korwin uber alles

10.07.15, 21:38
Miliony ofiar nazizmu nie skłoniły JKM do jakiejkolwiek refleksji.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/korwin-mikke-znow-hajluje-korwin-przeprasza-za-kretyna-ministra,559151.html
Podobnie jak tych co wzięli udział w marszu w Londynie.
www.fakt.pl/wydarzenia/polacy-wzieli-udzial-w-marszu-nazistow-w-londynie,artykuly,557029.html
Ciekawy paradoks. Można być jednocześnie dumnym z wkładu polskich lotników w Bitwie o Anglię, a jednocześnie propagować nazistowskie hasła. Czy kto to rozumie?

Po doświadczeniach historycznych wydawałoby się, że hailowanie, swastyka, obozy śmierci, rasizm właściwie powinny w Polsce nie istnieć. Tymczasem mają się bardzo dobrze, co widać na murach i wpisach na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: tao szatanski mie ważne co byle... IP: 188.123.206.* 11.07.15, 04:50
      zaistnieć. hasło nyt, "wszystko nadaje się do druku" ładnie brzmi i nic poza tym. nie wiem jak wygląda sytuacja w innych krajach ale w naszym, bolszewicko-katolickim mateczniku dawno przekroczyliśmy granice w promowaniu debilizmu, i - dotyczy to tzw. dziennikarzy i ich interlokutorów.
      kilka dni temu wiozłem do opolskiego radia, jestem taksówkarzem, parkę dziennikarzy, na moje pytanie: dlaczego robią obywateli w ciula? powiedzieli, że mówię bzdety by po chwili zwalić wszystko na dyletanckiego prezesa z psl-u.
      koryta będziemy bronić tak jak się broni koryta !!!
      prowincja - ktoś rzeknie, i tak i nie. prowincje z debilizmem mamy we łbach. wszyscy.
      ludzie starej daty, "przedwojenni", do których należę posiadają praktyczną umiejętność, cudowna pozostałość po bolszewizmie, oddzielenia plew od ziarna ale, co zrobić jak brakuje ziarna?

fanom faszyzującego grajka z łosiowa polecam książkę hannah arendt "korzenie totalitaryzmu".

tao szatanski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka