yennefer.00 02.07.25, 13:34 Odejmujecie gwiazdki? Ja właśnie jadę, trasa dość długa, upał, korki, zaraz się wściekne. Oczywiście trafiłam zloma bez klimy, ale szkoda mi źle ocenić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sueellen Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 13:40 Czy cena przejazdu odzwierciedla standard auta? Znaczy czy za przejazd autem wyższej klasy płaci się więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 13:48 Otwórz okno. Taka kolba powinna być. Czy jedziesz premium? Jeśli tak to odejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 15:20 ichi51e napisała: > Literówka miało być korba > raczej autorka wątka jednak nie jechała polonezem czy innym wartburgiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 15:45 Nie wiesz co czasem podjeżdża jak weźmiesz tego tańszego ubera… Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 15:49 Wiesz. Widzisz w apikacji co jedzie. Możesz skancelować jak widzisz że 15 letni opel czy skoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 16:00 No mogę ale akurat moje dziecko takie rzeczy lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 16:32 ichi51e napisała: > Nie wiesz co czasem podjeżdża jak weźmiesz tego tańszego ubera… > Nie wiem ale jednak nie wierzę, że to samochody z poprzedniego stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 14:45 Może nie zamawiaj najtańszej opcji? Tam zawsze jeżdżą złomy Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer.00 Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 14:46 Były to zwykły bolt, mam nauczkę, żeby w upały brać premium na dłuższą trasę. Okno było otwarte, ale jak są co chwilę światła i korki, to średnio działa. Chciałam zrobić sobie komfortowy powrót przy tej całej sytuacji z metrem. Stwierdzam po fakcie, że komunikacja miejska z tymi wszystkimi wkurzającymi utrudnieniami bywa i tak przyjemniejsza od tych boltow/ uberow. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 16:37 ale ty wiesz, ze od wczoraj metro ma problemy i mozesz gdzies zostac wyrzucoa na autobus zastepczy? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 14:48 Najpierw proszę o włączenie. Jak drajwer nie chce włączyć albo mówi że nie ma to idzie najniższa ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Bolt/Uber- brak klimy 02.07.25, 16:23 Jak muszę, to biorę zwykła taxówkę. O przy zamawianiu mówię, że życzę sobie zapłacić kartą a kierowca ma być niepalacy. Odpowiedz Link Zgłoś