lalecznik-7 08.10.15, 20:00 Szanowne Panie. Szukam perfum podobnych do Indian Summer Priscilla Presley, ponieważ te ostatnio dosyć trudno kupić. Pomóżcie, z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: perfumy - Indian Summer IP: *.google.com 07.12.15, 21:51 Sprobuj na zapachowiec.pl, dla mnie to strzal w dziesiatke. Nie jest drogo wiec warto kupic choc maly flakonik. Ja dostalam od chlopaka, bo mu kiedys opowiadalam o tym cudownym zapachu. Znalazl :) jak poczulam to sie rozplynelam. Zamowilam wlasnie kolejna butelke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lalecznik-7 Re: perfumy - Indian Summer 09.12.15, 22:20 Bardzo dziękuje za informację. Rzeczywiście są, i są naprawdę tanie. Ja już kupiłem na allegro. Nie będę pisał ile zapłaciłem :) Jednak przyda się na przyszłość. Na pewno. Jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
terraform12 Re: perfumy - Indian Summer 18.04.18, 18:08 A jak nie tam to zobacz na goia.pl. Też bardzo ładne, mają swoje stoisko w Katowicach i można powąchać odpowiedniki, chodzę tam zanim zdecyduje się na zakup. A najfajniej jak się je zamawia to dostaje się sporą zniżkę na następne zakupy, więc rozszalałem się trochę w zakupie dla siebie i swojej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
terraform12 Re: perfumy - Indian Summer 18.04.18, 18:12 Sprawdz w goia.pl albo na zapachowiec.pl moje dwie ulubione internetowe perfumerie. Indian Summer zamawia moja dziewczyna dość regularnie i przynajmniej na mnie są identyczne. A do tego nie idzie zbankrutować i zawsze jest towar, więc nigdy nie musieliśmy długo czekać na wysyłkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Re: perfumy - Indian Summer IP: *.centertel.pl 12.04.19, 14:17 Dość podobna do Indian summer jest woda Calvin Klein - Obsession night, do kupienia w Rossmanie lub w internetowych perfumeriach w korzystnej cenie. Nie jest to identyczny zapach ale mi przy 1szym powachaniu od razu się skojarzył z niezapomnianym Indian summer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: perfumy - Indian Summer IP: 185.220.102.* 13.04.19, 08:49 Czy ktoś wie gdzie można kupic perfumy o zapachu który wydziela skunks gdy chce odstraszyc napastnika?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: perfumy - Indian Summer IP: 185.220.101.* 13.04.19, 12:53 Czy ktos wie gdzie można ,kupić,dostać ,koszerne perfumy ?. Odpowiedz Link Zgłoś