Dodaj do ulubionych

Aktorka totalna

IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.16, 10:39
Uwielbiana przeze mnie artystka średniego już niestety pokolenia - glównie za stworzone przez siebie postacie filmowe i sceniczne i za przedwojenny typ urody - oglosiła wszem i wobec:
<<<Nieograniczone prawo do zabijania jest dla mnie sygnałem wstrząsającym>>>
O kwa, pomyślałem kolejna antyaborcjonistka spod znaku w mordę juris i rzuciłem się na tekst w GW jak Żakowski na Ziemca w tejże samej. Ale dalej było..
<<<<Bardzo długo nie mogłam uwierzyć, że nowe prawo łowieckie to jest prawda. Że myśliwy będzie mógł wejść na prywatny teren i powiedzieć, że sobie strzela, a przy okazji zabić psa właściciela. Albo że gdy jesteśmy z rodziną na spacerze w lesie, mogą przyjść do nas myśliwi i powiedzieć, że mamy wyjść, bo im przeszkadzamy w polowaniu.>>>>
A jakby tego bylo mało dodaje:
<<<<< Tak samo jak pomysł, żeby konie były hodowane na mięso i transportowane do krajów azjatyckich. Do tego dochodzi nowy projekt, według którego będą odstrzeliwane chronione gatunki. To wszystko jest dla mnie o wiele gorsze niż to, co się działo jeszcze przed chwilą.
>>>>
A wszystko to i jeszcze wiecej zostało powiedziane z okazji niedzielno poniedziałkowego marszu czarnych parasolek w obronie praw kobiet po odrzuceniu przez sejm obywatelskich projektów ustaw o prawie do aborcji.
weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,20879030,maja-ostaszewska-rzad-zrozumial-ze-moze-sie-spodziewac-miliona.html#MT

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka