Dodaj do ulubionych

Interwencja policji 52\964

13.06.18, 00:52

W dniu 12.06.2018  ok godz  22.45   byłem zmuszony  poprosić o pomoc strzelecką policje . Powodem mojej prośby  bylo głośne i  wulgarne  zachowanie   się  pijackiej hołoty  która balowała  na terenie  placu zabaw i  ogródka piwnego  nielegalnie działającej  meliny   stary młyn . Pijani  menele swoim zachowaniem zakłocali  cisze nocna  . Patrol przyjechał szybko i  uciszył   rozwrzeszczanych  meneli. . Po zakończonej interwencji  zostałem  poinformowany ze   pijani gości  juz kończą imprezkę i  powoli   będą pełzać  do  swoich jaskin  . Tak też się  stało  . Gości  potoczyli się do autek i z piskiem opon  odjechali  ..w sina dal .               TAK  ZAKONCZYŁA SIĘ 52  INTERWENCJA   STRZELECKIEJ POLICJI W ROKU 2018  I  864   INTERWENCJA W OSTATNIM CZAS OKRESIE .   Piękny  wynik .  PS. Jeden z interweniujących  patrolów policji  po zakończonej interwencji  poinformowal mnie że  .. PAN  BURMISTRZ  strzelec opolskich  WYDAŁ ZGODĘ NA  ZAMONTOWANIE  TELEBIMU I  UTWORZENIE   STREFY  KIBICA NA TERENIE PLACU ZABAW I OGRÓDKA PIWNEGO MówiacY to  policjant  był  załamany  poniewaz doskonale zdawał sobie sprawę że   takie  postępowanie   burmistrza  strzelec opolskich  będzie skutkowalo   licznymi interwencjami na terenie meliny stary młyn .  Tak  więc  chieliśmy   panu  burmistrzowi  strzelec opolskich solennie podziękowac  za .. wspaniałomyślność a zwłaszcza za to że posiadając wiedzę o bezprawnie działającej melinie stary młyn [ uwaga] wydaje zgodę na ..jeszcze większe bezprawie .  Serdecznie .dziękujemy  , jesteśmy  wdzięczni  

z powazaniem    

W.P.    and     Strzelecka Policja 
Obserwuj wątek
    • Gość: cair Re: Interwencja policji 52\964 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.18, 15:19
      Masz szczęście że nie jestes moim sąsiadem . Bylbyś szybko wyleczony z muchy koło ucha.
      Jesteś awanturnikiem nie tylko w miejscu zamieszkania ale i na tym forum.

p.s. łajza to łajza.
      • wp2014 Re: Interwencja policji 52\964 13.06.18, 20:01
        zabolało ? to ładnie , ma bolec... jesteś za krótki ....... trollu.
        p.s. booooooojem siem ..jesteś za krótki ..trollu ... nie należało zaczepiać Pana wp2014 , teraz będziesz pisał w ..kagańcu na ryju ...ma boleć
        • Gość: cair Re: Interwencja policji 52\964 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.18, 15:08
          Współczuje twoim sąsiadom.Człowieku, lecz sie z depresji i to głębokiej.
          • wp2014 Re: Interwencja policji 52\964 14.06.18, 17:08
            ok trollu już biegne do lekarza ... a teraz się odpier... mecz oglądam...gra maja Rossija ... kaman trollu?
            • wp2014 Re: Interwencja policji 52\964 14.06.18, 17:46
              2-0 .. maja Rossija
          • wp2014 Re: Interwencja policji 52\964 14.06.18, 18:37
            smatri buraku-cair ..kak maja Rossija w futbol igrajet .. tri do nula
          • wp2014 Re: Interwencja policji 52\964 14.06.18, 18:54
            nu pagadi troll-cair ..ćetyrje - nul
          • wp2014 Re: Interwencja policji 52\964 14.06.18, 18:55
            pjat ... daswidanja troll-cair

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka