wp2014
13.06.18, 00:52
W dniu 12.06.2018 ok godz 22.45 byłem zmuszony poprosić o pomoc strzelecką policje . Powodem mojej prośby bylo głośne i wulgarne zachowanie się pijackiej hołoty która balowała na terenie placu zabaw i ogródka piwnego nielegalnie działającej meliny stary młyn . Pijani menele swoim zachowaniem zakłocali cisze nocna . Patrol przyjechał szybko i uciszył rozwrzeszczanych meneli. . Po zakończonej interwencji zostałem poinformowany ze pijani gości juz kończą imprezkę i powoli będą pełzać do swoich jaskin . Tak też się stało . Gości potoczyli się do autek i z piskiem opon odjechali ..w sina dal . TAK ZAKONCZYŁA SIĘ 52 INTERWENCJA STRZELECKIEJ POLICJI W ROKU 2018 I 864 INTERWENCJA W OSTATNIM CZAS OKRESIE . Piękny wynik . PS. Jeden z interweniujących patrolów policji po zakończonej interwencji poinformowal mnie że .. PAN BURMISTRZ strzelec opolskich WYDAŁ ZGODĘ NA ZAMONTOWANIE TELEBIMU I UTWORZENIE STREFY KIBICA NA TERENIE PLACU ZABAW I OGRÓDKA PIWNEGO MówiacY to policjant był załamany poniewaz doskonale zdawał sobie sprawę że takie postępowanie burmistrza strzelec opolskich będzie skutkowalo licznymi interwencjami na terenie meliny stary młyn . Tak więc chieliśmy panu burmistrzowi strzelec opolskich solennie podziękowac za .. wspaniałomyślność a zwłaszcza za to że posiadając wiedzę o bezprawnie działającej melinie stary młyn [ uwaga] wydaje zgodę na ..jeszcze większe bezprawie . Serdecznie .dziękujemy , jesteśmy wdzięczni
z powazaniem
W.P. and Strzelecka Policja