Dodaj do ulubionych

Protest gliniarzy

IP: *.mailerhost.biz 09.07.18, 12:18
Jestem bardzo zadowolny z protestu gliniarzy,aby trwał do końca Świata i jeden dzień dłużej ,jak mówi pasożyd Owsik, syn gliniarza i gliniarki,tzw.dziecię resortowe.
Jak jest ten protest to na miescie w Opolu jest o wiele lepiej,nie ma tych gnebicieli,którzy szykanowali,uprzykszali i utrudniali życie mieszkańcom, tak jak niemcy za okupacji,
a mieszkańcy jeszcze muszą im za to płacić.
Nie dają mamdatów,i bardzo dobrze,teraz na mieście nie musze sie ogladać za siebie czy jakiś gliniarz mnie nieprzydybie,pełny luz i spokój jak ich niema.
Jak dawali mamdaty to i tak budżet na ty tracił,a ani mysleli ,że jak dają mandaty to budżet zyska.
NP.dali mandat 50 zł,że się przeszło przez jezdnie ponad 100 metrów od najbliższego przejścia dla pieszych,człowie odwoływał się do sądu,sąd nie uchylił mandatu,koszta sądowe przewyższyły 50 zł mandatu ,zapłacił za to budżet Państwa czyli tez gliniarze,i tak oto ci mało kumający gliniarze i icg zwieżchnicy przyczyniają sie do pomiejszania ,strat w budżecie.
Jak się nie pałętacie i nie rozbijacie samochodami po mnieście jest o wiele spokojniej,lepiej i mile.
Protestujcie oby jak najdłużej.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Protest gliniarzy IP: *.tor.ninja 09.07.18, 13:21
      Tak jest, zyska na tym tylko budrzet , gdy "pracujecie",gdy nie widać was na mieście, a i mieszkoańco będzie się żyło lepiej.
      • Gość: gosc Re: Protest gliniarzy IP: *.tor.ninja 09.07.18, 13:28
        Tak jest, zyska na tym tylko budżet , gdy "pracujecie" budżet maleje są straty finansowe i moralne.Gdy nie widać was na mieście budżet sie powiększa ,a i mieszkoańcom będzie się żyło lepiej,mniej bedziecie mieli na sumieniu krzywd wyżądzonym miszkańcom .
    • Gość: Jola Re: Protest gliniarzy IP: 185.220.101.* 10.07.18, 09:52
      A własciwie o co chodzi glinom w tym proteście ?
      Gdy niewiadomo o co chodzi ,to chodzi o kasę lub kobietę.
      Wstydzili by się nie mają za grosz przyzwoitości,wiele ludzi musi żyć za 12 000 zł i mniej i nie protestuje.Taki "kozak" "twardziel" gen. Petelicki z emeryturą ponad 5 tyś i nie mniejszymi dodatkami,zastrzelił się ,bo nie mógł za tą kasę godnie żyć,to jaki z niego twardziel,większa ciota i laluś jak samotna matka z 1200 zł i mniej na miesią i wiele innych ludzi z ta gażą.
      Rozbestwili tych mundurowych do nieprzyzwoitości.
      Rozbijają się po mieście samochodami ,ciagle słuchać wycie ich syren,nie chcą stać w korkach więc włanczją syreny,nie obchodzi ich ,że to jest uciążliwe dla mieszkańców,słuchaćte ciągłe wycia.
    • Gość: gosc Re: Protest gliniarzy IP: *.azar-a.net 12.07.18, 17:24
      Gliny robią łąpanki na mieście ,kto da więcej mandatów , tak jak za okupscji robili łapanki niemcy,ten co mi wypisywał mandat ,powiedział mamy akcje,kto da najwięcej mandatów ten ma fory u przełożonego.Jak gliny są na mieście nie czuję się bardziej bezpiecznie ,a wręcz przeciwnie,czuję się szykanowany i jeszcze muszę im za to płacić na ich utrzymanie,tj.pensję.
    • Gość: mieszkanka Opola Re: Protest gliniarzy IP: 176.10.99.* 16.07.18, 16:45
      Jak miło i przyjemnie gdy na mieście niema tych gnębicieli,odrazu poczułam śię wolna.
      Jak panoszyli się po mieście miałam wrażenie,że to okupant gnębi mieszkańców.
      Zwracam się z prośbą do władz Opola aby zrobili z nimi porządek ,tak jak żeście zrobili porządek z rozbestwionymi starymi lekarzami w szpitalu na ul. Witosa.,wywalając ich na zbity pysk,a dając młodych lekarzy.
    • Gość: mam dość glin Re: Protest gliniarzy IP: *.r1.apx.pub 18.07.18, 13:07
      Mam dośc glin śzwędających sie po mieście.
      Zwracam sie z petycją do władz Opola aby zmiejszyły do minimum szwędanie sie gliniarzy po mieście pieszo i samochodami,i dokuczanie,uprzykszanie życia, mieszkańcom Opola.Bedzie to z pożydkiem dla mieszkańców,gliniarzu i budrzetu.
      W żadnym innym mieście nie widziałem takiego nasycenia gliniarzami jak w Opolu.
    • Gość: gosc Re: Protest gliniarzy IP: 185.220.101.* 10.08.18, 22:11
      Jak niema glin na miescie w Opolu,od razu mieszka się lepiej i przyjemniej,jak gliny panoszyły się pomiaście,miałem wrażenie i odczucie,że jestem szykanowany,musiałem sie mieć na baczności,czy jakiś nadgorliwy glina nie wlepi mi mandatu za przechodzenie przez jezdnię 200 metrów od najblizszych pasów.
      Trzymać tak dalej protestujcie oby jak najdłużej,bez was żyje sie lepiej.budżet na tym zyskuje,ile w czasie protestu zaoczedzilismy my podatnicy.Nie jesteście pomocni a szkodliwi.
      Gnębicie porządnych obywateli,a nie przestępców.
      Do dzisiaj mino zapewnień ,nie złapaliscie tego co pderżną gardło dziwczynie,ani mordercy tego podszywanego niemca,hanysa chyba z Gogolina.
      Tak najłatwiej polować na obywateli kto da więcej mandatów,tak robili niemcy za okupacjii.
      Protestujcie oby jak najdłużej, w Opolu bez was jest o wiele lepiej.
      • Gość: Zosia Re: Protest gliniarzy IP: 176.10.99.* 24.08.18, 15:20
        Jestem ciekawa ,czy pozostałym mieszkańcom Opola ,tak jak mnie,żeje się lepiej i bezpieczniej jak gliny nieszwędają się po mieście i nieuprzykszają życia mieszkańcom.
        Jestem za tym aby ten protest trwał jak najdłużej,jakie oszczędności w budżecie,ze nie musimy płacić za te szykany i strach,poczucie zgrożenia i szykan.
        Terz w Opolu bez glin jest o wiele lepiej,spokojniej i bezpieczniej,byłam zagrożona nie przez mieszkańców,a przez gliny.
        • Gość: miastowy Re: Protest gliniarzy IP: 95.216.145.* 03.09.18, 13:24
          Tak to prawda ,bez glin szwędających się po mieście Opole,rozbijaacych się samochodami, szykanujących mieszkańców,że ycie jest piekniejsze.
          Proszę o pdanie zysków w budżecie gdy gliny nie szykanują mieszkańców,gdy niema ich na mieście.
          Ja bym im jeszcze dopłacił aby się niepokazywali mi na oczy i nie uprzukszali miżycia.
    • Gość: gosc Re: Protest gliniarzy IP: *.digitale-gesellschaft.ch 27.12.18, 11:46
      Proszę o podanie danych ile my podatnicy zaoszczędzilismy do tej pora na proteście Policji,nie mówiąc o spokoju jaki mamy w związku z tym protestem,nie jesteśmy gnebieni i szykanowani na mieście, więcej plusów jak minusów mamy jak Policja protestuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka