Dodaj do ulubionych

wystawa fotografii

IP: *.opol.gazeta.pl 05.06.01, 12:58
zapraszam wszystkich na moja wystawe fotografii otworkowe PORTRETYj, zrobiona camera obscura. Wystawa
miesci sie w galerii MASKA (obok pubu) jest czynna od poniedzialku do piatku w godz. 12.00-18.00. WYstawa
potrwa do konca czerwca tj. 30.06.
Zdjecia z wystawy znajduja sie rowniez na mojej stronie www.s.m.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jedi Re: wystawa fotografii IP: 10.40.42.* 06.06.01, 11:57
      Nie za dużo już tej reklamy Mielnik?
      • Gość: sam Re: wystawa fotografii IP: *.opol.gazeta.pl 06.06.01, 20:33
        Mc Donalds`a i Coca-Cole tez sie reklamuje bo inaczej zginie.... A fotografia w Polsce jest praktycznie nikla! trzeba
        ja reklamowac bo nikt jej nie bedzie traktowal powaznie! jak jest to na Zachodzie. Jest kilka dobrych fotografow w
        Polsce o ktorych nic sie nie mowi i nikt ich praktycznie nie zna. To kwestia wyboru albo robisz do szuflady, albo
        wychodzisz "na wierzch" po przez reklame, bo innego sposobu nie ma. Inaczej ZGINIESZ w natloku wielosci
        obrazow. Konkurencja jest duza....
        • Gość: ktos Re: wystawa fotografii IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:22
          Odworkowa fotografia mimo takiej reklamy jak piwo bezalkocholowe i tak nie wyjdziesz na wierzch.
          A fotografow dobrych jest w Polsce wiecej niz mysllisz, moze tego jeszcze nie przerabialiscie na
          uczeczelni nawet z Figlarowiczem. A szkoda!
          • Gość: sam Re: wystawa fotografii IP: 10.40.42.* 07.06.01, 10:43
            oczywiscie ze fotografia otworkowa nie bedzie ta popularna metoda jaka jest tradycyjna, przeciez to normalne,
            nie? ale wiekszosc fotografow robi to za kase i nie mowie ze wychodzi im to na gorsze. Taki Tyszka robiac
            mode
            dostaje gotowe projekty fotografii !!! od siebie daje prawie nic...
            A na mojej uczelni nie ma takiej osoby jak Figlarowicz.
            nie wiem w sumie po co ta dyskusja Tak czy inaczej fotografie ptrzeba promowac jak kazda dziedzine sztuki, bo
            inaczej co nam pozostaje. chyba tylko dobre kino.?
    • Gość: ktos Re: wystawa fotografii IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 18:49
      prymintywizm amatora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka